TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1347
14.10.22 08:56

@Petrussee jj ze jde hlava jakoby do spicky, ne do ovalku. Naznacuje to drive srostly metopicky sev. Vcera ve skupince jsem se ale docetla, ze hlava nemusi vubec rust rovnomerne, ze nekomu roste narazive po castech, treba nejdriv do vysky a pak teprve do sirky. Pry jsou v motole vazne skveli odbornici co neoperuji, pokud nemusi. Videla jsem na fotografiich i vysledky a nikdy by me nenapadlo, ze se da lebka takto operativne tvarovat. 8o

• načítám...
472
14.10.22 08:58

@Nikča2020 zástavu měl můj syn první. Dnes mu je 17. Chvíli byl v inkubátoru a asi za hodinu mi na pokoj přišly říct že ho vezou do jiné nemocnice na JIP. Okamžitě jsem sebou Sekla. Ty tři dny co jsem musela být bez něho byly neskutečně dlouhý. Furt jsem brečela. Nic jsem o něm nevěděla. Navíc dřív nebylo že ti dítě nechaly dvě hodiny na břiše. Cítím s kamarádkou. Snad vše dobře dopadne. U nás sice pobyt na JIP trval cca 14dni ale bylo to i tím že byl malickej. Měl 2530g a 46cm. Dnes hraje fotbal, váží v 17letevh 90kg a měří asi 175cm. Je vyšší než já.

• načítám...
1347
14.10.22 09:02

@Logodice tohle je na detech tak neskutecne huste! Jak se dokazi z detskeho nedochudcete naprosto vylizat. :srdce:

• načítám...
472
14.10.22 09:50

@kajka kajka jojo. Srdicko začalo fungovat dobře. Asi v jeho 10 letech jsme zjistily že jeho táta má srdce nemocný a řekly že to zdědil po matce. Takže babička i otec mají problémy. Doufám že on bude mít mojegeny. Já do 33 let neměla nic krom neštovic anginy a zlomené klíční kosti a zánětů středního ucha.

• načítám...
6690
14.10.22 10:05

@kajka kajka oni to vyřeší, teď je to zdravotnictví daleko, snad operace nebude nutná, dej vědět, myslím na vás :srdce: @Logodice jsou to bojovníci :srdce:

• načítám...
1115
14.10.22 13:44

@Logodice no psala, že ho uvidí až příští týden, sama ztratila hodně krve. No on takhle hubeňoučkej neni, má skoro 4kg. No doufám, že to bude dobré, určitě bude. Jsou to bojovníci :srdce:

• načítám...
459
14.10.22 15:56

@kambalaka To je na dobré cestě, paráda :kytka: - Držím palce, ať je vše v pořádku.

@kajka kajka Uf, ten doktor, to je teda šílený přístup.. ještě jak předtím o tom vtipkoval a teď tohle. Achjo. Taky moc držím palce :srdce:.

• načítám...
459
14.10.22 16:01

Holky jak Vám aktuálně děti spí v kočárku a chodíte ven každý den? Naše malá už spánku v kočárku moc nedá, usne třeba jen na cca 20 minut, což je pro mě novinka, dřív prospala celou procházku cca 2-3 hodiny. A používáte ještě někdo hluboký kočárek?

Já chci teď vybrat nový fusak na kočárek, už teda na sporťák, fusak z loňska nemá otvory na pásy a je malej… Přemýšlela jsem, jestli bychom to nezvládli bez něj, ale jak to pročítam, s fusakem je to asi všechno o dost snazší. Jen teda nevím, jak nám tam malá vydrží, ona je teď v kočárku úplnej čertík :mrgreen:.

• načítám...
6690
14.10.22 16:38

@Sissela my jsme většinou na spanky doma, venku ho vše budí a spi méně, tak chodíme třeba jen na 1,5h ven, kouká..máme sportak a podzimní/jarní fusak, otvory jsme udělali sami, bylo to predpripravene, stačilo prostrihnout, zimní to samé musí se prostrihnout..jinak jezdíme v polosedu většinou ve sportaku ;)

• načítám...
7611
14.10.22 16:56

@Sissela tak třeba včera spal Hugo venku dopoledne v kočárku 10 minut 😁 odpolední spánek má teď delší kolem 1,5 hodinky a to spinká doma ve své postýlce. Dopoledním spánku všeobecně moc nedá. Někdy ho dokonce už i vynechá. Máme teď 1-2 spánky denně. My chodíme s kočárkem každý den s tím, ze dopoledne stravime venku cca hodinku na procházce s pejskem. Odpoledne už pak jen tak 1-2× po 15-20 minutách

• načítám...
1115
14.10.22 18:13

@Sissela Ell spí 2× denně, dopolední spánek má delší a to spí doma. Odpolko jdeme občas ven, hlavně teď jak je krásně :D to chvilku kouká a pak jí položim, dám stříšku tak aby neviděla ven a ona usne a spí klidně hoďku, hoďku půl :) jinak už má asi 3 měsíce sporťák, ale dala jsem jí ho až když seděla :D

• načítám...
3555
14.10.22 18:59

Tak já mám dnes večer bez může. Jeli na pivo :mrgreen:
Malej mi už moc přes den nespí. Je to Teda nezvyk. Dopo si dá svou akademickou půl h max a odpoledne taky. A to spaval po o i 2 hodiny. Teď nic. V kočáru kouká, tam vydrží teď i 2 hodky bez pláče, včera 3 hodky. :mrgreen: bolí mě lýtka :mrgreen: :think: usíná mi Teda dřív, už uspavam. Sedím u postýlky, chvíli se mrňa a pak usne. Kojím už tak max 2×,3× za celý den. Kojení mi bude chybět, bylo to a ještě je jedinečné. Ale! Bude to teď jednodušší. Může mě zastat i muž :mrgreen:

• načítám...
3555
14.10.22 19:05

@Sissela já mám sporťák cca 3 měsíce. Ale jak je starší výroba, mám z druhé ruky.. Tak má fajn polohy, takže jak mi malej ještě pořádně nesedí, tak ho dávám do polosedu/pololehu. Přijde mi tam fajn takový mezi, že hezky vidí ven. Já mám 3 fusaky :mrgreen: jeden na podzim a 2 zimní. Jen jsem strihla, jak píše @Petrussee a paráda. Nemusím tolik navlekat a stačí jen trochu přes nohy. Teď je teplo, tak to mám jen tak. Za mě Teda jsou super. Jak byl malej, tak v kočáru ok a teď se střihly :palec: a dávám mu ty botky, a super :mrgreen:

• načítám...
5617
14.10.22 20:21

@MILINKA35 taky plánuju fusak, mám ten rostoucí od Emitex.Ale zatím stačí softshell a deka.
Mě dnes spala 4.hodinky v kuse dopoledne a pak hodinu odpoledne.Pak si jí vzal syn ven a pak i vykoupal. Takže dnes super den. Jo a dnes se Ani na okamžik pustila a stála bez držení, jsem se tak lekla, že spadne 😁 ❤️️

• načítám...
7611
14.10.22 20:33

Mně Hugíno dneska celý den zase kňourá, noc mu není dost dobré. Jestli zuby - nevím :nevim: ale je fakt, ze na zuby svádím všechny blbé dny už od 3 měsíců 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100