Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bjetuš no jo, tak manžel řekl buď teď hned nebo pak už ne… bude mu 40 a nechce být starý tatínek
@Bjetuš ja si to teda taky teď neumím představit
a moje tělo taky ne, nemám ani ms ![]()
@kambalaka velká gratulace, tak hned po sobě to bude náročný. Ale budeš to mít jako dvojčata 😁
Mě je 36 a po pravdě jsem ráda, že už nebudu řešit další těhotenství. Je teda pravda, že teď mi dávají víc zabrat ti puberťáci
Ale ikdyž mám o hodně staršího manžela, tak když chci někam sama bez dětí, tak prostě jedu a on hlídá. Nakonec třetí chtěl on ![]()
Já teď spis přemýšlím, jak to udělat s kočárkem, to toho malýho dam do kočárku a Hugo už bude chodit v 1,5 roku po svých? Nebo do nosítka? Kočár pro dvojčata fakt kupovat nechci
@kambalaka no hodně vídám, ten dvojkocarek sportak plus korba, nebo takový sedatko, co se pridela ke kočárku nebo jak si tam děti stoupnout na to (nevím jak se tomu říká)
, pak jsem videla ze se dá neco připnout pod kočárek a v tom je to větší dítě..chodit muže, ale myslím, ze nic moc ještě neujde..nebo teda bracha byl hrozne líný a nechtěl chodit, takže měl kočárek do 2,5 roku
..nebo do nosítka, ale to si taky neumím představit, ze bych usla nějakou extra vzdálenost, spíše bych něco pridelala k tomu kočárku, mrkni..ja pozoruju venku ostatní ![]()
@kambalaka Moc gratuluju, budu drzet palecky, aby bylo dobre ![]()
U nas hrozny. Byli jsme na kontrole spojenou s ockovanim. Doktor mladase kontroloval a zarazil se u hlavicky, ze ji ma nejakoj spicatou. Rikala jsem mu, ze jsem ho na to nekolikrat upozornovala a ze si delal srandu, ze mu ji muzou leda zbrousit a ze tvrdil, ze je to normalni a srovna se to. Zacal zmatkovat a hledat v pocitaci a posila nas k neurochorulurgovi do Motola s podezrenim na Trigonocefalii a ze snad nic nezabedal. Dement. Divala jsen se na to uz driv, je to defekt, kdy hlava roste jen urcitym smerem a jedine reseni je operace lebky. Do Motola jdeme 19.10., pristi stredu. Ze strediska sem vylezla jak v mdlobach a asi hodinu sedela na zastavce nez sem mohla nastoupit, delalo se mi hrozne mdlo.
Budu doufat, ze jde jen o kosmeticky problem, manzel ma taky divnou hlavu, tak snad to jen Bart podedil a o nic nejde. Myslele na nas a drzte palce…
@kambalaka Rekla bych ze budes sourozeneckej potrebovat. V roce a pul tolik neujde, ani ve dvou letech a nektery deti maj kocarkovy obdobi jeste ve 3, zvlast kdyz je zima
Jako pokud se budete chtit jen placatit kolem domu, tak to das bez kocaru/s nositkem. Ale jestli budes chtit nekam dojit, tak ne ![]()
@kajka kajka Holka zlata, tyjo
Doktor je de*il! ( jakoze eminino mi nedovoli napsat d e b i l?!
)Strasne drzim palce, to bude nekonecny do pristi stredy.. ale dopadne to dobre, musi ![]()
@Bjetuš Hračky na baterky jsou zlo 😀 Hlavně nechápu, že to tak řve, malá dostala medvěda na spaní s ukolebavkama a nejde to ztlumit a strašně je to hlasitý, tak ho neopusitme jelikož ji to ruší.
@Petrussee Téma kocarek mi pripomnelo, ze uz jsem se te chtela nekolikrat zeptat, kolik poloh ma tvoje zadova operka u Smilu? My mame uplnej leh, lehce zvednutej a uplnej sed. Nejak mi tam chybi takovej polosed, ze kteryho by dobre videl. Si rikam, jestli to nemam rozbity
Vozim ted jen ve druhym kocare, pac ho bavi cumakovat, ale ten je takovej otevrenej, kratka striska, blby kolecka - na zimu nic moc.
@Terinamamina píše:
@Bjetuš Hračky na baterky jsou zlo 😀 Hlavně nechápu, že to tak řve, malá dostala medvěda na spaní s ukolebavkama a nejde to ztlumit a strašně je to hlasitý, tak ho neopusitme jelikož ji to ruší.
Jo takovou mame “uspavaci” zelvu - sileny zvuky to vydava
Tak zapiname jenom hvezdicky na strop, ty jsou pekny.
@kambalaka Super
Držím palce ať je vše a nestihla jsem sledovat, samo nebo transfer jak jsi psala, ze mate ještě nějaké embryo zmražene? Jinak na takhle napoprvé dobrý a přeji ať je vše v poradku.
Neboj vyspis se, ale az za par let. 😀 😀 😃
@kajka kajka no tyjo!!!
Ale bude to dobré, neboj..
Určitě je tvar lebky po manželovi.. Ale je dobré, že vás ještě nekdo zkontroluje..
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat