Topení, vytáčí mě

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
17.11.22 21:50

Topení, vytáčí mě

Ahoj holky,
mám na vás dotaz. Zní to jako úplná kravina, ale bohužel už se nesměju. Za přítelem dojíždím cca polovinu týdne (nežijeme spolu zatím na 24/7), přítel po mě nechce nic platit (já ještě studuju a on pracuje). „Čisté náklady“ za sebe si platim, např. jídlo.
Ale teď k hlavní myšlence… přítel v bytě v době mé nepřítomnosti vůbec netopí a větrá permanentně na ventilačku v téhle zimě. Byt je vymrzlý a stěny studené. On je teplokrevný a nevadí mu to. Ale vadí mi, že když jsem u něj já, tak mi sliboval, jak vždycky zapne topení a nebude větrat. Což se většinou i děje. Ale co mám prostě dělat, když je mi tam zima, jak je to tam vymrzlý? Mám x vrstev, mám deky…ale je to prostě ledová komora. Byt je jeho, to beru, ale jak k němu mám docházet, napůl žít, když jsou tak takové podmínky? Řeším to i ze zdravotních důvodů (mám problémy s prostydnutim).
Děkuju za každou radu. A prosím o shovívavost.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Kutil Tom
17.11.22 21:53

Najít si kompatibilního, on ať si taky najde nějakou ze studeného odchovu, křížit to je naprd, trpí tím oba…

• Citovat
  • Upravit
4121
17.11.22 21:54

Teď si představ, že by jste spolu bydleli na trvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
17.11.22 21:56

No co máš dělat, nejezdit tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115703
17.11.22 21:59

Musíte najít kompromis, co jiného chces vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1396
17.11.22 22:00

Bych se na něj vyprdla, s takovým šetrilkem sobeckym bych nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20857
17.11.22 22:02
@alialiali píše:

Setrilkem? Však ventilackou vypustí všechno teplo ven a ještě to nechá vymrznout, že dá majlant za každý zatopení. To je debi*l a ne setrilek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115703
@alialiali píše:

Proč šetřílkem? To by tolik nevětral.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115703

A kolik tam má stupňů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
17.11.22 22:03

Někteří lidé spolu prostě žít nemůžou. Kdyby to bylo jen v ložnici, dá se to časem řešit prostě a jednoduše odděleným spaním. Ale jestli má zimu v celém bytě, tak to je na nic.
Buď mu ještě promluv do duše, nebo se začni víc soustředit na to, jak moc (ne)vážně bere Tvoje přání a potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4731
17.11.22 22:07

Tak jestli to neni kvuli penezum, ale ze ma tak rad zimu, tak vam to nebude fungovat…zda se to jako blbost, ale neni..cely zivot bude otvirat okna a ty po nem chodit a zavirat…znam lidi, co se kvuli tomu rozvedli (nejen kvuli tomu samozrejme..) on tezko zacne brat v pohode 22° v mistnosti nebo ty 15°

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 22:10

@aiwwa teploměr nemá, ale vetra 24/7 v tomhle počasí na ventilačku, netopí sám vůbec, a když jsme mimo byt, tak topení vždycky vypne, prý aby šetřil.

• Citovat
  • Upravit
1396
17.11.22 22:11
@aiwwa píše:
Proč šetřílkem? To by tolik nevětral.
Špatně jsem četla- myslela jsem že za ní nic neplatí i když pracuje tak se mi to spojilo s šetřením za topení. Ok to bude mít od rodičů studený odchov.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 22:13

@alialiali jj. Když ještě žil u rodičů, a já tam chodila, bylo to to stejne. Ale částí bytu šla alespoň stoupačka, takže se to samovolně vyhralo. Tohle je přízemí + francouzské okno.

• Citovat
  • Upravit
76120
17.11.22 22:14
@Anonymní píše:
@aiwwa teploměr nemá, ale vetra 24/7 v tomhle počasí na ventilačku, netopí sám vůbec, a když jsme mimo byt, tak topení vždycky vypne, prý aby šetřil.

rozchod, nic jiného, takhle asi celý život žít nedokážeš,
a jak tu někdo psal, není to šetřílek, ale de. bílek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí