TP duben 2013 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1917
12.11.12 21:52

Ahoj holky.. tady už nějakou dobu mrtvo :( Jak se máte a jak rostou bříška?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
12.11.12 22:49

@anicka18

Ahojky, mas pravdu.

Nejak se nam to tu nepodarilo udrzet… Tech for, s dubnem 2013 je tu hafo, tak se holky prestehovali tam kde to vic zije… :?

:nevim: Jinka brisko roste, dost pomalu, jsem silnejsi, takze spis vypadam jen prezrane… v 18+5 se citim totalne netehotne, proste jako pred tehotenstvim, zadny svaly nebolej, nic me nikde netaha… Ani pohyby zatim nic… Jen zraci návaly na lednici me popadli:D A co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
12.11.12 23:00

Iwankaanjelik - tak to mě mrzí, že se to tu rozprchlo.. jsem taky silnější postavy..ale spíš pár špíčků na břiše.. takže vypadám tak na měs :) jinak jsem 17+6tt pohyby už krásně cítím hlavně odpoledne.. návaly na lednici jsem nemla ani nemám..nijak si nepíjdu těhotně nahoře zatím 2kg.. jen vlasy a obličej trpí a to prý budeme mít kluka.. takže pravý opak babských rad :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
13.11.12 10:23

@anicka18

Já dle UZT v 16 tt, pry teda kluka cekam:) a taky vypadam jak kdybch byla v puberet, mastny vlasy, pupinky vsude:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
13.11.12 10:58

Iwankaanjelik - to já dle ms 16+5tt ale dle prcka že prej je šikovnej a napřed tak 17+6tt.. dneska 3d utz tak sem zvedava :D tak přeji pěkné těhulkování a nebudu tě tu zdržovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1006
13.11.12 12:19

@anicka18

urcite nezdrzujes:))

Zrovna dneska mam na pytel naladu, budu bez penez, protoze nase super ceska posta mi ztratila dve doporucené zásilky podane najedno!!! Jednu pro OSSZ, a druhou pro podnik!! Fakt uzasny:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
13.11.12 12:43

Iwankaanjelik - tyjo, tak je pěkný já s poštou naštěstí neměla nikdy problém.. ale je mi dneska nějako divně :( asi nervíky z toho utz..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22583
13.11.12 12:44

Holky, kdyby jste chtěly tak se můžete přidat k nám. My jsme záložily novou diskuzi, aby jsme ji mohly uzmaknout a měly soukromí : -)
Ale to jsem tu už snad jednou psala :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
21.11.12 14:36

Ahojky holky :-) s přítelem čekáme druhý přírustek do naši rodinky :dance: :dance: :dance: jsme velice šťastní nějak v dubnu. Naše první byla holčička Nelinka narodila se teď v lednu 2012 za CS měla 3850g a 51cm, teď je to veliký živel, teda spíš ďáblík :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
18.12.12 22:58

Čau ženy, můžu se přidat?:D TP mám 24.4.2013..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.12.12 23:04

@reeezinka - ahoooj pridat se urcite muzes ale moc to tu bohuzel nezije :( a uz vis co nosis v brisku? zda pindika nebo prclinku? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
18.12.12 23:10

K mýmu překvapení mi doktorka řekla, že to vidí na 90% na holku už v 16 týdnu, koukala jsem jak puk, chtěl u toho být tatík a vůbec jsem nečekala, že mi to už řekne :D Od tý doby jsem to začala brát čim dál tim víc jako jasnou zprávu, hlavně tatínek je celej po :))) Mně to bylo celkem jedno, hlavně aby bylo vše ok a on pořád, že to bude holčička..ještě, než jsme začli zkoušet :D No a teď ve 20tt mi to doktor potvrdil. Akorát je to nějaká dlouhá gazela :D :D Má prý cca 34cm!!! To je mazec..A 300g..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
18.12.12 23:13

Já jsem zkoušela najít i jiný dubňata, ale je to uzavřený, nevim jak zažádat o vstup.. nevyznám se v tom..Vůbec sem nechodim..ale teď jsem neměla co dělat, tak si říkám, že po večerech ráda pokecám..Ty máš termín kdy? Konečne jsem začla cítit pohyby, hrozně to trvalo a teď se tam pořád kroutí, hlavně večer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1917
18.12.12 23:16

@reeezinka - týýý jo.. tak hlavně že je zdravá :) nám už od 15tt říkají že čekáme chlapáka :) sice jsem to obrečela :mrgreen: byla jsem zžitá z holčičkou i chlap si jí moc přal..ale co si udělal to tam má :mrgreen: ale nakonec jsem ráda :) mám 5 synovců, takže by se holčička v rodině šikla :) mi jsme měliv tom 20tt jen 20cm a 360g :) jen mě udivuje velikost mýho bříška občas už si přijdu jako slon :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
254
18.12.12 23:30

Tak já to fakt nechápu :D Je nějaká lehká a dlouhá, ale to fakt dost..no, jinak je vše v pořádku, tak jsem šťastná., To víš, tak to se u vás rodí fakt samý chlapáci :D To je teda síla, třeba bude jednou i holka. Ale co, hlavně, že je mimčo v pořádku a aspoň budeme mít z čeho vybírat :D Já mám břicho malý, ale teda v posledních 14ti dnech nabralo na obrátkách a roste před očima. Bylo taky na čase. Mažu o sto šest olejčkem, jsem zvědavá jestli popraskám a vůbec kolik mi pak zůstane. A nejvíc, jak bude malá vypadat..už se nemůžu dočkat. Zrovna jsem v práci, makám 24hodin :/ jako zdravotnice v domácnsti v Rakousku. Už to jdu zalomit. Je to tu únavný jako blázen, ale musim to přežít do března, jinak nemám pak na nic nárok. Tak dobrou a snad to tu ožije :D Kdy máš termínek ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí