Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Najít si kompatibilního, on ať si taky najde nějakou ze studeného odchovu, křížit to je naprd, trpí tím oba…
Bych se na něj vyprdla, s takovým šetrilkem sobeckym bych nebyla.
@alialiali píše:
Setrilkem? Však ventilackou vypustí všechno teplo ven a ještě to nechá vymrznout, že dá majlant za každý zatopení. To je debi*l a ne setrilek.
@alialiali píše:
Proč šetřílkem? To by tolik nevětral.
Někteří lidé spolu prostě žít nemůžou. Kdyby to bylo jen v ložnici, dá se to časem řešit prostě a jednoduše odděleným spaním. Ale jestli má zimu v celém bytě, tak to je na nic.
Buď mu ještě promluv do duše, nebo se začni víc soustředit na to, jak moc (ne)vážně bere Tvoje přání a potřeby.
Tak jestli to neni kvuli penezum, ale ze ma tak rad zimu, tak vam to nebude fungovat…zda se to jako blbost, ale neni..cely zivot bude otvirat okna a ty po nem chodit a zavirat…znam lidi, co se kvuli tomu rozvedli (nejen kvuli tomu samozrejme..) on tezko zacne brat v pohode 22° v mistnosti nebo ty 15°
@aiwwa teploměr nemá, ale vetra 24/7 v tomhle počasí na ventilačku, netopí sám vůbec, a když jsme mimo byt, tak topení vždycky vypne, prý aby šetřil.
@aiwwa píše:Špatně jsem četla- myslela jsem že za ní nic neplatí i když pracuje tak se mi to spojilo s šetřením za topení. Ok to bude mít od rodičů studený odchov.
Proč šetřílkem? To by tolik nevětral.
@alialiali jj. Když ještě žil u rodičů, a já tam chodila, bylo to to stejne. Ale částí bytu šla alespoň stoupačka, takže se to samovolně vyhralo. Tohle je přízemí + francouzské okno.
@Anonymní píše:
@aiwwa teploměr nemá, ale vetra 24/7 v tomhle počasí na ventilačku, netopí sám vůbec, a když jsme mimo byt, tak topení vždycky vypne, prý aby šetřil.
rozchod, nic jiného, takhle asi celý život žít nedokážeš,
a jak tu někdo psal, není to šetřílek, ale de. bílek
Ahoj holky,
mám na vás dotaz. Zní to jako úplná kravina, ale bohužel už se nesměju. Za přítelem dojíždím cca polovinu týdne (nežijeme spolu zatím na 24/7), přítel po mě nechce nic platit (já ještě studuju a on pracuje). „Čisté náklady“ za sebe si platim, např. jídlo.
Ale teď k hlavní myšlence… přítel v bytě v době mé nepřítomnosti vůbec netopí a větrá permanentně na ventilačku v téhle zimě. Byt je vymrzlý a stěny studené. On je teplokrevný a nevadí mu to. Ale vadí mi, že když jsem u něj já, tak mi sliboval, jak vždycky zapne topení a nebude větrat. Což se většinou i děje. Ale co mám prostě dělat, když je mi tam zima, jak je to tam vymrzlý? Mám x vrstev, mám deky…ale je to prostě ledová komora. Byt je jeho, to beru, ale jak k němu mám docházet, napůl žít, když jsou tak takové podmínky? Řeším to i ze zdravotních důvodů (mám problémy s prostydnutim).
Děkuju za každou radu. A prosím o shovívavost.