Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@alialiali mluvila jsem s ním x krát. A když jsem říkala, že přestanu chodit. Řekl „tak nechoď“takže si připadám fakt super. Mrznu kvůli němu a ještě žádná snaha o komunikaci a mě
aha, moc hezké, a proč se tak ponižuješ? vaříš, pereš, žehlíš, mrzneš - a on ti řekně „tak nechod“ no twl, nemáš moc sebeúcty, a nebije tě také náhodou?
@markytka3 já se ho x krát ptala. Peníze po mě nechce. Říkal, že stačí nefinancni pomoc. Což dělám. Někdy si spočítejte, kolik by stálo někomu zaplatit žehlení, praní, úklid…s3×
@markytka3 píše:
vsak ona priteli taky nepokud rozumis psanemu textu, sama pise, ze si prijede za pritelem, neprispiva na bydleni ani korunu, kluk je zvykly ja studeny odchov a slecinka si mysli, ze se on bude stavet do pozoru, jen pro to, ze mu prijela podrzet
![]()
![]()
.. a pokud neumi otevrit hubu a rici, ze je ji zima, jen umi pindat na epipi a stezovat si… tak fakt tohle snad domu nechces…Příspěvek upraven 17.11.22 v 22:57
Vy neumíte číst, nahoře je psáno, že jsem s ním „x krát mluvila“ (cituji) ![]()
@Anonymní píše:
@markytka3 kdo vám dá s3× zadarmo?![]()
když pomineme i věci jako žehlení, praní, úklid apod.
hele, jestli si tam pripadas jako prodejna kur.va na s3× s pridruzenymi sluzbami jako je zehleni etc a jsi neschopna kvaknout, ze se tam necitis komfortne, tak ver, ze tady to za tebe nikdo nevyresi…
@Cizinka1 píše:
Tak tohle je spíš důvod na rozchod, že se mesnazi najít kompromis, a je mu to jedno jak se citis
No dyť jo, copak píšu opak? ![]()
@Anonymní píše:
Vy neumíte číst, nahoře je psáno, že jsem s ním „x krát mluvila“ (cituji)
no tak proste neroztahni a rekni „milacku, sorry, jsem tak ztuhla az mi zamrzla“
fakt nechapu problem, teda pokud neni v ko munikaci
@markytka3 píše:
hele, jestli si tam pripadas jako prodejna kur.va na s3× s pridruzenymi sluzbami jako je zehleni etc a jsi neschopna kvaknout, ze se tam necitis komfortne, tak ver, ze tady to za tebe nikdo nevyresi…
Tak znova, milá paní… stačí umět číst. Což doporučuji, než budete kritizovat a urážet.
@stinga píše:
a na sex si ta holka udělá kulaté otvory do všech šesti vrstev kalhot - no jenom aby mu teda stačila délka
Kamarádka žila jednu dobu v Japonsku. V bytě neměli topení, prý je to tam běžné. V zimě měli doma kolikrát větší zimu uvnitř a stejně sex zvládli ![]()
@Anonymní píše:
Tak znova, milá paní… stačí umět číst. Což doporučuji, než budete kritizovat a urážet.
vsak pisi, no heat no sex
@markytka3 problém je v tom, že přítel je zřejmě sobec, který nechce kompromis. Nechce o tom ani mluvit a teď mi neodpovídá ani na zprávy.
@Anonymní píše:
@markytka3 já se ho x krát ptala. Peníze po mě nechce. Říkal, že stačí nefinancni pomoc. Což dělám. Někdy si spočítejte, kolik by stálo někomu zaplatit žehlení, praní, úklid…s3×
Proč s ním jsi?
@Anonymní píše:
tvl., tak to bych si pripadala jak velmi lacina ku.rva, kdyz mi k tomu ani nezatopi
![]()
@Anonymní píše:
@markytka3 problém je v tom, že přítel je zřejmě sobec, který nechce kompromis. Nechce o tom ani mluvit a teď mi neodpovídá ani na zprávy.
aaaa. zase jsem se nespletla, dalsi takova, ktera na sobe necha drivi stipat, jen aby nebyla sama… predpokladam, ze jsi ho nekomu prebrala a citla se na koni ![]()