Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@a_n_d_y045 píše:
Jo, jasně, myslím, že vím(ani nemusím hledat). Spíš jsem myslela někam přijít a beze stopy odejít. Ale až nastane ta chvíle, tak platit já nebudu!
Nějakej ten kanec se vždycky najde.
Každý takový podnik by brzo skrachoval, alespoň ve dřívějších dobách. No, ale je moderní doba, když to tady tak čtu, asi by to dnes chtělo otevřít „DŮM JEN PRO ŽENY“…Že bych byl první, kdo takový podnik otevře?
![]()
Gigolové už nestíhají…
![]()
@Mišmiš píše:
Informacni server…zajimal by me ten populacni vzorek tech individui…dle jejich vyjadrovani mam jistou predstavu a jsem tim padem v klidu, ze nikdo z meho okoli nepropadl zavislosti na spinavych kurv**ckach
Ja rozumim docela te zalibe „v lovu“ v tom, ze lze za par kacek mit mladou babu…ale to je tem chlapum fakt jedno, ze se po te svlecne valel pred chvilkou nejaky spinavy smradlavy Rumun, pasák, vozrala, uchylnej Nemec…
Debata o „kockach“ z ulice to uz je fakt hard core…Ps. Nic proti Rumunum, jen si predstavim takovy divny zpoceny zviratko cizokrajne se zlatym retezem na krku a nejak k tomu priradim Rumuna no…
to víš holka, na to už musí být kachní žaludek
ta taky sežere všechno a je jí to jedno ![]()
@Lima69 já tam raději koukat moc nebudu
ještě tam poznám nějakého známého chlapa
![]()
Třeba mého
![]()
@Lima69 píše:
tak ať zavolá z okna![]()
Nepotřeboval volat, ale hrát turbo šneka ![]()
@tanker píše:
Koukám, že Dámy mají velký zájem o skvělý informační serverVýborně! Rovnoprávnost musí být…
to víš člověk by měl být vždy v obraze
![]()
Obnovuji téma, je mi neskutečně trapně, čekám druhé dítě, jsem v šestém měsíci, lékař nám zakázal sex-nějaké komplikace a minulý týden mi přišel anonym, že manžel chodí do bordelu za holkama, úplně jsem se z toho složila a je pravda, že poslední dobou chodí z práce později, je podnikatel a mají toho prý moc, co mám dělat? Nikdy se jako děv-kař nechoval, mlčím a promýšlím co bude dál.
@Anonymní píše:
Obnovuji téma, je mi neskutečně trapně, čekám druhé dítě, jsem v šestém měsíci, lékař nám zakázal sex-nějaké komplikace a minulý týden mi přišel anonym, že manžel chodí do bordelu za holkama, úplně jsem se z toho složila a je pravda, že poslední dobou chodí z práce později, je podnikatel a mají toho prý moc, co mám dělat? Nikdy se jako děv-kař nechoval, mlčím a promýšlím co bude dál.
No tak když to nutně potřebuje tak zase je to to nejmenší zlo. Lepší než aby chodil za nějakou kamarádkou nebo se jinde zamilovával ![]()
Lenka
Mě by zajímalo, jestli nemá manžel zdravé ruce, že když ty nemůžeš, musí si nechat pomoc jinde ![]()
@Anonymní píše:
a to si nemůžete pohrát jinak?
Ale my si hrajeme jinak a nestěžoval si, že by mu něco chybělo.
@Anonymní píše:
Tak to je hnus.
Ten anonym mu ukaž, uvidíš, co Ti k tomu řekne.
Rekni mu to, ze prisel anonym…takove radoby ja vim, ze vim a pritom treba nevis vubec nic. jit do bordelu jeste neznamena, ze tam nutne musel soulozit. mohl tam byt jako doprovod kamarada na tahu.kdo vi
uprimnost to rozsekne a alespon budes vedet na cem jsi.
@Lojzkata píše:
S tím naděláš, tak lepší než milenka, bych to nehrotila.
Prosím Tě Ty se raději nevyjadřuj v diskuzi pro normální ženy… ![]()
@Anonymní píše:
Otázkou je, zda tam chodí jen teď, nebo pořád. Na situaci to nic nemění. Je to hnus, to bych raději aby mi zahnul s nějakou normální, co nemá mezi nohama každou hodinu někoho jinýho.
ALE taky to vůbec nemusí být pravda. Ukaž mu ten anonym a uvidíš. Každopádně pevné nervy ![]()