Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bjetuš noo to mě už právě chce lézt kočce do záchodu a na granule
tak to budu muset asi vyřešit co nejdřív, je to docela vzteklina jak ní od tamtud furt beru
dam tomu ještě čas a uvidím no ![]()
@MILINKA35 přesně po téhle jsem koukala, ta se mi taky líbila 😊 a odkud si objednávala? 😊
@Petrussee tak na tyhle případy mám nositko, Hugís je taky hodně chovací. A taky se budí na dudlík, ale mě budí každé jeho otočení, takže jsem furt vzhůru a v pozoru. Jakmile s sebou začne vrtět, hned tam preventivně jdu, abych včas zasáhla, kdyby se náhodou probudil. A hned mu cpu radši dudlík 😁
@Bobulka28 https://mamabrum.cz/…en-uniw.html?…
Malej je dost aktivní. Až poleze, to bude
plazi se dost rychle a dnes jsem se jen otočila a už jsem ho měla u lednice. Dnes mi sundával mantinel v postýlce stále, shodil mi monitor dechu, jak zabral, tak to letělo dolů, objevil v postýlce chůvu, tak ji musím dát někam jinam
všechno chce do pusy.. Je to fofr..
Táta přijel, jsem mu dnes sekla s telefonem. Zase opět práce, kdy končí v 17 a nikdy nedochází, že se nestíhá. Dovolená jen proto, že má celý podnik zavřeno. Už mě to se..re, protože to je každý den, ještě víkendy, někdy služebky.. Před porodem, po porodu, do teď… Mám toho za celé dny dost, vařit, prát, uklízet,, žehlit, malej.. A odpověď? Já bych spal když spí malej. 😬 Ve ČT jedem pryč, tak se těším
dám si pivo 🤣
@Bobulka28 ale těch peněz.. Neshnala jsem na bazaru.. Tak snad se pak povede druhé, ať se užije. Ale prcek z ní uvidí, vyleze si, a nebouchne se hned. Občas se ducne pěkně
@MILINKA35 no právě, to mě taky trošku odrazuje, abych ji tady pak měla jen na paradu
ale zas jak píšeš, je fajn, ze se nikde nebouchne a tak no
tak ještě uvidím uvidím a děkuji za odkaz ![]()
@Nikča2020 to je krásný, ja se budim i jentak, ja už snad spat neumím
ale pokojíček ještě nemá, máme malý byt, tak ho mám v ložnici, dávám do postýlky, ale pak spi se mnou, po prvním kojením, protože se budí často a ja ho nechci porad vyndavat ![]()
@kambalaka nositko jsme dneska zkusili venku a nelíbí se mu
on si proste vymysli
![]()
@Bjetuš Tak já zas u prvních dětí ohrádku měla. Ale teď jí nechci. Popravdě děti v ní být moc nechtěly. Takže přizpůsobím obývák a půjde to i bez ní. Co ale koupím- tak chodítko.
@Petrussee to naprosto chápu, ono si na to člověk asi zvykne. Moje kamarádka má také nespavce a říkala že už je prostě zvyklá a asi jede na autopilota 😅 já se taky budím kolem půl 6 už automaticky jak jsem zvyklá.
Jinak Ella se dneska taky rozlezla a i leze po vinylu. Nešlo jí to, tak jsem objednala protiskluzový tepláky, drahý až hanba. No tak jen co jsem je objednala, tak už jí to samozřejmě celkem jde 🤣
@kajka kajka Zkus jeste Bioaquanol. Ja tedy nekojim, mne vlasy nepadaji. Ale drive jsem to mazala na ty aristokraticke vlnky co mam kolem obliceje, ty sice nevyrostly, ale clekove mi rostly vlasy jak blazen.
Na vizaz u kluka bych jinak kaslala, staci mit charisma nebyt mamanek.
A chlapa no, zkus mu nekdy zdrhnout at si to vyzkousi (ale ty kojis to je horsi no…)
@Bobulka28 píše:
@Bjetuš noo to mě už právě chce lézt kočce do záchodu a na granuletak to budu muset asi vyřešit co nejdřív, je to docela vzteklina jak ní od tamtud furt beru
dam tomu ještě čas a uvidím no
Kdyz byl prvni malej tak jsme meli kralika. Lezl mu do klece, do zachodu, jedl seno a zrni.. a prezil a bude mu 6 a ma super imunitu ![]()
https://www.lidl.cz/…i/p100341712
Ja mam ohradku z lidlu. Mely by mi platit za reklamu v teto skupine, ale ja mam ty veci z lidlu fakt rada. Nakoupila jsem tam i krasne dreven hracky ve vyprodeji a taky tam maji to koupaci ponco co ma @Ráďa 25 ![]()
@Nikča2020 Ahoj
To mate teda super spanek. Ale ja bych treba nechtela mit mimco v jinym pokoji.. Muj prvni syn mel spanek spatnej, precetla jsem asi 4 knizky, prosimspinkej a vsechno mozny a myslela jsem, ze vim o spanku vsechno a s druhym to bude pohodicka. A stejne mi nespi
Mimispanek sleduju, ale spis me to stve
protoze vlastne “delam vsechno dobre”, neni co zmenit.. uz proste jen cekam az se to zlepsi.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat