Poradna duly
Jana Čurdová
@Bresndas joo, taky mam dole 2 kg, ale kalhoty musim rozepinat🙈 A s tou vodou - tu taky nemuzu ani videt, jenze ani nic jineho🤦♀️ snazim se vypit behem dne alespon 1,5l neceho, ale i to je pro me nadlidsky ukon😅 Obcas me zachrani babiccin vyvar😁 Ale musim na nej mit chut. Nebo si neco koupim a nez to donesu domu, je mi z toho spatne.. koupim si obed (uvarit totiz nejsem schopna nic) a snim pulku! A domu uz to ani neberu, protoze vim, ze uz to pak stejne nesnim🙈 To je hnus velebnosti🤢 🤣 🙈
Holky držte se. Já zase kromě bolesti prsou žádné příznaky nemám! První týden mě bolelo břicho jako před MS. A teď jen občas pocit plnosti a bolest prsou, že nemůžu sundat podprsenku. Tak snad je to ok. Bojím se, abych byla vůbec těhotná. Na první kontrolu jdu v úterý.
a dle MS jsem 5+5tt
Taky jsem z počátku měla lehký nevolnosti, občas pichani v podbrisku, bolest prsou.
Teď mi přijde, ze nic není. Jen jsem taková celkově oteklá a větší břicho - aktuálně 6+4. Snad bude vše v pořádku, když nemám extra žádné příznaky ![]()
@Sale12 píše:
Taky jsem z počátku měla lehký nevolnosti, občas pichani v podbrisku, bolest prsou.
Teď mi přijde, ze nic není. Jen jsem taková celkově oteklá a větší břicho - aktuálně 6+4. Snad bude vše v pořádku, když nemám extra žádné příznaky
Místo, abychom byly rády, vid
.
@Sale12
U mě ke konci 7tt taky najednou vše zmizelo, říkala jsem si co se děje…už jsem malovala čerta na zeď
a za par dni bylo vše zpátky
tak si uzij teď těch par dni, třeba se ti to taky brzy vrátí
![]()
Ale jinak všem holky přeju, ať vám je brzy lépe. Mně bývá nejhůř kolem oběda a pak až do večera, chodím spát s pocitem šutru v žaludku ![]()
U mě začne každé ráno jako po propařené noci, když se člověk vzbudí a má žaludek na vodě a čeká, jestli mu bude zle nebo ne. Akorát, že to trvá pak celý den
Do jídla se musím nutit, ale naštěstí, když se najím, tak se žaludek uklidní.
@Helllisek Přesně! Jsem abstinent a ted o to vic nechapu, jak nekdo muze dobrovolne podstupovat kocovinu 😂 Nejhorsi je, ze do toho musime jist 😂 Prvni sousta jsou bud a nebo 😂
Holky, které nemáte vůbec žádné příznaky, ničeho se nebojte, o Vašem těhotentví to vůbec nic nevypovídá. Když jsem byla před dvěma lety poprvé těhotná, tak jsem měla docela velké nevolnosti a ještě v den kontroly jsem ráno zvracela a říkala jsem si, že to znamená, že je všechno v pořádku. Tenkrát mě čekal šok, že embryo už několik týdnů nežije a moje paní doktorka i doktorka na pohotovosti mi vysvětlily, že za nevolnosti je zodpovědná placenta a ta se vyvíjí nezávisle na tom, jak se vyvíjí nebo jestli dokonce žije plod. Nyní mi taky neni vůbec nic a kdybych nevěděla, co teď vím, tak asi taky plaším, zdali jsem vůbec těhotná. Takže těm, co nepociťujete příznaky posílám uklidnění a Vám, kterým je špatně držím moc palce, ať nevolnosti brzy poleví. ![]()