Poradna duly
Jana Čurdová
No jasne, ze to nic neznamena. Kazda jsme jina ❤️️ Jen je posilujici sdilet ty strasti 😂 Ale jak jsem psala… Jestli po tom vsem nebude mit mimi srdicko, tak me svihne 😂
@SarkaKC Jo, to určitě, jen mi přišlo, že je tu pár holek nervózní z toho, že vůbec nic, tak jsem jen chtěla uklidnit ty, kterým nic není a jsou z toho třeba nervózní.
Určitě srdíčko bude, držím moc palce! Moje doktorka se vrací z dovolené za týden, už se nemůžu dočkat. Včera jsem jednorázově malinko zašpinila, tak byla menší hysterie, ale pak jsem si zase přečetla, že to je v tomto týdnu naprosto normální, tak teda snad ok…
@Micromia Urcite je dobre, ze jsi sdilela tuhle zkušenost. Sama jsem nemela tuseni, ze to tak je! 🤔
Jojo, je to normalni. Deloha by aktualne mela byt 2× vetsi a zmnozuji se cevky, takze drobne krvaceni nic neznamená ![]()
Ten pripad bez priznaku jsem zrovna ja. A to jsem si vzdycky myslela, ze u me probehnou urcite
tak snad to i tak bude pokracovat
jedine mam citlivejsi prsa, sem tam trochu slabost, takovy to ze mi je soufl jsem citila parkrat a kratoucce. Vsem ostatnim preji hodne sily
zvladnete to ![]()
Holky, tak jsem dnes volala na výsledky na urologii a mam infekci, tak jsem hned letěla pro ATB (doktor ještě volalal do antibiotické poradny, aby se ujistil, jaké jako těhotná můžu) a doufam, že zánět nestihl nic negativně ovlivnit.
Rozhodla jsem se to vzít jako fakt, že to bude dobré. ![]()
@Anytaa Ahoj, je jsem dnes 8+4, takže jsme na tom asi úplně stejně. Jen je mi o pár let víc a snažili jsme se tři roky. Ale taky první ![]()
@Micromia
To me mrzi
urcite to bude dobre! Musi ![]()
@Myska1984
Ahojky
jeee no to jo, gratuluji ![]()
A jak to zatim u tebe probiha? ![]()
@Micromia Ach jo, to jsou zase veci… Ja se na zacatku tehu zase predavkovala jodem
Bude to dobre, jsou to mali bojovníci ![]()
@Micromia tak ještě, že jsi si tam doběhla a chytlo se to hned na začátku. Držím palce ať to rychle doléčíš a vše je ok. Jinak přesně jak píšeš. Na začátku je téměř vsechno víceméně normální (pokud nejde o nějaké extrémní intenzity) a každý to má jinak. To že je problém se zjistí až časem a to stejně neovlivníme, takže nám stejně všem nezbude nic jiného než se nadechnout a těm zlatíčkům věřit, že to zvládnou.
@Anytaa Je mi dost blbě, jak žaludek, tak střeva, tak mě několikrát za den chytne bolest bricha, jako bych to měla dostat 🥴.. No, ale práci zatím zvládám. Doufám, že to brzy přejde. Co ty?
Ahoj.. dlouho jsem tu nebyla, nestíhám.. nevolnosti jsou hrozné, ale nejhorší ty noční. Máte to někdo podobně? Fuj. Netěším se na každý večer, protože jak lehnu do postele, začne kocovina..na kontrolu jdu v úterý, měla bych být 10+2 a jsem z toho pěkně nervózní
@martina.se já mám toto od včera neustále, ani v noci mě to nenechalo v klidu. Dnes mě hodně bolí na boku a jde mi to do podbřišku, ale spíš si říkám, že je to tím, že od včerejška jsem schopná jen ležet. Na kontrolu jdu ve čtvrtek tak snad bude vše ok. Modlím se, ať už ty nevolnosti přestanou
@martina.se
Ja to mám taky s přibývajícím večerem je mi hůř a hůř a večer jdu spát s pocitem na
a jak jsem tu už psala, jako bych měla šutr v břiše.
Držím palce na kontrolu, určitě bude vše v pohodě ![]()