TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1355
27.5.19 14:47

@Tesssa @M1983 ahoj holky, ja čekám první a vlastně nevím co přesně znamená nebo jak se mám cítit když tvrdne břicho, ale jak vás tak čtu, tak mám všechny příznaky :D když zatnu břicho tak mě taky picha a často se mi stává ze mám břicho takový nafoukly a asi tvrdší..takže doporucujete magnesium?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.5.19 14:50

Ahoj holky, můžu se k vám přidat s termínem 24.11.2019…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.5.19 14:54

@Lalady Ahojky ;) Vše co se mi nezdá, hned basnim doktorce, kupu testu za sebou a vše v pořádku, sama říká že to k tomu patří, takže to tak prostě je, nějak to musí být poznat že mimi roste ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
27.5.19 15:06

@Tesssa no můj doktor prave není moc sdilnej, jsem rada když mi řekne ze je vše ok :D a prave jsem si taky říkala že to k tomu patří, tak jste mě zmatly :D ale ono to magnesium navíc asi taky neuškodí ne, možná zkusím a uvidim co to udělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
27.5.19 15:14

@Lalady Jasný, to magnesium některé berou i preventivně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1355
27.5.19 15:28

@Tesssa tak super, děkuji za info! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
27.5.19 19:59

@Mamazkoncesveta ahoj vítej, já mám termín den před tebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 10:09

@Pavlyynka ahoj, děkuju, koukám, že nás tu je požehnaně :dance: už víš, co čekáte? Mě se na to po screeningu každy ptá a mě ani nenapadlo se doktora zeptat, na kontrolu jdu až za dva týdny, tak se zkusím optat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
28.5.19 10:18

@Mamazkoncesveta nevíme,na screeningu jsem se ptala a řekla mi, že je ještě brzy, že to jde hůř poznat a hlavně si prcek seděl na zadecku. Toto je náš prdola :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 10:34

@Pavlyynka já jsem právě byla na utz až ve 13.týdnu, což by už údajně šlo trochu poznat, ale nezeptala jsem se. Tvůj doktor nebo doktorka má supr ultrazvuk, já mám fotečku takovou rozmazanou, už je vidět, že je to miminko, ale rozhodně ne tak ostře jako to máš ty. A čekáš první? Můj cvrček bude druhé dítko v pořadí.
Dneska se musím stavit do lékárny pro magnesium, začíná mi sem tam dost tvrdnout břicho, v prvním těhotenství jsem to měla až tak od sedmého měsíce a tentokrát to začlo nějak brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
28.5.19 10:38

@Mamazkoncesveta toto je fotka že screeningu z minulyho týdne a to jsem byla 13+3. Takže mi řekla ať se zeptám me doktorky kolem 16 TT. A na kontrolu jdu až za 3 týdny, takže by tam snad už mohla něco vidět. Čekám první takže všechno nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.5.19 10:44

@Pavlyynka tak abych se přiznala, mezi dětmi bude celkem velký věkový rozdíl a teď to druhé těhotenství prožívám snad víc než to první :mrgreen: spíš se víc bojím, aby bylo všechno v pořádku a miminko bylo zdravé. Hlavně už jsem taky spoustu věcí zapomněla, takže to mám vlastně taky na novo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
28.5.19 10:49

@Mamazkoncesveta a s tím tvrdým břichem hodné holky říkají, že jim tvrdne. Ale moc nevím co to je úplně tvrdý břicho. Jako všimla jsem si, že když jsem doma v klidu je měkčí než když jsem 8 hodin na nohou v práci. Ještě to musím 2 měsíce vydržet. Teda pokud budu v rámci možností fit. Ale chodím z práce totálně unavená a strašně mě bolí nohy. A jak máš starý dítko první?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
247
28.5.19 10:54

https://www.emimino.cz/…zkoncesveta/ já mám taky trochu větší věkový rozdíl, děti budou sice „jen“ po 6 letech, ale hlavně už je mi 36 let, tak si připadám občas staře. Ale je to zase fajn, že syn už z toho má celkem rozum, dává břichu pusinky a pořád se ptá co mimčo dělá a nejradši by se mnou chodil i k doktorce aby mimčo viděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35771
28.5.19 12:33

16+5
Já dneska byla na kontrole, dítě žije, má pindíka, fotku mám rozmazlou. Už mám naplánovaný termíny až do porodu :mrgreen: plus se ještě mám objednat někam na nějaký speciální utz za 6 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí