Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Diky za lodporu holky, bude to dobre, jen to musim nejak v hlave zpracovat. Tezko se prechazi z toho „mam zdraveho chlapecka“ na toto. I kdyz vím, ze v porovnani s jinyma vecma je to skoro prkotina, tak ja sem porad jeste v modu „,zdravy dokonaly chlapecek,“…
@kajka kajka držíme moc palce! Bart i ty jste stateční, zvládnete to. Doktora bych si vychutnala a je mi úplně jedno jestli to bylo hůř indikovatelné. Ještě se tomu smál blbeček. Kéž by se aspoň trochu chytl za rypák. Myslím na Vás!
@kajka kajka ber to jako kosmetickou úpravu. Musíš být silná, a věřit v úspěch. První narozeniny spolu oslavite doma zdraví a krásní, s úsměvem 💋 ![]()
@kajka kajka holka, soucitim s tebou, moc jsem na vás myslela, to je mi míč líto
ale na druhou stranu - je to řešitelný problém. Pro ně je to banální operace, ty jsi sice ve stresu, ale oni to zvládnou a Bart bude zase ok. Manžel se zase nemůže smířit s tím, ze by Hugi měl oční vadu a nosil brýle. Bude to ale asi mít po mně. Já nosila brýle, pak na škole čočky a v dospělosti jsem si to nechala odstranit laserem a je klid. Ale manžel chtěl, aby Hugi hrál už od malička fotbal, jako on, maloval si, jak ho bude vozit na zápasy a teď říká, že s brýlemi hrát fotbal je naprd
@kambalaka a cocky nosit deti nemuzou? Manzel chtel, aby se Bart venoval nejakemu bojovemu sportu, s tim je asi taky finito
. Nastesti nejvetsim manzelovym snem co chce s Bartem sdilet je chodit na ryby. Tak to snad klapne i s novym celem. ![]()
Mne celej den vyvolava pediatr, vcera sem mu to naosala do zprávy, ze to zanedbal. Ale fakt ted nemam na to mu to vzit. By byl jen zbytecnej hysterickej vylev a ja si to chci nechat az do ordinace ![]()
@TerezkaSt já už jsem dlouho z Lindexu nic nekupovala, tohle je pořád to rostoucí 2-4 měsíce. Teď se mi ta kolekce moc nelíbí. Hlavně většinou čekám, až se kolekce vyprodává nebo je nějaká akce 😁 protože ty ceny jsou vysoké. Jinak mám spoustu oblečení v barvách žlutá, bílá, šedá, hnědá, zelená, takže i na holčičku ok 🙂
@kajka kajka jo, ale takhle malé děti si čočky nandavat neumí. A jak to chceš nandavat 5ti letýmu dítěti? Já nosila čočky od 10ti let a i tak mi říkali, ze jsem hrozně sikovna, ze si je umím nandavat, ze takhle malé děti s tím mají ještě problém. Ale já fakt brýle nechtěla a byla v nich nešťastná. Hlavně já měla skoro 8 dioptrií a nosit tlustá skla ti na sebevědomí příliš nepřidá, obzvlášť, když vím, jak jsou ostatní děti kruté.
@kambalaka přítel hrál fotbal a brýle měl, když byl malý, takže bych se tak nestresovala
@kajka kajka ryby jsou v pohodě
, u nás taky frčí fotbal, ale ja bych ho rada brala na jógu, vidím v tom větší smysl ![]()
@kambalaka ja vim, stejne na tom byla i jedna moje kamaradka a rikala mi jaka to byla ve skole zatez, ze si pripadala hnusna, nechala si pak hned jak to slo vymenit cocky primo v oku.
Manzelovi bych asi doporucila nejakou terapii, mam dle tveho vypraveni pocit, ze by mu to pomohlo nejake veci zpracovat a taky mozna ujasnit zivotni priority a treba i neco zjistit o sobe. Jesteze te ma! ![]()
@kambalaka trosku blabol. Mamka ma ve tride talentovanyho brejlatyho kluka fotbalistu co ma x dioptrii, bryle ma nejak upevneny za usima. Uplne v klidu, jinak mne se bryle tedy libi predevsim na chlapech - prijde mi to sexy. Akorat se mi nelibi co se ted nosi takovy ty duchodocvsky jeste na zenskejch, ale takova ta uzka klasika se mi libi. Muj ex si pak taky nechal vylaserovat a mne to bylo hrozne lito, na vecer si daval bryle a ja se na neho mohla vynadivat jak byl roztomilej. ![]()
@kajka kajka on je rád, ze mě má, akorát si to neuvědomuje 😁 on si uvědomí, ze je rád, ze mě má, když jsme pryč nebo on je pryč třeba přes noc. To vypisuje, jak už se na nás těší a ze jsme pro něj to nejdůležitější, co má
@TerezkaSt Mně to taky nevadí, ono v dospělosti na to lidi koukají jinak. Já spis mluvím o dětech třeba ve škole, jak jsou krutý
@Petrussee He, jógu… moje sestřenice vyučuje dětský balet, už vidím, jak bych tam šoupla Huga, to by manžel nedal, kouká na baleťáky jak na buzíky 😁
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat