TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6689
13.10.22 15:55

@kajka kajka Jezisis, to bude dobrý, držím palce :srdce: @Bjetuš no 3, ten úplný sedmi přijde moc vysoko, dávám to prostřední, ale taky mi chybí jedna úroveň.. :nevim: mě ještě nesedí, tak to má lehce zvednutý, ale přitahuje se, aby viděl

• načítám...
7611
13.10.22 17:20

@Terinamamina embryjko z KETu jsme měli, prirozene u nás to nějak nejde, ještě navíc, když spolu skoro nespime 🙈 😁

• načítám...
7611
13.10.22 17:21

@kajka kajka Tyjo, to je strašný, to nechápu toho doktora teda 8o myslím na vás, dejte vědět, doufám, ze to nic nebude

• načítám...
1960
13.10.22 17:21

@kambalaka velika gratulace i ode mne ty jo supeeeer.

@kajka kajka budu drzet palce at je vse ok a at je tvar hlavicky ciste kosmetická drobnost, urcite to tak bude - jen ted tedy do 19.10.to bude delsi cekani. Drz se.

My jedeme zitra na prodlouženy víkend s Emmou do hotelu do Jizerek tak jsem na to zvedava. Snad přezijeme ve zdravi. S Emmou je to narocne, zlata chuva nevim jak bych to jinak dala. Ja jsem z ni úplně vyrizena ona je jak tryskomys bez pudu sebezachovy. Partner ted prijel po tydnu ma ji mit 2h a uz ted mi pise nahoru do pracovny ze je to horor… jen at si to uzije ja ji pak budu mit zase cely vikend…

• načítám...
3555
13.10.22 19:13

@kajka kajka kočko, drž se ✊ ✊ 🙏 :srdce: :hug: už jste si užili s hemang a ještě toto. Vzpomínám, že jsi to tu zmiňovala. Držím všechno co mám a věřím v dobré zprávy!!!

• načítám...
3555
13.10.22 19:22

@kambalaka jeeeeee :srdce: moc moc moc gratuluji :dance: úžasný, že se to takto povedlo :dance: mám radooost. Nudit sw nebudeš, neboj 🤣 jedna známá má kočár, kdy nahoře vozi starší a dole malého, má tam nějakou přídavnou vložku. Koukala jsem, co je dneska vše možné.

• načítám...
1347
13.10.22 20:22

Diky holky, snazim se na to nemyslet, ale noc to nejde.

Jinak u nas novinka je, ze s malym zacal par noci v tydnu spat manzel, takze se vyspim vzdy do zásoby.

U domtora nas dnes naockovali na hexu, druhou davku konecne, a maly cely vecer proplakal, asi ho neco boli, teplotu zatim nema. Usnul hned jak sem ho vecer polozila do postylky. Dala jsem mu Panadol kvuli te bolesti. Rekla bych asi hlava…nevim. Ve vanicce klepal rtikem, tak asi i zimnice. No na prd. My si vzdycky vsechno tak vyzerem. :roll:

Jinak skvele na tyhle sourozenecke kocary jsou TFK. Jukni na ne @kambalaka. Videla jsem i Thule, ale jedno z deti bylo teda ukrutne vysoko a jedno jelo skoro u zeme, to by mi asi vadilo.

• načítám...
1004
13.10.22 20:44

@Bjetuš Takže znáte :D to tady hvězdičky bohužel samostatně pustit nejdou. S tím kočárkem mě příjde ten úplný sed takový až moc a nepřirozený- nepohodlný a to malá už sama sedí. Máme jiné značky kočárků, ale i tak.

• načítám...
1115
13.10.22 20:58

@kambalaka moc gratuluju! Budete mít o zábavu postaráno :D hlavně aby vše bylo v pořádku :srdce:

@kajka kajka budu na Vás moc myslet a doufat, že to bude dobré :srdce: drž se!

Mě dneska porodila kamarádka, posílala mi video, tak jsem jí asi za 2 hodiny psala a ona mi napsala že napíše zítra, že je ještě na sále. Ona měla velkou ztrátu krve a malýho odvezli do jiné nemocnice, měl zástavu srdce. Tak jsem z toho dneska taková špatná a doufám, že budou oba v pořádku. Je to doslova vymodlené miminko, původně měla rodit pár dní po mě ale potratila. Předtím se x let snažili a nic. Teď to vyšlo a takovéhle komplikace :roll:

• načítám...
472
13.10.22 21:48

@kambalaka skate board na kočárek. Ale beztak to pro rok a půl dítko asi bude na nic. Nevydrží dlouho stát.

• načítám...
5617
13.10.22 22:36

@kajka kajka to mě mrzí, mám s tím dokonce zkušenosti. Tady na vesnici doktor sice kamarádku poslal dřív, ale do roka si malého všichni přehazovali. Pak operace, další rok nosil helmičku. Ale je naprosto v pořádku 💕Ale jak píší holky, může to být geneticky. Máme tu holčičku 11 m. a ta má tak dlouhou lebku, že jediný štěstí je, že má vlasy a mení to tak vidět. A má to po svém otci.

• načítám...
7611
13.10.22 23:15

@Logodice ještě mám na Huga nosítko, ve kterém se nosí rád, tak třeba by to šlo zkombinovat :nevim: a až tomu malému prďolovi budou tak 3 měsíce, tak ho soupnu do nosítka a Huga zase do kočárku a pak bych to třeba zase prohodila a lupla mu skateboard 😁 no nevím no, budu to muset nějak vymyslet, před 3/4 rokem jsem kupovala kočárek skoro za 20tis a teď, abych kupovala další pro dva 🙈 nebo ještě prodávají takovou závěsnou tříkolku za kočárek jsem koukala…

Tyjo, my teda úplně chudý nejsme, ale extra bohatý taky ne, tak si říkám, jak to dělají chudší maminky, které čekají za prvním miminkem hnedka druhé? Mi neříkejte, ze si hnedka kupují kočárek pro dva? 🙈

• načítám...
1347
14.10.22 03:11

@kambalaka kupuji vse z druhe ruky ;)

@Ráďa 25 kdybych ho na to neupozornovala u kontrol, tak nereknu, ale mavl nad tim rukou a ted toto. Pritom ma takovou hlavu uz od narozeni. Na Modremkonikovi jsem nasla obri diskuzi maminek deti s touhle diagnozou, tak sem vcera hodne cetla a uklidnilo mi to. Zvladli to jini, zvladneme taky. Treba mi ve stredu reknou, ze je to proste jen takovy krivohlavek. :nevim: Jinak kdyby nahodou nekdo taky resil, tak prikladam fotku hlavy zeshora.

• načítám...
6689
14.10.22 07:49

@kajka kajka jakoze ta špička u čela? Mareček taky nemá úplně kulatou hlavu :nevim: zvladnete :srdce:

• načítám...
472
14.10.22 08:47

@kajka kajka tak mě to přijde normální. Asi z fotky nejde poznat, každopádně držím palce ať vše dobře dopadne.
@kambalaka
No máš pravdu. Kupovat hned něco nového je blbé, ale ten Skejt bych zkusila a uvidíš jak to budeš moct střídat. Ono se to takhle dopředu asi nedá plánovat. Někdy půjdeš sama někdy třeba bude Hugo na odrážedle a Mimi v kočárku, uvidíš.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100