Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky.. tady už nějakou dobu mrtvo
Jak se máte a jak rostou bříška?
Ahojky, mas pravdu.
Nejak se nam to tu nepodarilo udrzet… Tech for, s dubnem 2013 je tu hafo, tak se holky prestehovali tam kde to vic zije… ![]()
Jinka brisko roste, dost pomalu, jsem silnejsi, takze spis vypadam jen prezrane… v 18+5 se citim totalne netehotne, proste jako pred tehotenstvim, zadny svaly nebolej, nic me nikde netaha… Ani pohyby zatim nic… Jen zraci návaly na lednici me popadli:D A co ty?
Iwankaanjelik - tak to mě mrzí, že se to tu rozprchlo.. jsem taky silnější postavy..ale spíš pár špíčků na břiše.. takže vypadám tak na měs
jinak jsem 17+6tt pohyby už krásně cítím hlavně odpoledne.. návaly na lednici jsem nemla ani nemám..nijak si nepíjdu těhotně nahoře zatím 2kg.. jen vlasy a obličej trpí a to prý budeme mít kluka.. takže pravý opak babských rad ![]()
Já dle UZT v 16 tt, pry teda kluka cekam:) a taky vypadam jak kdybch byla v puberet, mastny vlasy, pupinky vsude:D
Iwankaanjelik - to já dle ms 16+5tt ale dle prcka že prej je šikovnej a napřed tak 17+6tt.. dneska 3d utz tak sem zvedava
tak přeji pěkné těhulkování a nebudu tě tu zdržovat ![]()
urcite nezdrzujes:))
Zrovna dneska mam na pytel naladu, budu bez penez, protoze nase super ceska posta mi ztratila dve doporucené zásilky podane najedno!!! Jednu pro OSSZ, a druhou pro podnik!! Fakt uzasny:(
Iwankaanjelik - tyjo, tak je pěkný já s poštou naštěstí neměla nikdy problém.. ale je mi dneska nějako divně
asi nervíky z toho utz..
Holky, kdyby jste chtěly tak se můžete přidat k nám. My jsme záložily novou diskuzi, aby jsme ji mohly uzmaknout a měly soukromí : -)
Ale to jsem tu už snad jednou psala ![]()
Ahojky holky
s přítelem čekáme druhý přírustek do naši rodinky
jsme velice šťastní nějak v dubnu. Naše první byla holčička Nelinka narodila se teď v lednu 2012 za CS měla 3850g a 51cm, teď je to veliký živel, teda spíš ďáblík ![]()
@reeezinka - ahoooj pridat se urcite muzes ale moc to tu bohuzel nezije
a uz vis co nosis v brisku? zda pindika nebo prclinku? ![]()
K mýmu překvapení mi doktorka řekla, že to vidí na 90% na holku už v 16 týdnu, koukala jsem jak puk, chtěl u toho být tatík a vůbec jsem nečekala, že mi to už řekne
Od tý doby jsem to začala brát čim dál tim víc jako jasnou zprávu, hlavně tatínek je celej po
Mně to bylo celkem jedno, hlavně aby bylo vše ok a on pořád, že to bude holčička..ještě, než jsme začli zkoušet
No a teď ve 20tt mi to doktor potvrdil. Akorát je to nějaká dlouhá gazela
Má prý cca 34cm!!! To je mazec..A 300g..
Já jsem zkoušela najít i jiný dubňata, ale je to uzavřený, nevim jak zažádat o vstup.. nevyznám se v tom..Vůbec sem nechodim..ale teď jsem neměla co dělat, tak si říkám, že po večerech ráda pokecám..Ty máš termín kdy? Konečne jsem začla cítit pohyby, hrozně to trvalo a teď se tam pořád kroutí, hlavně večer
@reeezinka - týýý jo.. tak hlavně že je zdravá
nám už od 15tt říkají že čekáme chlapáka
sice jsem to obrečela
byla jsem zžitá z holčičkou i chlap si jí moc přal..ale co si udělal to tam má
ale nakonec jsem ráda
mám 5 synovců, takže by se holčička v rodině šikla
mi jsme měliv tom 20tt jen 20cm a 360g
jen mě udivuje velikost mýho bříška občas už si přijdu jako slon ![]()
Tak já to fakt nechápu
Je nějaká lehká a dlouhá, ale to fakt dost..no, jinak je vše v pořádku, tak jsem šťastná., To víš, tak to se u vás rodí fakt samý chlapáci
To je teda síla, třeba bude jednou i holka. Ale co, hlavně, že je mimčo v pořádku a aspoň budeme mít z čeho vybírat
Já mám břicho malý, ale teda v posledních 14ti dnech nabralo na obrátkách a roste před očima. Bylo taky na čase. Mažu o sto šest olejčkem, jsem zvědavá jestli popraskám a vůbec kolik mi pak zůstane. A nejvíc, jak bude malá vypadat..už se nemůžu dočkat. Zrovna jsem v práci, makám 24hodin :/ jako zdravotnice v domácnsti v Rakousku. Už to jdu zalomit. Je to tu únavný jako blázen, ale musim to přežít do března, jinak nemám pak na nic nárok. Tak dobrou a snad to tu ožije
Kdy máš termínek ty?