TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6695
21.10.22 09:19

@kambalaka to je dobrý :mrgreen:

• načítám...
472
21.10.22 09:22

@kambalaka tak to je boží 😂

• načítám...
3555
21.10.22 09:27

@kambalaka tak to máš dobré :mrgreen: já si nedokážu představit, že bych tam dávala toho našeho rtw 🤣

• načítám...
459
21.10.22 09:29

@kambalaka Tak historka s pejskem nemá chybu! :lol: A dodatečně moc gratuluju k prospívajícímu těhu, jen tak dále, ať je vše v pořádku. Už se cítíš těhotně? ;)

@kajka kajka Moc držím palce, držte se! Přístup toho doktora byl teda neskutečnej, ještě když Ty jsi tušila, viď..

• načítám...
459
21.10.22 09:35

Knižní adventní kalendáře

Naše malá aktuálně miluje knížky, takže jsem zvažovala koupi adventního knižního kalendáře, ještě nejsem úplně rozhodnutá, který vezmu, hledala jsem a tyhle jsou asi nejzajímavější, možná to někomu pomůže, resp. ukrátí hledání:

1. https://www.albatrosmedia.cz/…imi-pribehy/?…

tady je prý ale mamimka, která balí dárečky, takže pozor na to :-)

1. https://www.dobre-knihy.cz/…l-49932.html

tady je zase Santa Claus, což může někomu (třeba mně :lol: ) vadit

1. https://www.svojtka.cz/…r-plny-knih/

tenhle je aktuálně vyprodaný, znovu by měl být k dispozici na konci října

1. https://www.megaknihy.cz/…alendar.html

tenhle je obří formát a pohádky prý nic moc (velmi zkrácené verze), taky ne každý má rád Disney pohádky

• načítám...
7611
21.10.22 09:35

@Sissela heled, já se moc nepozoruju, už to beru sportovnější než 1.těhotenství s Hugem, kdy jsem se sledovala a všechno hrozne řešila. Navíc teď řeším změnu gynekologa. S tim jsem byla spokojena, ale platila jsem tam strašně pálky a mně se teď peníze hodit budou jinak 😁

Příspěvek upraven 21.10.22 v 09:43

• načítám...
459
21.10.22 09:39

Holky a plánujete něco pro děti letos na Mikuláše? Já když byla malá, tak nám naši dávali za okno balíček od Mikuláše, vždycky jsme z toho měli hroznou radost, tak jsem si říkala, že bych na tuhle tradici navázala, třeba tam letos dala ovoce a nějaký malý dáreček.. Ale nějak víc to teda slavit nebudu, sama nemám ráda čerty, některých se bojím i teď v dospělosti, takových těch Krampus čertů, fuj :lol:.

Halloween jsme neslavili nikdy, kolem nás jsou teda vyzdobené domy kostlivci, dýněmi a pavouky už teď… Na dušičky půjdeme dát přibuzným svíčky na hrob.

• načítám...
3555
21.10.22 09:44

@Sissela super nápad. Líbí se mi od Svojtka, ale nikde není skladem :nevim: uvidíme. Díky za tip. Ježíšek je Ježíšek, se Santou nemáme nic a ani mít nebudem. U nás se vždycky rozsvítil stromeček a po večeři šel někdo otevřít okno a cinkalo se zvonečkem :) zpívali jsme koledy a tak..
My na to nejsme. Máme rádi klasiku, naše tradice. To stejné s valentynem. To zase držíme MDŽ, dostanu květinu :mrgreen:
Mikuláše dáme nějaké ovoce, a za okno to není špatný nápad :palec:

• načítám...
6695
21.10.22 09:53

@Sissela ja ne, je malej :D teď jsme teda i finančně vyzdimany.. :roll: takže kalendář hezky, ale pro mě ta cena taky nic moc a Mareček by ten slabý papir rozthal :roll: rozthal i jednu silnější knížku :zed: jeden plat a dva byty..asi levnější varianta dvě děti a jeden byt :mrgreen: snad to za chvíli skončí..v prosinci se snad prestehujeme..jedine, co chci tak mu udělat v lednu narozeninovou oslavu, nic velikeho, rodina, malý dortik a nějaké pekne fotky udělat :D..akorát na Vánoce jsem nám koupila vánoční tricka na vánoční fotku :D a mám teda pro Marecka dva dárky k Vánocům.. @MILINKA35 Svojtka má moc hezké knížky, Mareček je miluje..my taky jedeme klasiku, Valentýn a tak se u nás nevede :D ja zase miluji ty rodinné fotky :D

• načítám...
7611
21.10.22 10:27

@Sissela Hugísek je ještě malej a myslím, ze Mikuláše ještě vnímat nebude, takže to řešit nebudeme. Halloween je americký svátek, to tady někdo slaví? 😁 my jsme ho teda nikdy neslavili 😁 spíše se zaměříme na Hugiho 1.narozeniny a pak na Vánoce

• načítám...
3961
21.10.22 10:34

Posilam na fotce slevovy kod na Svojtku ;) Ty pohadkove kalendare jsou super. Koupila jsem ten Disney, kdyz starsimu byly 3. To snad ani jiny pohadkovy nebyl, ted se to rozjelo.. Cetli jsme ho uz troje Vanoce a porad ho to bavi, ale letos jsem zrovna premyslela, ze koupim novy. Priznavam, ze s rocnim mimcem jsme nic moc nehrotili.. to stacila svetylka a darecek. Ale ted uz to jede :D Na Mikulase davam taky ponozky za okno, pro vsechny cleny domacnosti :) Nesnasim straseni certem. A cely Advent k nam prilitavaji andelicci a nosi Matyaskovi nejakou drobnost do kapsickoveho adventniho kalendare, ktery mu usila babicka. https://www.luxor.cz/…-do-osmi-let?…. To jsme zacali kdyz mu byly ty 3 roky myslim. Uprimne ten cely predvanocni cas ted miluju.

• načítám...
1479
21.10.22 10:48

@Sissela My máme každý rok Mikuláše u tchánovců. Loni jsme byli ještě v porodnici, ale letos už bude čekat na Mikuláše s bratránkem a sestřenkou :) Nachystáme balíčky pro Mikuláše, co jim „přinese“. Pro Matyho chci právě ten adventní kalendář, nějaké ovoce, kapsičky, pak něco malého z oblečení (čepice, punčocháče nebo tak něco). Hračky určitě ne, protože už na narozeniny a vánoce toho dostane moc. Máme ještě i prababičky a všechny chtějí něco nakupovat

• načítám...
1738
21.10.22 12:07

Super, diky za tipy. Ten balicek za okno na Mikulase to se mi libi, to vubec neznam. :palec:

Ja chci pro tchanovce udelat „hledaci knizku“ s vnuckama. To mi prijde jako velmi dobry a mily napad a cekam tak od toho roka a pul dvou by to dite melo davat (najit se na obrazku). Jako mala jsem mela taky takovou knizku, kde jsem byla jako hlavni hrdinka a milovala jsem to. 8) nemate tip na nejake ceske vydavatelstvi co take toto dela? Nechala bych to i pro moji mamu. Dyztak budu googlit.

• načítám...
1479
21.10.22 12:15

@TerezkaSt Já jsem kdysi nechávala dělat knížku pro neteř na mojeoblibenakniha.cz. Šlo tam zadat věnování, jméno, město odkud je a pak výběr vlasů atd..

• načítám...
5617
21.10.22 13:52

Tak já knížky nekupuji. máme jich po dětech spoustu a Aničku teda zatím zajímá jen co doma rozbít a rozmontovat.
Mikuláše dávám dětem za okno. A na čerty chodíme ven na náměstí - svařáček, koláče.
Na vánoce mám zatím boby pro miminka a mluvícího pejska a kocoura. Ještě bych chtěla aktivity board, u toho mám jistotu, že jí to bude bavit.😁
Jo a pejska nemáme😁Tak alespoň jedna s kočičkou

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí