Topení, vytáčí mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
18.11.22 07:29
@markytka3 píše:
tak si sedni na pr…del, ziji s detmi a vubec jeste netopime… doufam, ze mi deti neprivedou neco takhle, v mych ocich, zparchanteleho jako jsi ty… houvno prispivas na provoz domacnosti a maji se z tebe vsichni posr…at?

Kolik máte doma stupňů?

• Citovat
  • Upravit
1261
18.11.22 07:30

A taky si myslím, že se panáček bude divit, až mu tam za všema skrinema, postelí apod. vykvetou plísně. Zima a vlhko je pro plísně ráj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pan Dan
18.11.22 07:35

My máme taky celou zimu v bytě otevřené mikroventilačky. A v ložnici si otevírám na ventilačku když venku nemrzne. Když je chladno, tak se obléknu ale potřebuji vzduch a ten tu není když je byt hermeticky uzavřený a topí se.

• Citovat
  • Upravit
80225
18.11.22 07:39
@Sonarka píše:
Ja neznam chlapa, kterej by mel rad stejnou teplotu jako jeho polovicka…oni zkratka preferuji o neco mene…mam kolegu a s tim, kdyz mam sichtu, tak on chudak porad chodi ven se chladit, i v mrazech :mrgreen: A pritom mne to tam teplotne prijde akorat, i mam kolikrat mikinu :D A kdyz u me byl tuhle tata na navsteve, tak mi za chvili rika, vy tu mate vedro, ja musim jit :mrgreen: Pritom vic jak 22 nemame nikdy…a je to znat uz i u deti…syn a dcera…synovi je porad vedro a nechape, proc vubec topim a dcera mi tuhle rika, zda bych ji nemohla koupit do pokoje ten elektro primotop :lol:

U nás je to naopak. Bohužel, já triko a Bermudy, on mikinu a tepláky a klepe kosu. Já otevíráme okna, on zavírá. Naštěstí aspoň v ložnici už to toleruje. Takže i teď si můžu nechat ventilacku. Je to hrozné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
18.11.22 07:50
@Anonymní píše:
@markytka3 tak buďte konečně tak hodná, a když jste na jiné úrovni, vyspělejší, přestaňte komentovat. Nechápu, proč se navážíte do lidí, co se mi snaží pomoc. Vážím si každé rady. A kdo pomoc nechce, ať vyfičí. Hnusný umí být každý, ale jen málokdo to má zapotřebí. A jsem ráda, že jste se nesetkala ani s jedním souhlasným komentářem, díky Bohu.
A přestaňte konečně argumentovat tím, co tu bylo x krát vysvětleno (vyvráceno). Jak čtu Vaše komentáře, je mi Vás fakt líto. To ty moje problémy jsou nic, oproti tomu, jak nešťastná musíte být Vy, když takhle jen urážíe a jsem zapšklá.

Neuráží, říká pravdu. Neříká ji právě jemně, ale pravda to je. Čeho dosáhneš tím, že si postěžuje s tady? Ničeho. Jednoduše to musíš dojednat s ním. Jednoduše a přímo - je mi zima, zátop. Nezatopí? Nezlob se, je mi zima, jedu domů. V tomto nebudu. A už vůbec nechápu, že mu děláš služku. Když jsem s mým mužem chodila, nikdy by mě to nenapadlo a jsem sakra jiná generace.
Já celkem Markytou chápu. Tady se fakt řeší takové,,hrůzy", že by se člověk posmal. A klidně ji věřím, že mají doma dobré vztahy. A vůbec nevidím, že by měla být nešťastná nebo zapskla. Jen ji třeba vytáčí hloupost holek, které jsou schopné udělat cokoliv, jen aby si udržely toho blbečka, který o ně projevil zájem. Pak si ho vezmou a už to začne - nedává mi peníze, nepomáhá, nestará se, vyhodil mě s dítětem z ložnice, řve na mě, flaknul mi jednu,…Je to tu stále dokola. Taky mě to štve. Najde si idiota, vezme si idiota a fňuká, že je idiot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
18.11.22 07:52

Ten příběh je zas tak přikrášlený, že se mu těžko věří, že je pravdivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.22 08:06

@inkakřivák a že se tak ptám…co je vám do toho? Když máte pocit, že je to cicovina, nekomentujte. Nepochopím.

• Citovat
  • Upravit
5757
18.11.22 08:11
@inkakřivák píše:
Neuráží, říká pravdu. Neříká ji právě jemně, ale pravda to je. Čeho dosáhneš tím, že si postěžuje s tady? Ničeho. Jednoduše to musíš dojednat s ním. Jednoduše a přímo - je mi zima, zátop. Nezatopí? Nezlob se, je mi zima, jedu domů. V tomto nebudu. A už vůbec nechápu, že mu děláš služku. Když jsem s mým mužem chodila, nikdy by mě to nenapadlo a jsem sakra jiná generace.
Já celkem Markytou chápu. Tady se fakt řeší takové,,hrůzy", že by se člověk posmal. A klidně ji věřím, že mají doma dobré vztahy. A vůbec nevidím, že by měla být nešťastná nebo zapskla. Jen ji třeba vytáčí hloupost holek, které jsou schopné udělat cokoliv, jen aby si udržely toho blbečka, který o ně projevil zájem. Pak si ho vezmou a už to začne - nedává mi peníze, nepomáhá, nestará se, vyhodil mě s dítětem z ložnice, řve na mě, flaknul mi jednu,…Je to tu stále dokola. Taky mě to štve. Najde si idiota, vezme si idiota a fňuká, že je idiot.

Tak proc to tady ctes? Pribehy jsou jasne hned z nadpisu, tak je necti… udelejte si vlastni stranku nebo skupinu „my bezchybne a dokonale milky“ a tam se muzete navzajem chvalit do aleluja, ne :mrgreen: tleskat si a placat se po zadech jak jste si skvele vybrali, mate dokonalou praci, jste neslutecne dobre matky a jeste vas zboznuje dokonala tchyne:)… jen vas to asi nebude bavit, co :mrgreen: protoze zakldatelka ma pravdu… realita je hodne jinde podle zpusobu vyjadravani a jeho obsahu :jazyk: v diskuzi kde se pomlouva chlap byste nehnuly prstem, tam kde se pomlouva zenska jste zase skvele hospodynky a nechapete proc by mel doma chlap neco delat, vse zvladate sami :).

Příspěvek upraven 18.11.22 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
18.11.22 08:12
@Anonymní píše:
@inkakřivák a že se tak ptám…co je vám do toho? Když máte pocit, že je to cicovina, nekomentujte. Nepochopím.

Chce ti pomoci. Když neumís vyřešit takovou kravinu, jak to s tebou bude dál? 15 ti asi není a v díře v zemi jsi asi taky nevyrostla. Když se ti něco něco ve vztahu nelíbí, neustupuj. Čím více budeš ustupovat, tím více tě partner bude tlačit dolů. Budete mít mrazuvzdorná dítě a hlavně když budeš v posteli nahá. Asi je ti fakt patnáct. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
80225
18.11.22 08:12
@Anonymní píše:

A že se tak ptám, proč ho tedy zverejnujes? Co je komu tady do toho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80225
18.11.22 08:16

@Aglája75 A máš smůlu, vedle jako ta jedle. Já už dávno tchýni ani rodiče nemám. Můj muž doma nepomáhá a nikdy nepomáhal, ani s dětmi. On doma pracoval, stejně jako já, a o děti se staral stejně jako já. A víš proč? Protože jsem si nevybrala idiota a protože když něco chci, tak o tom mluvím. A ne, není dokonalý ani on, ani já, ale umíme s tím žít. Tam bude ten zakopaný pes. Tudíž nemám ani potřebu zakládat stupidní diskuze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
18.11.22 08:38

@inkakřivák @markytka3 dost s vámi souzním v mnoha diskuzích, no zde mám dojem že jste se špatně vyspaly. Jedna nerozumí psanemu textu a je vulgární až fuj, druhá ji obhajuje.

Zakladatelko - má studený odchov. Není ochoten se přizpůsobit. Vy opačně. Je vám zima, nechcete a neumíte se přizpůsobit. Jste na sebe hnusní už teď - vyřčeně (tak nechoď) i nevyřčeně ( mám I jiné zájemce - to jste mu asi neřekla, jen to máte na pozadí myšlenek)… zvažte jestli to otužování není ztráta času pro oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31291
18.11.22 08:41
@Anonymní píše:
@alialiali mluvila jsem s ním x krát. A když jsem říkala, že přestanu chodit. Řekl „tak nechoď“ 8o takže si připadám fakt super. Mrznu kvůli němu a ještě žádná snaha o komunikaci a mě

tak než si napsala tohle, chtěla sem ti poradit vzít si k němu příště teploměr a otestovat to ;) Pokud má v bytě 15 stupňů, dalo by se ho možná utáhnout na nějaký normy, rozumný kompromis i na to, že pokud se topení rozpočítává, tak neušetří ani prd, takže tenhle argument padá.
Ale ve chvíli, kdy ti řekne tak nechoď, tak co bys ještě chtěla slyšet. Sobec, který se na kompromisu domluvit prostě nechce, žije jak mu vyhovuje a ty si mu dobrá na sex a úklid, ale ne na nějaké sebezapření.

Další věc je ta, že pokud jeden vyžaduje 15 a druhý 25, tak tam to prostě nevymyslíš. To je prostě jeden z nekompatibilních pointů pro rozchod. Chceš snad celý život mrznout s nudlí u nosu, nabalená jak pumpa?
Jestli má v bytě 20-21 a ty stejně klepeš kosu i ve třech vrstvách, tak bych se zamyslela nad svou termoregulací - myslím, že pomáhá ginko nebo zázvor třeba. Jsi zimomřivá obecně všude nebo on už tam má fakt takovou mornu, že se to nedá?

My máme v bytě těch 20-21 stupňů, ventilačka většinu dne taky otevřená, nemáme rádi úplně zalígrováno. Na noc teď už občas okno zavřem, ale topíme vesměs jen když přijdem zvenku a jsme promrzlí, tak na půlhodiny otočíme kohout, uvaříme čaj se zázvorem a medem a za chvíli už odhazujem svršky a topení zase zavíráme :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77375
18.11.22 08:50
@Anonymní píše:

tak zas - založila jsi diskusi a oni ti do ní píšou lidi,
a každý nemá stejný názor jako ty, tak už to v diskusích chodí,
já už jsem ti radu dala, řekl ti, že nemáš chodit, tak nechoď, proč se mu vnucuješ, a proč mu děláš služku
jiná věc je, že markytka je zbytečně útočná a sprostá - i jiný názor se dá vyjádřit slušně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2612
18.11.22 08:52
@inkakřivák píše:
@Aglája75 A máš smůlu, vedle jako ta jedle. Já už dávno tchýni ani rodiče nemám. Můj muž doma nepomáhá a nikdy nepomáhal, ani s dětmi. On doma pracoval, stejně jako já, a o děti se staral stejně jako já. A víš proč? Protože jsem si nevybrala idiota a protože když něco chci, tak o tom mluvím. A ne, není dokonalý ani on, ani já, ale umíme s tím žít. Tam bude ten zakopaný pes. Tudíž nemám ani potřebu zakládat stupidní diskuze.

Je načase stupidní diskuze nečíst. A nepřispívat. Hranici stupidity má každý jinde, dost často se taky divím co dokáže dospělá osoba vyplodit za dotaz. Tehdy neprispivam. Tady si jen mladá holka povzdechla - snaží se, komunikuje s ním, je zamilovaná, on nic… zkušené ženy jí poradily že je zparchantělá a zakládá stupidní diskuse. Bravo. Ale tak ona si z toho něco odnese, že ano… třeba pozná že si vybrala nekompatibilního partnera. Nebo se začne otužovat. Já bych jí teda doporučila zkusit jiného kandidáta - tento jí nesedí. Vycházím samozřejmě z toho co zde prezentuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí