Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem zatím 5+3 a strašně mě bolí prsa už týden před zjištěním těhotenství. Jinak ráno většinou prujem a občas pocit plnosti. Tak čekám, kdy to ještě prijde. ![]()
@Helllisek Já mam heterozygotního leidena, takže mi byla dovolená gestagenní HA nebo tělísko. Měla jsem postupně obojí a jen asi první dva roky jsem si zašla na kontrolní krevní testy a pak to už taky lajdala, když se nic nedělo… A přesně tak, už o není jen o mě… Držím palce, ať se ke všem testům bez problému dostaneš a ať dopadnou všechny skvěle. Jinak dnes se mi podařilo injekci píchnout pěkně, ale ze včerejška se mi podařila pěkná modřina, tak se směju, jaký jsme pako. ![]()
@Micromia Díky! Prvně jsem chtěla čekat, ale když to tak čtu, tak to mám hodně podobné a radši si v pondělí rovnou zavolám a poprosím o kontrolní odběr. Je to velká pomoc takhle moct s někým, kdo chápe, sdílet co se děje. Zvlášť v těch začátcích, kdy to člověk nemůže nikomu moc říct.
@Micromia
Tak to držím palce s tím močáken, ať je vše v pořádku.
Ano celé, a snad jednou za 2-3 měsíce odběry pro kontrolu. Jak to bude pak zatím nevím.
Po vyléčení mi vždycky všude říkaly, že až otěhotním, že se bude takto postupovat…
Jinak také si to aplikuješ ráno? Je fajn vědět, že v tom člověk není sám ![]()
Tak dnes je to, devcata, vubec hitparada. Neustale mam hlad, ale kdyz jim, zveda se mi kufr a kdyz nejim, tak z hladu 😅
@SarkaKC píše:
Tak dnes je to, devcata, vubec hitparada. Neustale mam hlad, ale kdyz jim, zveda se mi kufr a kdyz nejim, tak z hladu 😅
tyjo a já si zrovna říkám, jak mě konečně opustila ta nesnesitelna nevolnost
, tak dva dny jsem spis silene unavená a naladova, ale blivno mi už tak moc není
zvladej to a at je ti lip ![]()
@Helllisek Pokud jsem nějak mohla pomoct, tak jsem úplně strašně moc ráda a jsem moc vděčná za tuhle skupinku, že to takhle můžeme probrat a poradit si navzájem
Tak hlavně, ať je vše v naprostém pořádku.
@Anytaa Já si injekce aplikuju večer, protože ve všední dny vstávám po páté hodině a v sedm už jsem v práci, tak v rámci utajení
a v rámci toho, abych o víkendu nemusela vstávat na budík jsem si to dala večer. Ptala jsem se doktora, protože mi napsal dávkování 1-0-0, ale prý si můžu určit čas podle sebe, což jsem jásala. ![]()
@zvedavka30 Děkuji 😘… Tak snad uz to mas za sebou! Ja doufam, ze me to taky uz pusti 🤢 Zrovna ted je mi ouvej. Jak si preventivne nevycucam lizatko, je mi v 10 spatne 🥴
@SarkaKC ty blaho, to jsou stavy teda 🙈 😅 Ať je lépe ☺️️ já nevolnosti teda nemám, jen mě bolí břicho, lehce, jak při menstruaci. A v týdnu jsem asi 3 dny chodila každou hodinu na záchod se stravnima problemama 🤣 ale teď asi 2 dny mám břicho děsně nafouklé, sotva se valím. Na jídlo nemám vůbec chuť. Vůbec nevím jak to břicho v práci skryju, potřebuju to ještě měsíc utajit 🤣
Holky, ja taky umiram.. Je mi porad desne blivno, obcas se vyzvracim, prujem, nafoukle bricho, ze si v praci musim rozepinat kalhoty (mam uniformu, takze fakt nic jineho nemuzu). Nemam na nic chut, ale kdyz se nenajim, je mi jeste hur.. des.. Vcera volam sestricce na kliniku, ze potrebuji recept na leky a ta povida „aaa, tady je nekdo v ocekavani, to vam moc gratuluji a jak vam je?“, povidam ze dost blbe a ona na to „no parada, to jste ale prece chtela ne?“ Smich..😅 🙈 No tak zatnout zuby a vydrzet💪 🥴 At je nam brzy lepe✊
@Andy332 píše:
Holky, ja taky umiram.. Je mi porad desne blivno, obcas se vyzvracim, prujem, nafoukle bricho, ze si v praci musim rozepinat kalhoty (mam uniformu, takze fakt nic jineho nemuzu). Nemam na nic chut, ale kdyz se nenajim, je mi jeste hur.. des.. Vcera volam sestricce na kliniku, ze potrebuji recept na leky a ta povida „aaa, tady je nekdo v ocekavani, to vam moc gratuluji a jak vam je?“, povidam ze dost blbe a ona na to „no parada, to jste ale prece chtela ne?“ Smich..😅 🙈 No tak zatnout zuby a vydrzet💪 🥴 At je nam brzy lepe✊
Je to síla že.. ale jak říká sestřička.. chtěly jsme to😂 Přidávám se 🤮 neudrzim v sobě už týden skoro ani vodu😰 za týden mám dole 5kg 🤦♀️ Přesně jak u syna.. tak jsme doufala, ze jsme si to už jednou vybrala. Tak si držme palce ať nám je co nejdřív dobre 🙏 🙏
@Klarys1 Ja doufám, ze uz to brzy polevi, protoze posledni dny me to chyta po cely den a to je fakt sila. Ale chut k jidlu mam, takze ani nehubnu 😅 Spis naopak. Gaťata uz jsou mi tesnejsi 🥴 V utery jdu na 2. kontrolu a jestli nenajdeme srdicko, tak budu fakt zklamana! Tohle kvuli marnemu pokusu? 😂 Berte s nadsázkou ![]()
@Bresndas Ta voda je spatna! Pozor na to 😓 Mely bychom ted daleko vic pit!
@SarkaKC já za týden shodila 1kg, ale břicho mám větší 🤣 tak přeju hodně štěstí určitě to dopadne dobře ☺️️ mě čeká první kontrola až 6.9. už se nemůžu dočkat a snad tam srdíčko bude 🙈