TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
4.5.19 12:50

@Anet131 Ahoj :mavam:,mas toho za sebou tedy opravdu dost :( Tak drzim moc palce, at to konecne vyjde a brzy budete tri!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
4.5.19 14:26

@lectriss Ahoj :) moc děkuju :hug: i vám ať se dobře daří ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
5.5.19 10:01

@Anet131 dekuju!! Určitě nám to teď vyjde oběma konečně :hug: a jinak vám dělali testy, třeba imunologii, partnerovi spermiogram a tak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
6.5.19 15:38

@Lalady Ano, spermiogram musí být i před každým IUI… byli jsme oba na genetice i imunologii, já 2× laparoskopie, hysteroskopie a pak i na chromopertubaci, všechno v pořádku :nevim: vám něco zjistili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.5.19 16:08

@Pavlyynka heleď popravdě nevím, radu nemám.. Já už jim vše a buď a nebo… Dneska ráno třeba croissant a taky šel ven… Tak nevim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.5.19 16:11

@Anet131 máš i moji poklonu a samozřejmě i partner… My se s bývalým snažili rok a nic… Už jsem ho měla objednat na spermiogram, ale bylo mi oznámeno, že je to pod jeho úroveň a do roka jsme byli od sebe… Teď s novým přítelem mi v lednu zjistili cysty na pravým vaječníku, docela to bolelo a dr mi řekl, že buď otěhotnění nebo pak operace.. No a povedlo se na 2.pokus.. Asi to byl tenkrát osud :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.5.19 16:18

@Míší87 no ja se dnes prvni den drzim. Ani se mi jednou nezvedl zaludek a dokonce jsem mela teplou polivku. Hele presne tak to jsou osudy a tak to melo byt, ze to s prvnim partnerem nevyslo :) a tak to ma byt hlavne, ze jsi stastna :) kamoska byla tehdy i na umely a nic. Po 9 letech se rozesli a ted s drihym pritelem hned na poprve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.5.19 16:36

@Pavlyynka já už měla taky 2 dny, že mi bylo ok, pak jsou ale dny na prd.. Polívky mě drží při životě.. Hlavně vyvary :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
6.5.19 16:54

@Míší87 vyvar nemuzu ani citit:D v nedeli jsem ho varila a mantel ho snedl cely sam. Jen si na nej vzpomenu a je mi zle. Opekla jsem si bataty a udelala bramborovy krem. :) v patek jedeme na dovcu na slovensko tak mi musi byt dobre uz :zed: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
6.5.19 17:18

@Anet131 vidíš, to mas pravdu, už jsem na to zapomněla, byli jsme taky několikrát na iui ale už je to asi dávno :D My si taky tohle všechno prošli kromě te laparky a hysteroskopie, ale prý nebyl moc důvod. Manžel má zhorseny spermiogram tak nám neúspěšných iui taky doporucili ivf..ja ale doufám že další děti se třeba povedou prirozene, jsou takové případy. A hodně v tom hraje roli psychika. Tak uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1141
7.5.19 09:07

@Míší87 Děkuju :hug: nechápu takovýhle přístup… jak kdyby na vině měla být vždycky jen žena, takovej egoista ala já jsem přece super samec, mě nemůže nic být :cert: alespoň jsi teď našla toho pravého a budete mít rodinu :) @Lalady Ta možnost tu určitě je… mě tam taky vždycky říkali, že to není možný, embrya A+ kvality a nechytne se žádný ikdyž jste v pořádku… pak jsem kvůli tomu dostala výpověď v práci a hele :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
7.5.19 16:33

A dneska jsem konečně dostala tehotenskou průkazku :lol: už to mám černý na bílým a odebrala asi 8l krve :roll: teď 22.5 v Ústí screening :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.5.19 16:43

@Míší87 a v kolikatym jsi? Prej 8l to me ted pobavilo :D me taky dnes braly asi 5 ambulek a ve ctvrtek jdu zase na krev k tomu screeningu. Tak drzim palce hlavne. Vcera jsem zvracela a mela jsem tam svetlou krev, ale prej to je z podrazdeni. Dr jsem nevolala, cetla jsem si tady nějakou skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
8.5.19 11:59

@Pavlyynka mně to přišlo jak 8 l, ale taky to byly asi 4 nebo 5 ampulky :lol: jsem ve 12 tt, na screening jdu 13+4 což už prý je hraniční termín, ale dřív neměli termín, jdu 22.5 do Ústí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
8.5.19 12:02

@Míší87 tak to jsme na tom stejne i s tim screeningem, ja jdu den po tobe. Me totiz dr rekla az na druhe kontrole ze je treba se objednat ted a dala mi prukazku. Kamoska taky byla takhle ke konci 14tydne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí