Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky ještě jednou se omlouvám, ale všem jsem hezky vysvětlila a poslala zprávy, proč nepříjímáme a navíc je nás tam už 50 lidí a to je až nadmíru a opravdu se tam člověk chvílema už ztrácí, takže je to spíše dobře pro vás, určitě se tu rozrostete v pěknou partu
přeji krásné těhulkování a všem jen a jen dobré a pozitivní kontroly
mějte se
@Annnet : No já jsem tady občas zašla do nějaké diskuze, sem tam se na něco optala.
Ale, že jsem dnes byla na té kontrole, a doktor řekl, že v děloze mam vitální plod, velký 36mm, a že tam dokonce je videt nozicka, rucicka, tak sem si rekla, ze diskuzi zalozim, a nebudu se tak alespon porad strachovat, a cist ty spatny konce a podobny veci.
Tohle mě alespon zabaví ![]()
@iwankaanjelik
Děkuji
no je to zdravej kluk. Ale v těhotenství jsem se dost bála, zbytečně mě vystrašili…že má divné toto a nic se nepotvrdilo. Zbytečně moc ultrazvuků a vědy škodí, řekla bych
.Dříve měly maminky větší klid v těhotenství.
Ať ti ta nemocenská vyjde-vždy je to jen na doktorovi a co já znám tak jsme všechny měly neomezené vycházky…
@hanysm píše:
Ahoj holky ještě jednou se omlouvám, ale všem jsem hezky vysvětlila a poslala zprávy, proč nepříjímáme a navíc je nás tam už 50 lidí a to je až nadmíru a opravdu se tam člověk chvílema už ztrácí, takže je to spíše dobře pro vás, určitě se tu rozrostete v pěknou partupřeji krásné těhulkování a všem jen a jen dobré a pozitivní kontroly
mějte se
Ahojky, neomlouvej se ![]()
Každá normální to pochopí, a není to žádná pohroma, vždyť se nás určo najde dost, na novou skupinku ![]()
@ametyst píše:
@iwankaanjelik
Děkujino je to zdravej kluk. Ale v těhotenství jsem se dost bála, zbytečně mě vystrašili…že má divné toto a nic se nepotvrdilo. Zbytečně moc ultrazvuků a vědy škodí, řekla bych
.Dříve měly maminky větší klid v těhotenství.
Ať ti ta nemocenská vyjde-vždy je to jen na doktorovi a co já znám tak jsme všechny měly neomezené vycházky…
No jenže od nového roku je to max6 hodin denne, a neomezený jen onkologicti pacienti, anebo vyjimky přes revizaka, a to za ty nervy nestoji…
Doufám, že se dohodnu, měla jsem strach, upřimně jsem tu neschopenku pořebovala, nejen kvuli neskutecnym nevolnostem, bolestem zad, a prospanému dni, ale i kvuli praci… Není pro mně nahradní místo, náhrada platu za to že sedet budu doma neexistuje. Navíc mi na mé první kontrole, naznazil, ze mne dnes uschopní, že není zastáncem toho abych sedela doma na zadku a kynula, a nezajímalo ho, že mám práci nevyhovující pro zdravé, natož pro tehotné, ale zakoníkem není zakázana, takže semnou to tema ukoncil, a ja se cely 3 tejdny strachovala, co bude, ted mam do 24 rijna klid na dusi, to mam poradku, takze se snad zacnu min strachovat, a víc o sebe pecovat ![]()
Ahojky holky, tak jsem byla dnes rano na krvi, netekla, kapala, tak jsem tam sedela pul hodiny…
Na ty vychazky jsem se ptala, sestricka byla celkem neprijemna, ze jsem prace neschopna, a tak. Nedala si vysvetlit, ze nechci jit flamovat, ze mi ale ty dve hodiny nestaci ani na nakup.
Nakonec mi je alespon smrskla dohromady. Ty dopolední vycházky jsou mi k nicemu, stejne spim, varim, nebo objimam misu.
Tak mi ty 4 hodky dala dohromady, alespon na odpoledne
Takze to si zajedu i k mame na rychly kafe:D ![]()
Joo, a jeste me uz po druhy strasila, ze strasne moc chodej ted kontroly na tehule, at si davam bacha, ze muzou prijit i 3 krat do tydne. A co ctu diskuze, tak vsude pisou pravej opak.
Má někdo zkusenosti? Nebo někdo z okolí Mladé Boleslavi? U koho už kontrola byla?
Nikdy jsem nemarodila, tak ani nevím, jak to probíhá. Zvonek mám označenej, ale bydlím v 5.patře paneláku, to pak chodí jak? ![]()
Já jsem teda z Plzně, ale za celé těhotenství nepřišla ani jednou. Doktor tvrdil, že chodí pořád, ale kamarádka ze sociálky říkala, že nechodí skoro vůbec a když už tak v pracovní době, takže spíš všední dny dopoledne, ale to je tady u nás. Jak je to jinde to netuším.
Tak aspoň, že máš vycházky spojené ![]()
@Annnet :
Jj, jsem rada i za to spojení, takle můžu jít i na blbou prochazku, a nemusím stále sledovat hodinky.
Uvidíme co bude dál. Neschopenku mám určitě až do další poradny, tj. 24. rijna.
Kdyby mi jí prodlužoval až do porodu, tak bych se pak snazila si tech 6 hodin prosadit.
Přeci jenom nechápu proč těhotný začali házet do jednoho pytle s nemakačenkama.
Těhotná by právě měla mít dostatek čerstvýho vzduchu, a v tu dobu kdy se ona na to cítí.
Nejsem doma s přesvědčení, ale protože mám náročnou práci, a protože je mi zle, a spojit se to s mojí práci nedá…
To zas určite schválil nějakej chlap co? ![]()
Ahoj, je založená diskuze Porod duben 2013, moc nás tam ještě není, pořád někdo nový přichází, tak to taky zkuste.