Termín porodu duben/květen 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
982
16.8.17 16:46

@Ann17 jo taky zastávám názor, že co se má stát se stane a neovlivní to, jestli to někdo ví hned (my už to teda řekli rodičům, stejně i kdyby se něco stalo tak by to věděli) nebo až po kdoví kolika testech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
982
16.8.17 16:47

@Trinetka no ještě, že jsem pak už nebyla skoro tři týdny doma, jinak bych v tom kdoví jak šťourala a takhle je výpočet jasný :D, takže podle ms seděla první návštěva u gynekologa a prý od teď už se řídíme co vypočítá ultrazvuk :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
16.8.17 17:01

@Kamcca Kamco a kdy jsi objednana k dr? uricte te vic hlidaji, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
16.8.17 17:07

@Ann17 ještě nejsem, nejdřív je pro mě duležitá ta hematologie, ted by stejně nebylo vůbec nic vidět. Pujdu někdy ke konci příštího týdne, pak v sobotu odjíždíme na tři týdny na dovču, tak chci jít před tím at mám jistotu, že je vse OK. Ale snažím se myslet pozitivně. Na gynde mi doktor tvrdil, že při kojení neotěhotním :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
16.8.17 17:18

@Kamcca co? to ti fakt doktor rekl? to se prece vi, ze to je mytus :-) a nenapadlo by me, ze ti to rekne funfovany clovek.. ale tak predpokladam, ze miminko je chtene, ze? je dobre, ze pujdes pred dovolenou, budes mit cistou hlavu a snad te na dovolene nezastihnou zadne nevolnosti a bude to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
16.8.17 17:20

Ahoj, taky se přidávám :lol:. Jsem 7+2 a na gyndu jdu až v pondělí :roll:. Doufám, že bude vše v pořádku a bude tam jen jedno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
16.8.17 17:21

@Ann17 tak on říkal, že podle ultrazvuku to na otěhotnění rozhodně nevypadá, ale že ho třeba překvapím… tak se to stalo. Ale já s otěhotněním nikdy problém neměla. Jojo mimčo je chtěně. Chceme mít dvě děti.
Obávám se, že já vypnout nedokážu ani na dovolené, hrozně se bojím, že se něco pokazí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8769
16.8.17 17:26

@Verukas ahoj máš podezření na dvojčata?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
16.8.17 17:27

@Kamcca Máme je v rodině, tak proto se bojím. Jinak podezření nemám, dá se to nějak poznat? :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
16.8.17 17:31

Ahoj :-) Měla bych být 4+2, TP mi dle kalkulačky vychází na 23.4.2018 :-) Doma zatím žádné dítko nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
512
16.8.17 17:35

@Verukas Někde jsem četla, že TT vyjde pozitivní dřív kvůli vyššímu HCG, ale co je na tom pravdy nevím :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
16.8.17 17:40

@Vernika15 já jsem si ho stejně dělala až týden po vynechání MS, takže vím prd :D..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
16.8.17 17:56

Ahojky tehulky pridavam se k vam posl.ms 8.7 kontrola na gynde mi nic moc nerekla, jen to ze to tam je a i tam kde ma byt. Nicmene si me pozvala zase v utery, tak mooooc doufam ze uz tam :srdce: bude busit, jak o zavod. Jinak vsem tu moc gratuluji a preji pohodove a bezproblemove tehulkovani. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
16.8.17 17:58

@Verukas Ja jsem mela ducha, uz 8dni pred ms.Take me vsichni strasili dvojcatky. :D Tak jsem se na vnitrnim ultrazvuku hned ptala zda je tam jedno, nebo dve :D a rekla, ze tam vidi jen jedno, tak jsem si odfoukla. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3295
16.8.17 18:01

Ahoj, můžu k vám? Dnes bych měla být 6+4tt, TP 7.4. U dr. jsem ještě nebyla, má dovolenou.Doma mám tři děti (6 let, téměř 4roky a 16 měsíců). Snad bude vše ok. Blbě je mi už víc jak týden, celý den, ještě jsem teda nezvracela, ale několikrát za den běžím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí