Tolerujete manželovi prostitutky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33155
11.5.15 14:48
@Kemiaa píše:
Vzhledem k tomu, ze nejsem nornik, uprednostnuju slapoty pred tapinami. :-)
:mrgreen: :mrgreen:
Jaký je v tom vlastně rozdíl :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
11.5.15 14:53

Asi jako rozdil mezi prostitutkou a lehkou devou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
11.5.15 14:53

Vcera jsme se na toto tema bavili s muzem; uz kdysi mi rikal, ze v mladi v bordelu byl, dle jeho slov to bylo divny, neosobni, nelibilo se mu to, pry mladicka nerozvaznost a zvedavost. Vcera mi na toto tema odpovedel slovy Paula Newmana: „Proč bych chodil někam na hamburger, když mám doma šťavnatý steak?“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.5.15 15:02

Tak myslím, že u sousedů je tráva vždy zelenější…A plno chlapů jde jen aby měla „něco“ jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3522
11.5.15 17:21
@Kemiaa píše:
Mozna uz to tu bylo, ale tohle je pohled z druhe strany.http://www.nornik.net/…iewtopic.php?…

Doporučuji kliknout na: „obsah fóra“ (úplně vlevo) a trochu si počíst…docela zajímavé :mrgreen: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
11.5.15 17:27

Tohle se dozvědět, tak z něj udělám ex bez ohledu na status, počet dětí, či majetkové poměry 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.5.15 19:11

Proč to teda vy ženy děláte? Na jednu stranu chcete doma věrného manžela, který nikdy nezahne. Ale ty prostitutky jsou taky ženy. A podívejte se někdy na internet, kolik se jich tam inzeruje. Mrkněte kolik studentek nebo i nestudujících mladých holek si tím velice slušně přivydělává. Ty mladé holky, ke kterým chodí otcové od rodin, snad taky budou chtít mít jednou rodinu a věrného manžela. Možná i prostituky mají manžela. Měl jsem kamarádku z Prahy, která nebyla žádná rajda a měla zkušenost s videochatem. A když mi vykládala, čím si přivydělávají některé její kamarádky… Dále tu máme matky samoživitelky, které si tím vydělávají. Při počtu žen, zaregistrovaných na tomto serveru je statisticky velmi pravděpodobné, že si tím taky některá aspoň přivydělává. Proč to teda vy ženy děláte? Vždyť si tím vlastně plete bič samy na sebe. Docela zajímavá by mohla být statistika co by chtěly vdané ženy, jejichž manžel navšťěvuje bordel. Chtěly by tento „byznys“ úplně postavit mimo zákon, a tím toreticky zrušit, nebo jenom aby tam nechodil ten jejich manžel? Samozřejmě říkám teoreticky, protože co se zakáže tak, je-li o to zájem, tak to se rálně jenom přestěhuje na černý trh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.5.15 19:14

@zakos Se tak nerozčiluj, tě klepne :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
11.5.15 19:19

@WERISKA Se nerozčiluju, v krvi mám ješt endorfiny ze sportu :) To já jen tak ať je o čem diskutovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.5.15 19:21
@zakos píše:
@WERISKA Se nerozčiluju, v krvi mám ješt endorfiny ze sportu :) To já jen tak ať je o čem diskutovat…

jo tááák…vstoupit do diskuze? :think:

Copak jsi dělal na mém profilu, nevíš co se sluší? Žádné dárky, pití… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
11.5.15 19:23
@WERISKA píše:
jo tááák…vstoupit do diskuze? :think:Copak jsi dělal na mém profilu, nevíš co se sluší? Žádné dárky, pití… :think: :nevim:

já chci taky nějaký briliant :nevim: u mě byl na profilu taky @zakos :*

• Citovat
  • Upravit
5
11.5.15 19:23

No koukal, kdo reaguje. Dárky, pití? Co to? Kam se to ten svět diskuzí posunul?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lima69
11.5.15 19:25
@zakos píše:
No koukal, kdo reaguje. Dárky, pití? Co to? Kam se to ten svět diskuzí posunul?

a co si tam zjistil hezkého :kytka:

• Citovat
  • Upravit
5
11.5.15 19:29

Nezjistil jsem velice nic, ono asi nějaké velké info o sobě tu nikdo dávat nebude… A stejně se tu v tom moc nevyznám jak jsem zjistil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33155
11.5.15 19:32

:roll: :roll: já už tady na nováčky nemám nervy 8o :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie