Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka uměle mléko? Mareček si vymysli no, ja pak většinou dopoledne se mu snazim nacpat bílý jogurt s trochou ovocné presnidavky, oběd se snazim naučit kousky, moc to nejde a odpoledne narazime..včera ho hlídala chvíli máma, tak snědl jednu krupku a zuzlal rohlík
nic nechtěl, většinou má největší úspěch večer kaše..pití nic moc..jedeme skoro jen noční kojeni…přes den děla fory i s 🐐 ![]()
@kajka kajka já dávám vločky do polévky
malej mi začal jist jablko. Ukusuje ode mě 😁 banán sní už taky, že kouše. Má 6 zubů, 2 horní se prorizly, teď mu prosvítá něco dole. Začne slintat a kouše co může. Super jsou dlouhý krupky. To mu na chvíli vydrží. Dávám už i chleba s kurkou, to si s ní taky sám. Měl králíci vývar, taky to snědl s kuskusem v tom a zeleninu s masem. Ryby dává taky v pohodě. Je to úleva. Pojedem cvičit po měsíci, těším s ejak blecha ![]()
@Petrussee Kdyby v noci spal, tak bych rekla at ho do jidla nenutis, ze proste bud neni jedlik nebo ma jen obdobi (coz je u deti normalni). A zkusila jsi ho posadit do te jidelni zidlicky? Ja jsem velmi opatrna na motoricky vyvoj, nepomaham mu s nicim, ale zrovna posazeni do zidlicky na jidlo je pry ok, zvlast ve skoro 10mesicich. Treba by ho to z te perspektivy bavilo vic. A hlavne kdyz uvidi jist tebe. My vzdycky jime spolu.. ma neco svyho kasovityho aby se najedl a pak mu vetsinou dam neco od sebe - suchy brambory, testoviny, zeleninu, masicko.. Kdyz nemam o co se podelit, dostane krupky. Mikulas se behem dne fakt naji a nepotrebuje jist celou noc. Ted se mi podle Mimispanku dokonce podarilo posunout to sileny buzeni a vstavani kolem 4:30.
@TerezkaSt píše:
Tak jako trosku prece jen povyrostla. Zleva 5.ledna - ted - ve srovnani s o 2dni starsim chlapeckem.
To ma jako porad tu stejnou kombinezu?
Trpaslicek ![]()
@Bjetuš píše:
To ma jako porad tu stejnou kombinezu?Trpaslicek
Proto jsem to sem davala, masakr. Na 10ti mesicni prohlidce se zeptam jeslti je to k reseni nebo je proste liliput. ![]()
@MILINKA35 tak to ji krasne, to závidím, Mareček nemá žádný zuby, ale i kdyby měl dva dole, tak mu je to stejně k ničemu
@Bjetuš mám ji koupenou, takovou tu obyc z IKEI, pro sedící..tak ja ji zkusím..on sedí v houpatku nebo v tom kočárku, ale sám si nesedne, jak ještě neleze
protože jinak ho celou noc kojim..co hodinu, dvě..někdy se tím uklidní a někdy fakt pije
děkuji za tip
@TerezkaSt podle mě není liliput
ja měla v roce 8,5kg
, jsem sice mrnava, ale přijdu si tak normálně, většina mých kamaradek je menších
kolem těch 160..je to holcicka, byla bych v klidu
mě to vždycky kluci chvalili, ze jsem drobná, malá a ze je to roztomily
bala jsem se u Marecka, protože je kluk, ale zatím vypadá, ze bude vyšší po tatínkovi ![]()
@TerezkaSt Bart taky moc neroste. Ma 72 cm a 8,2 kg
. Kamaradcina holcicka byla na testech, brali ji krev a moc. Byla v poradku, pry si jen dava na cas, treba to mate stejne
. ale je to fakt zdibicek ![]()
vyrazka, exem
Holky, Mareček má takový flek..pak má i na rucickach..doktorka mi dneska řekla ať to vyfotim a poslu..léčba na dálku, neměli jste něco podobného? Příště si řeknu o zadanku na kožní..
@Petrussee Nám se něco podobného udělalo ve 3 měsících. Dle doktorky atopák. Pak to zmizelo a je klid
@wendelina30 on už to má podruhé a více
predtim měl takhle jeden a taky zmizel
dekuju za odpověď
@Petrussee Jo a ještě jsem si vzpomněla, že jsme v tom období byli po covidu. Jestli to mělo nějakou souvislost ![]()
@wendelina30 poslala mi nějakou masticku, tam uvidíme..my jsme měli covid v únoru, ale Mareček asi ne..
@Petrussee my jsme na tom podobně jak vy. Akorát jogurt do něj vůbec nedostanu a to ho měl tak rád. Presnidavky taky nechce. Takže baštíme jen celé ovoce mebo chlebík. Obed spapá bezproblému, ale taky chce už jen kousky. Zítra nám bude 10 měsíců a před 3 dny jsme teprve začali pérovat na kolinkach 😁 tak doufám, ze brzy poleze a nebude se jen plazit. Jinak jsem mu zkoušela dávat křupky, ale neporadí si s tím, jak nemá žádné zuby. Takže ji sice strčí do pusy, když ho nasměruju, ale zjistí, ze to neukousne a hned ji zahodí. Takže mu je lámu do pusinky. 😁
Jinak dnes jsem 14 dní po KETu byla na krvi, HCG přes 1400. Za 3 týdny mě objednali na UTZ 🙂
@kambalaka s tím jídlem si pekne vymysli kluci
, no on krupku sní v pohodě, bez zubu, ale zase jak jsou kousky v obědu, tak se davi a neumí to
Mareček peruje měsíc a porad neleze, tak snad Hugis bude rychlejší ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat