TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
23.10.22 16:55

Po delší době vás zdravím,
My sme teď s malou marodily tak to bylo narocne.. já dva týdny cov.id ,kdy sem fakt byla vyrizena, malá dva dny vysoké horecky.. pomoc byla fakt k nezaplacení a dost sem vzpomínala na to jaké to je být nemocna a smět se opravdu vylezet :lol: Snad už máme nemoci za sebou :roll: malá se oklepala a v týdnu začala chodit 8o kdy to tak uteklo? :think: nedávno sme si tu všechny psaly jak se těm mimcum nechce past a teď sou k nezastavení.

• Upravit
7611
23.10.22 17:30

Hlásím, ze nám dneska vykoukl první zoubek :pankac: jednička dole :dance: ani jsem to nečekala, poslední noci i dny byly suprové 🙂 a když měl dny ukňourané, tak jsem ten zub čekala a nebyl žádný 😁

• načítám...
motivi
23.10.22 18:49

@kambalaka super! Myslím ze často vše prisuzujeme zubum :lol: malé teď taky vylezl jeden a ani sme o něm nevěděli ze se něco chystá.. za to včera večer několik šílených placu ze spaní a dneska při čištění je vidět ze je zraly na prorezani, tak snad to dneska bude v noci lepší. Když ji rostly 4 horní zároveň tak byla vpohode třeba a když lezla spodní dvojka tak to furt ruku v puse a často plakala.. tak přeju ať i ty další mate takhle vpohode :palec:
My nyní každý den vstavame 5:10 jak hodinky 8o :palec: :D tak se těším na ten posun času :lol:

• Upravit
7611
23.10.22 18:55

Holky a odkdy čistíte zoubky? Hned jak vyleze první? A klasicky 2× denně jako my? A takovým tím prstovým kartáčkem nebo nějakým speciálním dětským? A bez pasty - předpokládám 😁

• načítám...
5616
23.10.22 18:58

@kambalaka jojo,taky to tak máme. Většinou pak ani nepoznám kdy rostou. ;) @motivi u nás zase v 6 hodin

• načítám...
motivi
23.10.22 19:18

@kambalaka já delala v oboru takže ti povím jak to děláme my - cistit od té doby co vyleze a už není ta dáseň nabehla aby ho to nebolelo (už kousek zubu se muže zkazit ) takže necekat až vyroste cely. Silikonovy kartacek na prst je k ničemu- nic nevycisti. Takže cokoliv co má vlákna. Já cistila nejdřív jen jednosvazkovym kartackem a pro malou do ruky mám značku Jordan - z druhé strany je kousatko a je kratky, takže si to nezarazi do krku :palec: teď už ma víc zubu tak mam klasicky kartacek - s malou hlavou a jemnými vlákny - třeba Tepe mini. Pastu pouzivam, protože ten boj je snesitelnejsi jak cítí sladkou chuť. Mám momentálně bez floridu od biorepair dětskou - jen lehce potrit vlákna :palec: Čistíme 2×, večer sem teda mnohem důraznější. Malá si okusuje svůj kartacek a pak nastupuju já a přes řev v rychlosti čistím jak zběsilá :mrgreen:

• Upravit
7611
23.10.22 19:32

@motivi teeeeda, děkuji za přednášku :lol: poučím se z toho. Dneska mám doma jen ten na prst, ale ten jednosvazkový koupím. Mám jen pro sebe 😁

• načítám...
motivi
23.10.22 19:51

@kambalaka 😀k službám :lol:
Joo neboj to do zítra počká :D
U nás si na čištění stále ani po 4 mesicich nezvykla a rve jak tur každý čištění :lol: ale na zuby sem pes takže přes to nejede vlak :D

• Upravit
7611
23.10.22 20:02

@motivi to já budu taky, na zubech si zakládám, chodím pravidelně k zubari i na dentalku a ve svém věku ani nevím, co je to vrtačka nebo zubní kaz 😁 doufám, ze Hugo bude mít zuby po mně

• načítám...
1479
23.10.22 20:19

@kambalaka Gratulujeme k prvnímu zoubku :lol: Maty má dva zuby dole, které vylezly skoro před 2 měsíci a od té doby nic :lol: Prý jak vyleze jeden, tak bude jeden za druhým :nevim: :lol: Jinak čistíme 2× denně Curaproxem bez pasty. Pozítří jdeme poprvé k zubaři, tak jsem zvědavá, jak to zvládne :lol:

• načítám...
motivi
23.10.22 22:01

@kambalaka to je super, máme to stejně.
Mne vždycky když někdo vidí jak sem nad ni zakleknuta a ona rve tak se hrozí a beduji jaka je chudinka a je jim to líto, ale já vždycky říkám, ze radši každý vecer 20 sekund pláče a držení, protože se ji to nelíbí, než abych ji pak musela držet u zubaře na křesle během vrtání, protože ty zuby má zkažené. :palec:

• Upravit
1738
23.10.22 22:14

Moje si zuby cisti rada, chutna ji ta pasta, na zklidneni mame takovej prirodni gelik (pritel calgel zakazal :roll: ) kterej je takovej bylinkovo mentolovel a z toho si taky vzdycky mlaska a nic ji neotyka. Momentalne uz 8zubu.

Uz nevim kdo se vyjadril k ten kalhotkam, myslim @Logodice. Kamaradka pouziva a je moc spokojena, predevsim na noc. Ja ted nemam menses skoro vubec. Uz pred tehotenstvim jsem si zamilovala pradlo Sloggi - bezesve a prave maji ted i velkou akci na ty kalhotky. To pradlo muzu vrele doporucit i na kojeni (je to material, ze se vytahne o vic jak 10cm) ze jsem kojila jenchvilinku. Je to jak mit na sobe nic a vyborna zivotnost. Mam jednu podprdu uz pres rok a pul a je jak nova. Ani nic jineho uz kupovat nechci. :mrgreen:

Kdyz jsem u tech reklam, tak v ct 27.10. bude mit lidl akce na detske nadobi s prisavkou. Co mam z kaufu tak maximalni spokojenost, mala se z toho bez nehod naji lzickou a lidl ma dokonce gender neutralni barvicky. :palec:

• načítám...
6650
24.10.22 08:03

Poslední, ale přece..lžička cinkla :mrgreen:

• načítám...
3551
24.10.22 08:58

@Petrussee velká gratulace. Je z něj velkej chlapak 😁

• načítám...
1479
24.10.22 09:00

@Petrussee Gratulace :dance: