TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3555
10.10.22 08:57

@kajka kajka tenhle jsem koupila a protékal mi po obvodu. Takže ho má spíš na hraní. Ale mě pije ze všeho 🙏

• načítám...
1115
10.10.22 09:01

Všude stejný holky, moje máma by zas do Elly cpala pořád rohlík. Tak říkám proč? Má vyváženou stravu, už několik měsíců má jídlo 5× denně, ráno mlíko, dopo svačina, oběd, svačina, před spaním mlíko. Přes den pije vodu. A nepřijde mi, že má hlad, tak proč jí budu futrovat rohlíkem? 😅 z tohohle jsem vždycky hotová. Ještě jí dát ideálně vodu se šťávou. To jako fakt neexistuje, pak nebude umět pít normální vodu. Jinak nám se teď Ella budí v noci a třeba hoďku, hoďku půl nespí, tak doufám, že to má jen k té rýmě 😅 a na to jak jí nerostly zuby, tak teď rostou jak houby po dešti 😅

• načítám...
1347
10.10.22 09:32

@Nikča2020 nam tohle trva uz 4 mesice :,(

• načítám...
7611
10.10.22 09:40

@Nikča2020 tak tohle máme poslední 3 noci. Probudí se kolem 2:30 a hraje si. Má v postýlce muchláčka, usínací hrací vydru a pak takový ten dirkovaný míček. No a začíná to tak, ze se ve spacím pytli probudí, začne si povídat, pak se prudce otočí na břicho, popoleze si dopředu, zapne si vydru, takže začne hrát ukolebavky (už si ji umí zapnout sám), začne chrastit s míčkem, který následně vyhodí z postýlky a pak se pustí do mantinelů, které začne rozvazovat. No a dělá u toho takovej bordel, ze nemůžu spát, tak si ho pak beru k sobě do postele, abych ho zklidnila a zase usnul :roll: :lol:

• načítám...
6690
10.10.22 09:49

@kajka kajka měl lahvicku od Aventu, nic, pak jsem koupila od Nuku, protože má dudlik od Nuku, ale taky nic, má i takový hrnek taky od Nuku, ale myslím, ze to není, ze to neumí, spíše nechce, jednou, když měl hlad, tak z toho vypil 70ml um, ale nevím no :nevim: on je proste hroznej na tohle :zed: kamarádce taky nechce pít, mléko si z te lahvičky dá a jak tam má cokoliv jiného tak se úplně vzteka, jeci, tak mu to tam caka :roll: úplně si vymysli kluci..další kamaradka psala, ze malá ji pila až od roka..spíše k tomu musí asi dojít no..nevím zda to lámat přes sílu :zed: ja to říkala i doktorce..ale oni vypijou alespoň to on a to je třeba 600ml denně, Mareček si dá v noci 🐐, ale z toho moc nevycumla..

• načítám...
1347
10.10.22 10:13

@Petrussee kdyz me hrozne stresovalo ze nevim kolik toho vypije kojenim :lol:

• načítám...
motivi
10.10.22 12:00

@Petrussee ja piju doma z takového kelímku s brckem a malá mi to furt bere když ji držím a snažím se napít, tak sem ji dala taky brcko do sklenicky a začala pít ze svého :palec: ale j myslím ze to je jk u dospelaka v tomhle, ze někdo pije vodu rad (jako já co vypiju před 3 l denně :lol: ) a pak sou lidi, který si teprve po obědě vzpomenou ze ještě nepili..
asi mu to tím kojením večer stačí, zbytečne se tím nestresuj, určitě si k tomu dojde :palec:

• Upravit
6690
10.10.22 13:11

@motivi dekuju, ja taky moc nepiju no :roll:

• načítám...
6690
10.10.22 13:13

Mareček od včera se takhle posazuje :zed: to by asi neměl..

• načítám...
5617
10.10.22 13:58

@Petrussee nerozumím,proč by neměl? Anička se takhle posazovala už 6-7 měsíci.

• načítám...
6690
10.10.22 14:10

@Ráďa 25 no oni by se měli posadit z toho lezení, ten šikmý sed..jenomže moji rodiče mu dali včera v kočárku asi úplný sed, ja mu davala jen ten polosed a on asi zjistil, ze lépe vidí a začal to dělat :roll: :nevim:..no už s tím nic neudělám..ale v tom houpatku ho krmim a to teda bylo na nic, porad se preklanel..asi když by to udělal sám od sebe, tak nevadí..ale oni ho tam asi včera posadili a říkali, ze tam sedí… :roll:

• načítám...
1347
10.10.22 14:12

@Petrussee mohl to zjistit sam. Bart zacal takto sedet az druhy den co zacal lezt. Oni to tak i vsude pisou a doporucujou ale nikde nepisou co s tim kdyz uz tak sedi, asi prispendlit :lol:

• načítám...
6690
10.10.22 14:35

@kajka kajka no on mi ještě neleze, jen peruje :roll: tak se mámy dneska zeptám, ale už s tím nehnu, Kezby si sedl normálně už :D v tom houpatku se krmit nedá a mám jen tu obyc zidlicku pro sedící :roll:

• načítám...
1347
10.10.22 15:23

@Petrussee joo pamatuju se jakej je to hroznej voser :roll:. Sezeni je skvely, hodnotim ho na skale rodicovske spokojenosti vys nez lezeni :lol:

• načítám...
6690
10.10.22 15:26

@kajka kajka tak snad bude sedět sám od sebe :D to chápu, to lezení nějak nepotrebuju, jen si rikam, ze by se lépe unavil a třeba lépe spal..ale na to jidlo a tak je to sezení skvělý ;) už aby 🙏

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100