TP duben 2023

• Fotoalbum (42)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
854
2.9.22 18:44

@Aluschka Same lepsi 😂 😂 😂 Diky za uklidnění 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
2.9.22 19:42

@SarkaKC Rádo se stalo :jazyk: ale bylo to s nadsázkou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.22 20:20
@Lenula91 píše:
@Helllisek a ty jsi taky poprvé? 🙈 🙈 🤣 jako u nás to přišlo úplně neplánovaně, nejdřív jsme z toho oba byli v šoku, ale teď se hrozne těšíme ❤️️❤️️❤️️

jj také naše první. Plánované. Měli jsme jeden ZT, takže tohle je vymodlené a taky řeším každý divný píchnutí, nebo bolení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.22 21:07

Jinak ta tupá bolest kolem vaječníků nebo píchání je prý ten děložní vaz co se roztahuje. Prý je to úplně normální. Mě ještě bolí spodní záda, tak jako při menstruaci a občas mám křeče podobné těm menstruačním a to prý je také ok. Roztahuje se děloha. Nevím proč jsem si vždycky myslela, že se toho děje až později, ale očividně se to jede hned od začátku.

Jinak zítra 7tt a večer mám normálně už bříško. Ráno se trošku stáhne, ale večer vyskočí a je takový pevný a nejde zatáhnout 😄. Je mi jasné, že to ještě není „to pravé“, ale takhle budu ráda, když to vůbec udržíte v tajnosti do toho 3 měsíce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.9.22 21:09

@Helllisek Je to zajimave 😅 Ja mam rano bricho prakticky ploche a odpoledne PUF a jsem tak v 5 mesici 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.22 21:22
@SarkaKC píše:
@Helllisek Je to zajimave 😅 Ja mam rano bricho prakticky ploche a odpoledne PUF a jsem tak v 5 mesici 😂

Tak nejsem blázen :lol: Včera jsem byla u našich. Strašně chtějí vnouče, ale nechci jim nic říkat než bude jistota, ať nejsou zklamání a normálně jsem se musela hlídat jak stojím, abych to břicho nevystrkovala :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.9.22 21:26

@Helllisek Tak to mame stejně 😂 Nasi uz se taky celi tresou a jedu za nimi v utery. Pohravala jsem si s myslenou, ze bych jim to rekla az na Vanoce, ale to je, jak koukam, fantasmagorie 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.22 21:34
@SarkaKC píše:
@Helllisek Tak to mame stejně 😂 Nasi uz se taky celi tresou a jedu za nimi v utery. Pohravala jsem si s myslenou, ze bych jim to rekla az na Vanoce, ale to je, jak koukam, fantasmagorie 😂

No jestli to půjde tímhle tempem, tak na Vanoce uz se budeme kutálet :lol: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
2.9.22 21:36

@Helllisek Jooo, uděláme hromadny sraz a budeme se kutalet spolu 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
2.9.22 21:38
@SarkaKC píše:
@Helllisek Jooo, uděláme hromadny sraz a budeme se kutalet spolu 😂
:lol: :lol: :lol: hlavně aby, tam nebyly schody 😂
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
2.9.22 22:20

@Helllisek tak to je hezké 🍀 ❤️️ Určitě to vyjde… u nás prave ani nevíme, jak se to povedlo, takže si nás proste nějaký miminko vybralo a chce být naše ❤️️❤️️❤️️ A tím se uklidňuju kazdej den 🙏 ❤️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
2.9.22 22:24

@SarkaKC Tak to nám asi bude vycházet podobně termín porodu :) Zatím to u mě vypadá na 5.4., ale uvidíme co po screeningu.
Vtipné je, že druhý syn se narodil 4.4. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
3.9.22 06:32
@Lenula91 píše:
@Helllisek tak to je hezké 🍀 ❤️️ Určitě to vyjde… u nás prave ani nevíme, jak se to povedlo, takže si nás proste nějaký miminko vybralo a chce být naše ❤️️❤️️❤️️ A tím se uklidňuju kazdej den 🙏 ❤️️

Přesně. Prostě se k vám těší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.9.22 11:50

Ha! Vypada to, ze uz se to lame! Blivno je mi jen mirne a sutr z bricha zmizel 😁 Pichani v podbrisku taky 😁 9+0tt

Příspěvek upraven 03.09.22 v 11:51

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
854
3.9.22 11:50

@Martina713 Odhadují 8.4. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...