Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@markytka3 nebojím se být sama. Hlavně mám další zájemce, takže se bát samoty nemusím, i když to zní blbě.
Neprebrala, byl single.
A doma si topis?
@medvidka píše: Úlet je hlavně to, že někomu zadarmo děláš služebnou + matraci.
Příště si za to nech aspoň zaplatit
Zakladatelka by snad evidentně jeste ráda platila jemu.
@Anonymní píše:
@jkra včera jsem se pohádali, protože jsem to opět načala. Řekl mi, že chce šetřit, že je mu vedro a mám se obléknout víc (už teď mám mikiny, ponozky dvoje, deku)
Tak ještě svetr. Pokud Tě nevyzene zimou a budeš chtít dál trpět.
@Sonarka píše:
Nekterym lidem proste z toho zdrazovani hrablo…Ja bych do takove zimy nejezdila. Pokud tam nema ani 20 stupnu a je mu vedro, at navstivi lekare, tyhle navaly ma pri bezne teplote moje kolegyne a leci se s cukrovkou a stitnou
Stejne mi prijde, ze ti lide, co tvrdi, jak je jim porad teplo, zkratka jen setri a jsou kolenovrti
My to meli taky tak…pred par lety, kdy jsme setrili a doma meli max 16 - 17 stupnu a vsude jsme tvrdili, jak je nam teplo, pritom ja byla porad zmrzla na kost, ale nechtela jsem to priznat…
Nezvykla jsem si na tuhle silenou teplotu ani po roce…porad jsem se klepala. Navic se nam vsude po byte udelala plisen
Dcera byla vecne nemocna…takze ne, fakt to neni zdrave ani normalni
Normalni je mit prijemnou teplotu, ne Sibir. Pokud ma doma nekdo pod 19 stupnu a tvrdi, ze je mu teplo, tak musi byt nemocnej, nebo narusenej, nebo proste setri
Svého času bydlel můj otec sám v rodinném domku. Náročná práce, kdy byl běžně i 16 hodin mimo domov. Ráno v pět rychle do práce. Topení měl řešené kotlem na dřevo/uhlí. Ráno se mu opravdu vstávat nechtělo, aby zatopil a pak taky nechtěl nechávat oheň v domě, kde přes den nikdo není. Návrat z práce v 18h. Doma bylo kolikrát 12 stupňů. Rychle zatopit, v osm večer, když bylo dobře, tam bylo tak 17 stupňů. 20 málokdy.
Pak změnil práci, kdy pracoval i v zimě venku. Špatně snášel přechody, kdy měl v domě kolem 20 a druhý den byl celý den venku v -10, takže udržoval teplotu na 18 stupních.
Každý to má prostě jinak.
@Sisika9 píše:
Tak to se ale už rozhodni, na jednu stranu píšeš, že netopí kvůli penězům a pak že větrá, protože je mu vedro.ono to s těma dvěma mikinama a dekou bude asi spíš lež, ne? Vem teploměr a změř to, pokud je tam nad 19,5C a ty to nevydržíš v mikině a dece problém je v tobě ne v něm
proč by byla? já tak taky doma chodím. ale tedy 19,5 stupně doma nemám, mám 18. topím, i když tedy na minimum. mám zkušenost, že byt je obtížně vytopitelný, na plný plyn jsem celou zimu jela prakticky jenom když byly děti malé a při nižších teplotách měly rýmu. ovšem tedy tehdejší spotřebu bych v dnešních cenách obtížně ufinancovala, byť máme byt malý.
@markytka3 píše:
tak si sedni na pr…del, ziji s detmi a vubec jeste netopime… doufam, ze mi deti neprivedou neco takhle, v mych ocich, zparchanteleho jako jsi ty… houvno prispivas na provoz domacnosti a maji se z tebe vsichni posr…at?
Dobrý den,
dodržujte, prosím, pravidla slušného chování. Takovéto nadávky nejsou na místě. Děkuji za pochopení.
Krásný den
Terka ![]()
@admin píše:
Dobrý den,
dodržujte, prosím, pravidla slušného chování. Takovéto nadávky nejsou na místě. Děkuji za pochopení.Krásný den
Terka
Je zakladatelka troll, prosím? Děkuji.
@Anonymní píše:
Jenže přítel měl furt řeči, jak miluje teplo, a ze nenávidí zimu. Že by se nejradši odstěhoval za teplem. A teď? Vetra je blázen furt.
No a nechce aby ses s ním rozešla? Aby to nemusel dělat on.
@aiwwa píše:
Nova doba. kdy ghosting nahradi (v navaznosti na aktualni situaci) vymrznuti.
@aiwwa píše:
Myslím, že pokud není zakladatelka troll, tak to bude ono. Vždyť jí řekl, že nemusí jezdit. A ona trubka jezdí dál. Jak jí to má říct jasněji?
@AnoNe píše:
A taky si myslím, že se panáček bude divit, až mu tam za všema skrinema, postelí apod. vykvetou plísně. Zima a vlhko je pro plísně ráj.
tak zas jako vraťme se na zem
vlhko v bytě vzniká tehdy, když se nevětrá. větrání naopak vlhkost snižuje. a zima pořádně ještě nezačala. i já začala topit až o víkendu, moje máma ještě vůbec. děti si v pokoji taky ještě nezatopily. v tomto případě bych problém viděla spíš v zakladatelce (jakkoli ji chápu a soucítím s ní, taky nemám ráda zimu a doma chodím ve svetru kolikrát i přes léto), než v tom, že chlap ještě netopí, ale zato větrá.
@sagina píše:
proč by byla? já tak taky doma chodím. ale tedy 19,5 stupně doma nemám, mám 18. topím, i když tedy na minimum. mám zkušenost, že byt je obtížně vytopitelný, na plný plyn jsem celou zimu jela prakticky jenom když byly děti malé a při nižších teplotách měly rýmu. ovšem tedy tehdejší spotřebu bych v dnešních cenách obtížně ufinancovala, byť máme byt malý.
Protože ji nevěřím. Tipla bych, že přítel má doma 18, kvůli ní zatopí na 21, večer před spaním chce otevřít okno v ložnici a zakladatelka se může zvednout, že neposlouchá na slovo, když se pro něj přece taak hrozně obětuje mytím podlahy a poskytováním sexu ![]()
@Takco píše:
Je zakladatelka troll, prosím? Děkuji.
Dobrý deň,
z mojho pohľadu sa o trolla nejdená. Ide o stálu uživateľku.
Kristína ![]()
@Sonarka píše:
Nekterym lidem proste z toho zdrazovani hrablo…Ja bych do takove zimy nejezdila. Pokud tam nema ani 20 stupnu a je mu vedro, at navstivi lekare, tyhle navaly ma pri bezne teplote moje kolegyne a leci se s cukrovkou a stitnou
Stejne mi prijde, ze ti lide, co tvrdi, jak je jim porad teplo, zkratka jen setri a jsou kolenovrti
My to meli taky tak…pred par lety, kdy jsme setrili a doma meli max 16 - 17 stupnu a vsude jsme tvrdili, jak je nam teplo, pritom ja byla porad zmrzla na kost, ale nechtela jsem to priznat…
Nezvykla jsem si na tuhle silenou teplotu ani po roce…porad jsem se klepala. Navic se nam vsude po byte udelala plisen
Dcera byla vecne nemocna…takze ne, fakt to neni zdrave ani normalni
Normalni je mit prijemnou teplotu, ne Sibir. Pokud ma doma nekdo pod 19 stupnu a tvrdi, ze je mu teplo, tak musi byt nemocnej, nebo narusenej, nebo proste setri
Jistě, protože všichni lidé na téhle planetě jsou úplně stejní a kdo tvrdí, že má něco jinak, než to mám já, tak lže a nebo je nemocný. A basta. ![]()
Zakladatelko, tady nejde o pocit komfortu při různých teplotách.
Tady jde o to, že tento muž není a nebude vstřícný k ženám. Je bezohledný, tvrdý a nemá Tě doopravdy rád. Do budoucna se to bude projevovat i jinak. Ukonči to. Čím dřív, tím pro Tebe lépe.