Topení, vytáčí mě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
65277
17.11.22 22:16
@Anonymní píše:
@alialiali jj. Když ještě žil u rodičů, a já tam chodila, bylo to to stejne. Ale částí bytu šla alespoň stoupačka, takže se to samovolně vyhralo. Tohle je přízemí + francouzské okno.

Je to jeho nastaveni, tezko to bude menit. On musi trpet u tebe, ty trpis u nej. Nemohla bych tak zit, fakt je to na rozchod. Neumim si představit spolecne bydleni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
17.11.22 22:16

Na kolik si doma vytápíš ty a na kolik on? Najděte prostřední hodnotu! Obecně jsem ale na straně lidí, kterým je furt teplo. Když je vám teplo a chodíte ve spoďárech, nemůžete se více svléknout. Když je někomu zima, může si vzít mikinu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65277
17.11.22 22:17
@stinga píše:
rozchod, nic jiného, takhle asi celý život žít nedokážeš,
a jak tu někdo psal, není to šetřílek, ale de. bílek

Proc de. ilek, jestli to tak neli i doma, tak je proste zvykly na jinou teplotu. Ona trpi u nej zimou, on pri zatopeni trpi horkem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
17.11.22 22:18

Otevřená ventilačka mi dává život. :P Nechápu, jak můžou lidi sedět v prostoru, co se vyvětrá jednou nebo dvakrát denně, mně tahle obydlí vysloveně smrdí. A zima až do dnes nebyla vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 22:18

@Sisika9 jenže já mám triko, mikinu, tepláky, ponozky, teplé ponozky, backory a přes sebe deku. A přítel chce, ať s ním spím bez pyžama ještě…

• Citovat
  • Upravit
1349
17.11.22 22:23

Taky nemam rad kdyz je v pokoji teplo a casto vetram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 22:25

@B4RC3LON4 já větrám, ale efektivne. Otevřít dokořán na chvíli a zavřít. Nevychladnou stěny a vzduch je lepší, než při permanentní ventilacce. Smrad ventilackou nevyvetrate

• Citovat
  • Upravit
23966
17.11.22 22:27
@Anonymní píše:
@Sisika9 jenže já mám triko, mikinu, tepláky, ponozky, teplé ponozky, backory a přes sebe deku. A přítel chce, ať s ním spím bez pyžama ještě…

Tohle fungovat nebude. Dokážeš si představit jak jemu musí být u tebe? Ty se aspoň můžeš obléknout, on se z kůže těžko vysvleče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
17.11.22 22:28
@vokishka píše:
Proc de. ilek, jestli to tak neli i doma, tak je proste zvykly na jinou teplotu. Ona trpi u nej zimou, on pri zatopeni trpi horkem

tak když v bytě není a má neustále otevřené okna na ventilačku, to opravdu není normální - vždyť kolik stupňů tam může být? maximálně 12 možná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76891
17.11.22 22:29
@Netopirek píše:
Tohle fungovat nebude. Dokážeš si představit jak jemu musí být u tebe? Ty se aspoň můžeš obléknout, on se z kůže těžko vysvleče.

a na sex si ta holka udělá kulaté otvory do všech šesti vrstev kalhot - no jenom aby mu teda stačila délka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
17.11.22 22:31
@vokishka píše:
Proc de. ilek, jestli to tak neli i doma, tak je proste zvykly na jinou teplotu. Ona trpi u nej zimou, on pri zatopeni trpi horkem

Protoze to ocividne dela kvuli radoby setreni, ale tim, ze vytapi ledove zdi protopo mnohem vic… navic ventilacka neni zadne vetrani jen pousteni tepla ven…Na lidech zvyklych na studeny odchov nevidim nic obdivuhodneho… jen maji jinou termoregulaci… treba kocky take v mistnosti 23 stupnu spi klidne jeste na horkem topeni a jsou horsi nez jine zvire? :):) tezko, ze:).

Příspěvek upraven 17.11.22 v 22:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5757
17.11.22 22:32
@Netopirek píše:

Treba je rad, ze se aspon nekdy trochu zahreje a hlavne zadarmo🤣 😂 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
17.11.22 22:33

Jedni příbuzní tak také větraji celý den v ložnici a nic jejich postoj nezmění, že ty stěny vymrznou, plíseň atd… ale jsou to už starší lidi…tak si budeš muset přítele vychovat pokud za to stojí a nechá se. On to asi fakt nedělá schválně, má to od rodičů:(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.11.22 22:35

@alialiali mluvila jsem s ním x krát. A když jsem říkala, že přestanu chodit. Řekl „tak nechoď“ 8o takže si připadám fakt super. Mrznu kvůli němu a ještě žádná snaha o komunikaci a mě

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
17.11.22 22:38

Mam zname a vzdy, kdyz k nim prijdu na navstevu, tak ona ma teply svetr a papuce a on je v trenkach :lol: :mrgreen: Jsou spolu uz pres 20 let ;) Myslim, ze tohle neni uplne duvod k rozchodu, pokud to jinak funguje…ex byl taky zvykly na studeny odchov a vecne u nas doma chodil pomalu nahatej :lol: Ale do topeni mi nastesti nekecal…oni to tak chlapi casto maji no…mne by spis prisel divnej chlap, kteremu by byla porad zima :think: ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky