Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@medvidka protože jsem kráva blbá zamilovaná 🙆♀️
A on ho má ze zlata, nebo to má jiný důvod? Pro peníze ani vlídnou povahu s ním zřejmě nejsi, neboť je to lakomý sobec ![]()
@markytka3 nebojím se být sama. Hlavně mám další zájemce, takže se bát samoty nemusím, i když to zní blbě.
Neprebrala, byl single.
@Anonymní píše:
@medvidka protože jsem kráva blbá zamilovaná 🙆♀️
Tak se rychle odmiluj
@medvidka prostě asi jen city?!
asi si furt nalhavam, že je to jen vždycky úlet
@Anonymní píše: … přítel v bytě v době mé nepřítomnosti vůbec netopí a větrá permanentně na ventilačku v téhle zimě. Byt je vymrzlý a stěny studené.
V první řadě je nutné říci, že Tvůj přítel je vůl, a je bezohledný.
Vůl je proto, že zavíráním topení nic neušetří: podle pravidel rozúčtování nákladů na vytápění zaplatí minimálě 80 procent průměru domu (vztaženo na započitatelnou podlahovou plochu bytu), a to i kdyby měl radiátory zcela zavřené.
Bezohledný je proto, že všichni jeho sousedi mají kvůli němu chladné stěny a podlahu a on jim krade teplo přes stěny.
Že je bezohledný i vůči tobě, to je už jen taková třešnička na dortu.
Příspěvek upraven 18.11.22 v 00:18
To fungovat nebude.. jsou lidi, který jsou zvyklý na zimu a teplo nesnesou.. moje máma má doma 18 stupňů a vyhovuje jí to a nenapadne jí kvůli nám zatopit, protože jí zima není. My tam vždy mrznem a ona ještě větrá. Naopak přijde k nám a furt si stěžuje, že je jí vedro.
Jedni kamarádi též..jednou jsme spali u nich na chalupě, mně byla taková kosa, že jsem si vzala teplý ponožky, tepláky, mikinu a vlezla jsem si do spacáku, který je do -5 stupňů a oni celá rodina v tričku a okna otevřený celou noc.
Naštěstí jsme v tomhle s partnerem stejný, máme rádi teplo, 22 je značka ideál ![]()
@Anonymní píše:
@markytka3 nebojím se být sama. Hlavně mám další zájemce, takže se bát samoty nemusím, i když to zní blbě.
Neprebrala, byl single.
dalsi zajemce??? tvl. to o sobe smyslis fakt jak o zbozi?… pak se nediv, ze se k tobe tak okoli chova… mozna by ti prospelo byt chvilku sama s sebou (pokud se dokazes uzivit), pak se nebudes te samoty bat z jineho duvodu…
@Cizinka1 píše:
Taky nechápu jak tady může někdo radit aby se rozešli. Vždyť na tom se dá domluvit,
Ja neznam chlapa, kterej by mel rad stejnou teplotu jako jeho polovicka…oni zkratka preferuji o neco mene…mam kolegu a s tim, kdyz mam sichtu, tak on chudak porad chodi ven se chladit, i v mrazech
A pritom mne to tam teplotne prijde akorat, i mam kolikrat mikinu
A kdyz u me byl tuhle tata na navsteve, tak mi za chvili rika, vy tu mate vedro, ja musim jit
Pritom vic jak 22 nemame nikdy…a je to znat uz i u deti…syn a dcera…synovi je porad vedro a nechape, proc vubec topim a dcera mi tuhle rika, zda bych ji nemohla koupit do pokoje ten elektro primotop ![]()
@Anonymní píše:Úlet je hlavně to, že někomu zadarmo děláš služebnou + matraci.
@medvidka prostě asi jen city?!asi si furt nalhavam, že je to jen vždycky úlet
@markytka3 píše:
tak si sedni na pr…del, ziji s detmi a vubec jeste netopime… doufam, ze mi deti neprivedou neco takhle, v mych ocich, zparchanteleho jako jsi ty… houvno prispivas na provoz domacnosti a maji se z tebe vsichni posr…at?
Tak snad tobe nikoho neprivedou, s takovou hydrou by nevydrzela ani san a myslim, ze deti budou stastne az budou moc vypadnout a nebudou ani psat ![]()
@Sonarka píše:
Ja neznam chlapa, kterej by mel rad stejnou teplotu jako jeho polovicka…oni zkratka preferuji o neco mene…mam kolegu a s tim, kdyz mam sichtu, tak on chudak porad chodi ven se chladit, i v mrazechA pritom mne to tam teplotne prijde akorat, i mam kolikrat mikinu
A kdyz u me byl tuhle tata na navsteve, tak mi za chvili rika, vy tu mate vedro, ja musim jit
Pritom vic jak 22 nemame nikdy…a je to znat uz i u deti…syn a dcera…synovi je porad vedro a nechape, proc vubec topim a dcera mi tuhle rika, zda bych ji nemohla koupit do pokoje ten elektro primotop
No vidíš a moje holky mají rádi spíš chlad. Lítají ještě teď po venku jem v mikine. A doma chodí v kratasech, v pokojíku mají tak 19 st.,víc nechcou. Manžel to má podobné jako já, akorát on se doma moc nehybe jako já, já se zahreji uklizenim ![]()
Nám tech 21 vyhovuje dole, v pokojích máme min a ještě máme otevřená okna i v zimě v noci
@medvidka píše: Úlet je hlavně to, že někomu zadarmo děláš služebnou + matraci.
Příště si za to nech aspoň zaplatit
mame stejne smysleni ![]()
@medvidka píše: Úlet je hlavně to, že někomu zadarmo děláš služebnou + matraci.
Příště si za to nech aspoň zaplatit
On ji za to plati prece, ze zatopi ![]()
@Aglája75 píše:
Tak snad tobe nikoho neprivedou, s takovou hydrou by nevydrzela ani san a myslim, ze deti budou stastne az budou moc vypadnout a nebudou ani psat
no myslim, ze jsi vedle tak jak jedle, mam doma dva pubertaky, jsou na me i mezi svymi kamarady pysni… pro tebe asi sci-fi… vis, ono staci jen svym detem a okoli naslouchat a umet si o problemu popovidat a kdyz je druhy jantar a nechape, tak nesklopit usi a jit se vyblit na epipi… na druhou stranu, kdyz vidim tu galerku, co resi problemy na epipi, tak jsem jen rada, ze mi neco takoveho neprivedou… viz. tohle tema
![]()
Příspěvek upraven 17.11.22 v 23:22
@Anonymní píše:
Neprebrala, byl single.
Když máš tolik zájemců. Tak si udělej anketu, který topí. A vyměn to. Kus za kus. On si najde k sobě otužilou a vše bude ok.