TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
20.10.22 10:23

@kajka kajka píše:

Manzelovi bych asi doporucila nejakou terapii, mam dle tveho vypraveni pocit, ze by mu to pomohlo nejake veci zpracovat a taky mozna ujasnit zivotni priority a treba i neco zjistit o sobe. Jesteze te ma! :kytka:

No jeste zes to teda napsala ty na plnou hubu, ale jako nevime, nezijem s nima a nezname se. Na mne takhle z popisu pusobi taky jako trochu Narcisek co ma stesti, ze narazil na slunicko, protoze jina zenska by si s nim vjizdela do vlasu… :mrgreen:

• načítám...
1347
20.10.22 10:23

@kambalaka tak to je krasny, to pak vypada uplnr jinak :srdce:

• načítám...
7611
20.10.22 10:29

@TerezkaSt @kajka kajka manžel i o sobě říká, že je psychotyran, on to o sobě ví. Taky si je vědom toho, ze je sobeckej a nemá taková ta rodinná citová pouta. Ale těžko mu to zazlívat, jemu rodina v dětství nefungovala. Rodiče se rozvedli, tata umřel brzy na embolii a mámu už taky nemá. Měla problémy s alkoholem, brala antidepresiva a jednou to proste přehnala :roll: manžel v 15ti odešel z domova a přežíval, jak se dá. O to víc si vážím, kam to v životě dotáhl a je z nej úspěšný muž, který umí vydělat peníze a uživit rodinu. Abych ho zas nehanila, zazivame spolu i krasne chvíle.

• načítám...
6651
20.10.22 10:44

@TerezkaSt mě přijdou lidi, co mají brýle chytřejší :D přítel brýle má :mrgreen: @kambalaka jo, přítel jak odjede pryc na déle, tak se mu taky stýská, ale taky mu trvá než si něco uvědomí, to jsou chlapi proste..ja třeba na jógu chodila se svým ex :D a všichni mi to zavideli, ze do toho jde..no Ikdyz spolu nejsme, tak chodí dal :D a par chlapů tam taky máme, všude ve světě spíše cvičí jógu chlapi, akorát proste Česká Republika no.. :roll: ale fotbalu taky neunikne :D to by nedal zbytek rodiny..

• načítám...
1738
20.10.22 10:51

@kambalaka ne vubec ho nehanis, to ze je takovy a uvedomuje si to je taky v poradku a prave se to dost odrazi od toho pozadi cos ani zminovat nemusela - mne to bylo jasne. Dost mi to totiz pripomnelo jednoho myho kamose co byl taky takovej zvlastni, primocarej a delal rychly soudy. Uplne stejnej rodinnej pribeh. Nase komunikace ustala v mym tehotenstvi, kdy po mne neco chtel a ja se omluvila s tim, ze jsem si potrebovala po praci zdrimnout. A on mi na to napsal „no jasne, dej si kopejtka nahoru, ty si mi tak platna - vis k cemu? k nicemu“ a zablokoval si mne. Jsem presvedcena, ze to toho cloveka mrzi, ale nikdy si to neprizna, je to takova povaha. Zeptej se manzela. :think:

• načítám...
1347
20.10.22 10:53

@kambalaka chapu ze vyrustat sam a protloukat se je tezke, ale jde si zachovat „zdravy rozum“. Jen si na to treba dej pozor u Hugacka, at ho neuci spatny vzorce. Vyrustala jsem se s dvema narcistickejma rodicema a nektery vzorce co mam, jsou vazne hodne mimo, nejvíc to bije do oci pri srovnani treba s manzelem, kterej mel oba rodice naprosto milujici. Proto rikam, ze ma tvuj manzel stesti ze te ma. I ja mam velky stesti ze mam manzela. :lol:

• načítám...
1347
20.10.22 10:54

@TerezkaSt Jezis :roll: :lol: :zed:

• načítám...
1738
20.10.22 12:32

Jo kdyz byla rec Lindex - vyprodej jsme kupovala tento bozi batuzek s kocickama na zalandu. Dostane ho k vanocum s koupaci soupravou a flasku, pac jen co zacne chodit si zacne svoje kramy tahat sama (v mych romatickych predstavach).

https://www.zalando.at/…00r-b11.html

Jinak balikovna ma ted akci 10kc, takze se celkem vyplati leccos poridit na vinted. Ale jako kolikrat jednat s tela zenskejma je uplne na budku. Ja to nechapu fakt, ze sympaticke maminky se vyskytuji jenom tady. :lol:

A posilam Andilka Victoria Secret Generace C nebo co to bude zac. :lol: :andel:

• načítám...
Christin92
20.10.22 13:48

Dobry den, rada bych Vas poprosila o vyplneni dorazniku, ktery je soucasti me diplomove prace a je urcen maminkam!

Moc dekuji :srdce:

https://forms.office.com/…nsePage.aspx?…

• Upravit
2
20.10.22 16:11

@Christin92 Neurazte se, ale ten dotazník není dotažený. Nemyslím si, že pomocí něj můžete vyvodit nějaké zajímavé závěry. Jen si potvrdíte, že je to na prd… Dále není připravený pro možnost, že je respondent OSVČ nebo například muž nebo jiná osoba pečující o dítě. V dnešní hyperkorektní době bych v diplomce alespoň zmínila, že ohrožené nejsou na trhu práce péčí o dítě pouze ženy. (Třeba to v práci zmiňujete…) Mimochodem oslovení “maminky” mnoho žen nemá v oblibě… Jo a demografické dotazy na věk atp. patří spíše na konec dotazníku. Jsou totiž dost nudné a leckoho takové dotazy na začátku od vyplnění odradí… Nicméně přeju hodně štěstí při sepisování závěrečné práce a sbíráním odpovědí.

Mimochodem zdravím všechny ve skupině, kterou jednou za delší čas navštívím, když mě moje prosincátko během odpoledního spánku nenechá odejít ani na krok…

• načítám...
7611
20.10.22 16:16

@Elsinnor aspoň nějaký odpolední spánek má, mně dnes Hugís do odpoledního spánku hodil vidle a ze spát prostě nebude 😁 tak doufám, ze aspoň dneska usne dřív jak v 21 hod 🙏

• načítám...
1959
20.10.22 16:25

Holky Všechny vás moc a moc zdravím dneska vyrážíme na vánoční focení Jak se starsi tak i s mladší dcerou :) Tak jsem na to zvědavá :) jak to bude probíhat snad to všechny ve zdraví přežijeme :P Emča je pořád šílený drak :? :? :?

@kajka kajka teda moc a moc a moc držím palce :,( To je neskutečné že ten pediatr to byl schopný přehlédnout na druhou stranu moc si iluze nedělám… u nás když se měl začít řešit hemangiom emmy tak to také bylo na dlouhé lokte a víceméně Pomohlo to že jsem trochu z oboru jinak nevím jestli by nás někam doktor poslal nebo ne 8o

neboj zvládnete to a bude to OK ale je pravda že popis té operace s ní teda trošku hrůzostrašně 8o

• načítám...
2
20.10.22 16:25

@kambalaka Kdybych nekojila, asi by nikdy nespal. Fakt nevim, jak bych bez toho prezila. Vas prcek mi povahove dost pripomina toho naseho :)

• načítám...
3551
20.10.22 16:47

@kajka kajka moc moc moc se držte a držím palce ✊ ✊ ✊ dopadne to dobře a Motol je skvělá. I chápu, že jsi dr nevzala telefon. Kdyby jsi na to aspoň neupozornovala. Uvidíš, jestli u něj budeš zůstávat. Ať si dá na takové věci pozor, i pro ostatní.
Kdyz jsem v R 2014 apelovala na svého ženského, jestli nemám rakovinu čípku, uklidnoval mě skoro rok, že jsou to vridky a že se stáhnou, že to má každá druhá. Až jsem změnila dr a už se to vezlo. Dost zanedbané, konizace. Byla jsem v Motole, rok jsem dochazela a nechávám si stery 2× ročně. Od té doby si už vybírám doktory.
Oni to tam zvládnou a vy také. Nejhorší je to přijmout, ale pořád je cesta a teď Teda budeš muset být ta nejsilnější. A na ryby, super věc. Taky chodím, teď Teda ne, ale jak bude malej větší, tak se k tomu vrátím :palec:

• načítám...
7611
21.10.22 08:43

Dneska v noci jsem měla příhodu 🙈 V noci jsem se vzbudila a Hugís spal mezi námi v posteli, tak já, ze ho prenesu do postýlky. Tak ho vezmu, nesu ho do postýlky, pokládám ho tam a hle… Hugís už v postýlce je 😳 no a já tam položila našeho pejska 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100