Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka tak to máš dobré
já si nedokážu představit, že bych tam dávala toho našeho rtw 🤣
@kambalaka Tak historka s pejskem nemá chybu!
A dodatečně moc gratuluju k prospívajícímu těhu, jen tak dále, ať je vše v pořádku. Už se cítíš těhotně? ![]()
@kajka kajka Moc držím palce, držte se! Přístup toho doktora byl teda neskutečnej, ještě když Ty jsi tušila, viď..
Naše malá aktuálně miluje knížky, takže jsem zvažovala koupi adventního knižního kalendáře, ještě nejsem úplně rozhodnutá, který vezmu, hledala jsem a tyhle jsou asi nejzajímavější, možná to někomu pomůže, resp. ukrátí hledání:
tady je prý ale mamimka, která balí dárečky, takže pozor na to ![]()
tady je zase Santa Claus, což může někomu (třeba mně
) vadit
tenhle je aktuálně vyprodaný, znovu by měl být k dispozici na konci října
tenhle je obří formát a pohádky prý nic moc (velmi zkrácené verze), taky ne každý má rád Disney pohádky
@Sissela heled, já se moc nepozoruju, už to beru sportovnější než 1.těhotenství s Hugem, kdy jsem se sledovala a všechno hrozne řešila. Navíc teď řeším změnu gynekologa. S tim jsem byla spokojena, ale platila jsem tam strašně pálky a mně se teď peníze hodit budou jinak 😁
Příspěvek upraven 21.10.22 v 09:43
Holky a plánujete něco pro děti letos na Mikuláše? Já když byla malá, tak nám naši dávali za okno balíček od Mikuláše, vždycky jsme z toho měli hroznou radost, tak jsem si říkala, že bych na tuhle tradici navázala, třeba tam letos dala ovoce a nějaký malý dáreček.. Ale nějak víc to teda slavit nebudu, sama nemám ráda čerty, některých se bojím i teď v dospělosti, takových těch Krampus čertů, fuj
.
Halloween jsme neslavili nikdy, kolem nás jsou teda vyzdobené domy kostlivci, dýněmi a pavouky už teď… Na dušičky půjdeme dát přibuzným svíčky na hrob.
@Sissela super nápad. Líbí se mi od Svojtka, ale nikde není skladem
uvidíme. Díky za tip. Ježíšek je Ježíšek, se Santou nemáme nic a ani mít nebudem. U nás se vždycky rozsvítil stromeček a po večeři šel někdo otevřít okno a cinkalo se zvonečkem
zpívali jsme koledy a tak..
My na to nejsme. Máme rádi klasiku, naše tradice. To stejné s valentynem. To zase držíme MDŽ, dostanu květinu ![]()
Mikuláše dáme nějaké ovoce, a za okno to není špatný nápad ![]()
@Sissela ja ne, je malej
teď jsme teda i finančně vyzdimany..
takže kalendář hezky, ale pro mě ta cena taky nic moc a Mareček by ten slabý papir rozthal
rozthal i jednu silnější knížku
jeden plat a dva byty..asi levnější varianta dvě děti a jeden byt
snad to za chvíli skončí..v prosinci se snad prestehujeme..jedine, co chci tak mu udělat v lednu narozeninovou oslavu, nic velikeho, rodina, malý dortik a nějaké pekne fotky udělat
..akorát na Vánoce jsem nám koupila vánoční tricka na vánoční fotku
a mám teda pro Marecka dva dárky k Vánocům.. @MILINKA35 Svojtka má moc hezké knížky, Mareček je miluje..my taky jedeme klasiku, Valentýn a tak se u nás nevede
ja zase miluji ty rodinné fotky ![]()
@Sissela Hugísek je ještě malej a myslím, ze Mikuláše ještě vnímat nebude, takže to řešit nebudeme. Halloween je americký svátek, to tady někdo slaví? 😁 my jsme ho teda nikdy neslavili 😁 spíše se zaměříme na Hugiho 1.narozeniny a pak na Vánoce
Posilam na fotce slevovy kod na Svojtku
Ty pohadkove kalendare jsou super. Koupila jsem ten Disney, kdyz starsimu byly 3. To snad ani jiny pohadkovy nebyl, ted se to rozjelo.. Cetli jsme ho uz troje Vanoce a porad ho to bavi, ale letos jsem zrovna premyslela, ze koupim novy. Priznavam, ze s rocnim mimcem jsme nic moc nehrotili.. to stacila svetylka a darecek. Ale ted uz to jede
Na Mikulase davam taky ponozky za okno, pro vsechny cleny domacnosti
Nesnasim straseni certem. A cely Advent k nam prilitavaji andelicci a nosi Matyaskovi nejakou drobnost do kapsickoveho adventniho kalendare, ktery mu usila babicka. https://www.luxor.cz/…-do-osmi-let?…. To jsme zacali kdyz mu byly ty 3 roky myslim. Uprimne ten cely predvanocni cas ted miluju.
@Sissela My máme každý rok Mikuláše u tchánovců. Loni jsme byli ještě v porodnici, ale letos už bude čekat na Mikuláše s bratránkem a sestřenkou
Nachystáme balíčky pro Mikuláše, co jim „přinese“. Pro Matyho chci právě ten adventní kalendář, nějaké ovoce, kapsičky, pak něco malého z oblečení (čepice, punčocháče nebo tak něco). Hračky určitě ne, protože už na narozeniny a vánoce toho dostane moc. Máme ještě i prababičky a všechny chtějí něco nakupovat
Super, diky za tipy. Ten balicek za okno na Mikulase to se mi libi, to vubec neznam. ![]()
Ja chci pro tchanovce udelat „hledaci knizku“ s vnuckama. To mi prijde jako velmi dobry a mily napad a cekam tak od toho roka a pul dvou by to dite melo davat (najit se na obrazku). Jako mala jsem mela taky takovou knizku, kde jsem byla jako hlavni hrdinka a milovala jsem to.
nemate tip na nejake ceske vydavatelstvi co take toto dela? Nechala bych to i pro moji mamu. Dyztak budu googlit.
@TerezkaSt Já jsem kdysi nechávala dělat knížku pro neteř na mojeoblibenakniha.cz. Šlo tam zadat věnování, jméno, město odkud je a pak výběr vlasů atd..
Tak já knížky nekupuji. máme jich po dětech spoustu a Aničku teda zatím zajímá jen co doma rozbít a rozmontovat.
Mikuláše dávám dětem za okno. A na čerty chodíme ven na náměstí - svařáček, koláče.
Na vánoce mám zatím boby pro miminka a mluvícího pejska a kocoura. Ještě bych chtěla aktivity board, u toho mám jistotu, že jí to bude bavit.😁
Jo a pejska nemáme😁Tak alespoň jedna s kočičkou
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat