Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Měly jsme skoro tři týdny co málo jedl, jogurt a přesnídávku nechtěl, a teď se to otočilo a zase jí vše. A UM hltá jak kdyby nedostal jíst. Ikdyz teda nevypije dávku pro 10mesicni Mimi. Pije 150 většinou. Někdy jen 120. I čaj mi chvíli sabotoval. Teď už zase ok.
@Petrussee mrnous má dle tvé fotky podobné fleky, vylezlo mu to covidu. Podle dr atop. Různě se mu to posunuje. Teď to má trochu na nohách a rukách, z hrudníku, břicho mu to zmizelo
@kajka kajka to ai myslim jsou dobre miry i na chlapce. A ja sama se priklanim k tomu, ze to bdue jako u te holcicky te zname, jen je to fakt napadne.
@kambalaka moje dite „peruje“ uz mesic (plazi asi 2) a porad neleze. Ted si taky casto stoupa a pak zacne brecet a musim ji sbirat. No vidim tam sebe jak jsem poprvy vysplhala o tyci a pak zustala s brekem nahore, kdyz jsem si uvedomila, ze neslezu a vlastne umru.
Asi bude po mne a ja si tak prala aby moje dite bylo sportovni. ![]()
@MILINKA35 a zmizí to teda samo? Mě dala na týden masticku a ze kdyby to porad měl tak se mám znovu ozvat ![]()
@Petrussee zmizelo z těch míst, ale pak se to ukázalo jinde
mažu každý den, ráno a večer a občas přes den. Drží se to na uzdě, neskrabe si to.
@Petrussee Ell měla něco podobného a dostali jsme v lékárně krém CICA a asi zabral. Já ještě když se mi takhle osype, tak jí meju intimní pěnou od značky lobey, je v tom dubová kůra, která hojí ![]()
Jinak holky, dotaz na ty co máte pejsky doma. Jak zvládají děti? Máme bostonskou teriérku Amy, na Vánoce jí bude 6 let. Teď jsem byla už taková smutná, nechce aby na ní Ella sahala, vždycky před ní odejde a žárlí na ní. Jakmile mám dítě, musim ňuchňat i psa
v životě na ní teda nezavrčela a když jí Ella chytne, tak drží, ale to hned řeším aby jí pustila, že to nesmí, že to Amynku bolí. No a tak jsem pak měla brečící, že už s náma Amy neni šťastná, že jí Ella štve a tak 😅 no a pak já něco vařila v kuchyni, manžel si odskočil a nedošlo nám, že jsou holky v obýváku samy. Tak jsem pak přišla, ani jedna si mě nevšimla a ta Amyna, potvora jedna, byla u tý Elly, která jí tak jako po svym hladila a Amyna jí dala pusinku a držela u ní jak přibitá s blaženym výrazem. A to bylo po 2. Co jsem jí takhle “načapala”
tak řikám, ona to potvora dělá jen před náma, jakože je chudinka aby jsme jí pak hodně hladili a mazlili ![]()
@Petrussee U našich dětí vyleze ekzém vždy po nemoci.Pak chvilku mažu a jak se srovná imunita, tak to odezní.
@Logodice Anička vypije max 150 a to v noci. Jinak přes den chce jen trošku a někdy vůbec. Asi nebude mlíková. Já i dcera máme alergii na mléko. Tak snad nebude pak jako my.
Vodu a čaj pije ale dost, tak to neřeším, protože ráno sní jogurt a večer kaši.
@Nikča2020 my máme jorksira a jsou to skvělí parťáci. Hugi ho hladí velmi opatrně a pomalu. Ale pejskovi se to moc nelíbí a utíká před nim. Chudák 😁 ale Hugíska si i přesto hlídá a když ho koupu nebo ho prevlekam, tak je hned u nás a je vidět, ze se o nej bojí. Ale jak si ho Hugi pohladí, tak pejsek zavrčí, ale zato Hugís si výskne, jak se mu to líbilo 😁
Jinak Hugi, jak mi před měsícem mléko skoro nepil a sotva jsem do nej nějaké mléko dostala, tak se to úplně otocilo. Radeji nez jídlo (kromě oběda) by si dal lahvicku. Před spaním kolem 20:30 vypije 210 ml, pak v 00:30 vypije 240ml a ráno kolem 7 vypije 180ml. A byla jsem nucená mu zařadit i mléko místo odpolední svačiny. Začal to vyzadovat. A to vyžunkne 210ml.
Já mám psa trochu většího. Jakub zatím neleze, tak ho neotravuje, ale když jsme pohromadě tak ho Denny olizuje. Minule jsem Kubíčkovi dala keks ať dá Dennymu, tak snad dobrý. Uvidíme až poleze. Psovi bude pět let. Je to labrador kříženého s německým ovčákem.
@kambalaka joo to Amyna jí taky hlídá, spí u ní v pokojíčku
jako má jí ráda, přijala jí, jen se jí asi teda hlavně před náma vyhejbá 😅
@MILINKA35 měl to jednou, zmizelo to a teď to má znovu více, dostali jsme tu masticku na týden, ta se nemůže dlouhodobě
tak uvidím.. @Nikča2020 dekuju za tip
@Ráďa 25 dobře 🙏
@Logodice Taky máme labradora Dennyho
Má dva roky. Jeden druhého si moc nevšímá. Pouze si navzájem berou hračky
![]()
Ja mam dva psy. Trinactiletxho JRT a desetiletxho PRT. Oba meli po prichodu z porodnice velkej problem s miminkem, starsi si zvykl hned mladsimu to trvalo 4 mesice. Jak zacal Bart lezt, tak se to zas o krok zpet vratili a zacal na nej vrcet, kdyz jde Bart kolem nebo se vic priblizi. Ale jen vrci a odchazi, coz je pro me snesitelny chovani, on vzdycky vrcel, ale jsou oba dost ukecany. Bart je miluje a hodne na ne reaguje, vyhledava jejich pritomnost. Dokonce se naucil si toho mladsiho nalakat k sobe na mic, drzi ho v ruce a hladi si ho po hlave. Nenechavam ho je pronasledovat ani tahat za chlupy, na jejich misto Bart nesmi.
Nekdy mi jich je lito, ze jsem jim na stary kolena „zaridila takovy trapeni“, ale kdyby nebylo dite, bylo by stene
Se dvema psama v byte je to tezky, bydlim ve tretim patre bez vytahu a psy vencim hlavně ja. Tahat Barta xkrat denne nahoru je proste narocny. Ale kdyz vidim jak ma Bart rad psy a narozdil od jinych se jich neboji tak sem rada jak to je
.
Holky odbočím os pejsků a přidám taky pár fotek. Dnes je našemu bezzubému chlapečkovi už 10 měsíců 🙂 už se staví na kolinka čím dal častěji, tak jistě brzy poleze 🙂
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat