TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
13.10.22 08:53

@Bjetuš no jo, tak manžel řekl buď teď hned nebo pak už ne… bude mu 40 a nechce být starý tatínek

• načítám...
472
13.10.22 09:06

@kambalaka moc gratuluji ❤️️

• načítám...
6689
13.10.22 09:16

@Bjetuš ja si to teda taky teď neumím představit :mrgreen: a moje tělo taky ne, nemám ani ms :D

• načítám...
5617
13.10.22 12:49

@kambalaka velká gratulace, tak hned po sobě to bude náročný. Ale budeš to mít jako dvojčata 😁
Mě je 36 a po pravdě jsem ráda, že už nebudu řešit další těhotenství. Je teda pravda, že teď mi dávají víc zabrat ti puberťáci :P Ale ikdyž mám o hodně staršího manžela, tak když chci někam sama bez dětí, tak prostě jedu a on hlídá. Nakonec třetí chtěl on :dance:

• načítám...
7611
13.10.22 13:08

Já teď spis přemýšlím, jak to udělat s kočárkem, to toho malýho dam do kočárku a Hugo už bude chodit v 1,5 roku po svých? Nebo do nosítka? Kočár pro dvojčata fakt kupovat nechci

• načítám...
6689
13.10.22 13:56

@kambalaka no hodně vídám, ten dvojkocarek sportak plus korba, nebo takový sedatko, co se pridela ke kočárku nebo jak si tam děti stoupnout na to (nevím jak se tomu říká) :D, pak jsem videla ze se dá neco připnout pod kočárek a v tom je to větší dítě..chodit muže, ale myslím, ze nic moc ještě neujde..nebo teda bracha byl hrozne líný a nechtěl chodit, takže měl kočárek do 2,5 roku :D..nebo do nosítka, ale to si taky neumím představit, ze bych usla nějakou extra vzdálenost, spíše bych něco pridelala k tomu kočárku, mrkni..ja pozoruju venku ostatní :lol:

• načítám...
7611
13.10.22 14:04

@Petrussee no budu to muset nějak vymyslet 🙈

• načítám...
1347
13.10.22 15:20

@kambalaka Moc gratuluju, budu drzet palecky, aby bylo dobre :srdce:

U nas hrozny. Byli jsme na kontrole spojenou s ockovanim. Doktor mladase kontroloval a zarazil se u hlavicky, ze ji ma nejakoj spicatou. Rikala jsem mu, ze jsem ho na to nekolikrat upozornovala a ze si delal srandu, ze mu ji muzou leda zbrousit a ze tvrdil, ze je to normalni a srovna se to. Zacal zmatkovat a hledat v pocitaci a posila nas k neurochorulurgovi do Motola s podezrenim na Trigonocefalii a ze snad nic nezabedal. Dement. Divala jsen se na to uz driv, je to defekt, kdy hlava roste jen urcitym smerem a jedine reseni je operace lebky. Do Motola jdeme 19.10., pristi stredu. Ze strediska sem vylezla jak v mdlobach a asi hodinu sedela na zastavce nez sem mohla nastoupit, delalo se mi hrozne mdlo.

Budu doufat, ze jde jen o kosmeticky problem, manzel ma taky divnou hlavu, tak snad to jen Bart podedil a o nic nejde. Myslele na nas a drzte palce…

• načítám...
3961
13.10.22 15:23

@kambalaka Rekla bych ze budes sourozeneckej potrebovat. V roce a pul tolik neujde, ani ve dvou letech a nektery deti maj kocarkovy obdobi jeste ve 3, zvlast kdyz je zima :) Jako pokud se budete chtit jen placatit kolem domu, tak to das bez kocaru/s nositkem. Ale jestli budes chtit nekam dojit, tak ne :)

• načítám...
3961
13.10.22 15:26

@kajka kajka Holka zlata, tyjo 8o Doktor je de*il! ( jakoze eminino mi nedovoli napsat d e b i l?! :D )Strasne drzim palce, to bude nekonecny do pristi stredy.. ale dopadne to dobre, musi :srdce:

• načítám...
1004
13.10.22 15:28

@Bjetuš Hračky na baterky jsou zlo 😀 Hlavně nechápu, že to tak řve, malá dostala medvěda na spaní s ukolebavkama a nejde to ztlumit a strašně je to hlasitý, tak ho neopusitme jelikož ji to ruší.

• načítám...
3961
13.10.22 15:30

@Petrussee Téma kocarek mi pripomnelo, ze uz jsem se te chtela nekolikrat zeptat, kolik poloh ma tvoje zadova operka u Smilu? My mame uplnej leh, lehce zvednutej a uplnej sed. Nejak mi tam chybi takovej polosed, ze kteryho by dobre videl. Si rikam, jestli to nemam rozbity :think: Vozim ted jen ve druhym kocare, pac ho bavi cumakovat, ale ten je takovej otevrenej, kratka striska, blby kolecka - na zimu nic moc.

• načítám...
3961
13.10.22 15:34
@Terinamamina píše:
@Bjetuš Hračky na baterky jsou zlo 😀 Hlavně nechápu, že to tak řve, malá dostala medvěda na spaní s ukolebavkama a nejde to ztlumit a strašně je to hlasitý, tak ho neopusitme jelikož ji to ruší.

Jo takovou mame “uspavaci” zelvu - sileny zvuky to vydava :mrgreen: Tak zapiname jenom hvezdicky na strop, ty jsou pekny.

• načítám...
1004
13.10.22 15:38

@kambalaka Super :palec: :palec: Držím palce ať je vše a nestihla jsem sledovat, samo nebo transfer jak jsi psala, ze mate ještě nějaké embryo zmražene? Jinak na takhle napoprvé dobrý a přeji ať je vše v poradku.
Neboj vyspis se, ale az za par let. 😀 😀 😃

• načítám...
173
13.10.22 15:42

@kajka kajka no tyjo!!! 8o Ale bude to dobré, neboj.. :palec: Určitě je tvar lebky po manželovi.. Ale je dobré, že vás ještě nekdo zkontroluje..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100