TP červenec / srpen 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
166
6.7.26 12:32

@el.leanor21 vím, že mi to bude pak chybět, takové ty hezké momenty jemných pohybů, ale… to už nějak dáme, nikdo jiný to za nás neudělá a cesta zpět už taky není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
6.7.26 13:15

@Domin1k4 no teď před cílem už se na to přece nevykašlem :D ven se to nějak dostat musí, už není zbytí. A přežila jsem to jednou tak to přežiju i podruhé. Uklidňuje mě myšlenka, že moje praprababička porodila 14× :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
6.7.26 13:29

@el.leanor21 14? Wow… to se teda doma nenudila… :D někde jsem teď četla příběh o ženě, která jich tam měla 9 najednou, to si tak úplně nedokážu představit mít v sobě takovou stonožku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
6.7.26 13:51

@Domin1k4 to už je jak z nějakého jiného vesmíru :D ale aspoň víme že na tom nejsme zase tak špatně :D nebo aspoň já se tím vždycky uklidňuju, že mohlo být hůř a že si vlastně nemám na co stěžovat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
7.7.26 13:18

Holky tak dneska proběhla kontrola 33+6tt. Malá má už 2300g. Za 14 dní další kontrola a pak už check in do porodnice🙈. Letí to. Jinak já mám ty pohyby všelijaké. Někdy ani půl den o ni nevím a začínám stresovat a musím do ni šťouchat 🤣.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.7.26 13:21

Ahoj holky, u nás kontrola minulý týden 32+2 a malá měla 2 kg :-) jinak pohyby mám jako Nika, někdy méně, někdy více, ale spíše mě stresuje když se nehýbe, pak taky šťouchám a zkoumám co se děje :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
7.7.26 13:26

@Markétta90 jsem ráda, že nejsem jediná. Snad tak pěkně budou spinkat i po narození 🤣 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
7.7.26 13:27

@Nika558 Taky si říkám :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
7.7.26 13:48

Holky já se dnes objednávala na check in do porodnice takže příští čtvrtek už to budu mít zasebou, jsem zvědavá má odhad váhy a jestli bude vše v pohodě… S prvním jsem tam tehdy tvrdla asi dvě a půl hodiny, tak snad to teď bude rychlejší… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5942
7.7.26 15:09

Já mám check-in za sebou, byla jsem tam minulé pondělí v 36+3, odhad váhy byl 2600 g. Až do porodu mám chodit ke svému gynekologovi, vše se jeví ok a další kontrolu mám plánovanou až teď v pondělí, takže po 14 dnech. Včera jsme tahali ještě nějaké věci z půdy, abych to dala dohromady, ale tašku do porodnice zatím nechystám, nějak se mi nechce :D Malý je v břiše taky dost aktivní, tak se trochu děsím toho, co nás čeká :mrgreen: Měla bych mít srovnání s dcerou, ale té je 6 let a nemůžu si vybavit, jestli ty pohyby s ní byly také takové intenzivní… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
7.7.26 15:47

@utopia já budu mít mezi dětma čtyři roky, ale teda první tohle v břiše nevyváděl, toho jsem firt musela natřásat aby se vůbec pohnul :D přijde mi že už se to trochu táhne ten čas, doteď to uteklo strašně rychle a teď je to jak smrad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
8.7.26 07:38

Ahoj, holky. Já jsem dnes 37+0 a zítra jdu na check in. Od včerejška mám ale silné poslíčky a večer mi poprvé začalo tvrdnout břicho. Tak jsem zvědavá, co mi zítra řeknou. Na minulé kontrole doktor říkal, že už mimi tlačí hodně na porodní cesty, tak si trochu říkám, zda se už pomalu nechystá ven. 😁 další kontrolu u doktora bych měla mít až 20., protože mají dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
9.7.26 17:06

@koala132 čauky, jak si dopadla? :) já mám dneska nějaký hodně blbý den, nějak mě to už vysává a to jediné co chci je už mít ten porod zasebou… Nějak to na mě dolehlo, že stejné peklo jako poprvé snad nemůžu zvládnout :D jinak klasika, bolí a tlačí mě spodek, funim, sotva se hnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
262
9.7.26 17:25

@el.leanor21 já jsem měla včera. Adekvátně jsem večer myslela, že rodím😂 silné menstruační bolesti, šlo mi to do zad, do třísel, sprcha nepomáhala. Ale ani se to postupně nezhoršovalo, tak jsem si řekla, že to zkusím zaspat, že případnej porod mě vzbudí😂

A dnes už dobré. Ráno jsem měla kontrolu, jsem 35+2, odhad 2450g, čípek celý, směřuje pořád je kostrči, ale hlavička už je prý níž 😃 kazdopadne predstava, ze to co vcera budu zazivat jeste 5 týdnů🥲 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1254
9.7.26 18:06

@Ddd25 já se děsím toho že chytnu nějaký falešný porod a zhroutím se z toho už úplně :D u prvního jsem vůbec nezažila ani poslíčky a nic okolo jen mi tvrdlo břicho, ale úplně jinak než teď… Tak teď to mám asi za obě těhotenství :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí