TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
3551
21.10.22 14:13

Tak jak jsem byla u dr krz to další krvácení. U mě je to psychika, tělo bylo moc dlouho ve stresu a sešlo se to všechno. Takže se dává do kupy a bude to dobré. Jsem strašně unavená, pořád bych spala a v noci několik dní opravdu nejsem schopna vstát k malému. Vstává muž… Přestávám úplně kojit, změna antiny bude. Až mi to je z druhé strany strašně líto… Ten vztah s malým.. :,( je, bylo to absolutně jedinečné. Naštěstí je zvyklý na um. Kupují Nutrilon 2 klasika a chutná mu, nemá problémy. Teď jsem brala v akci 6× 1000g..nooo, tohle kupovat od mimča masakr. Takže začínám mazlit a nové rituály. Bylo to prostě, alespoň pro mě, nepopsatelné

• načítám...
3551
21.10.22 14:15

Rozdělal si křupky :mrgreen:

• načítám...
7611
21.10.22 15:16

@MILINKA35 já budu muset koupit taky nějaké dlouhé krupky. Mám jen ty malé jednohubky a Hugíno ji strčí celou do pusy a pak se dáví 🙄

• načítám...
6651
21.10.22 17:55

@MILINKA35 tím kojenim se netrap, má to i své výhody to nekojeni a nebudeš tak unavená, ale chápu, ze ti to je líto..někdy bych brala nekojit, odejít a odpočinout si..ale Mareček um nechce, navíc teď finance se mi kojit hodi a Ikdyz nespi, tak to stejně jednou obrecim :? Do roka vydrzim a pak uvidíme jak to půjde..

• načítám...
1959
21.10.22 19:25

Ahoj holky,
U nás ohledně Mikuláše nevím starší dcera něco dostane a Emmi Počítám že asi dostane ovocne kapsičky a podobně☺️ ☺️ My na to celkově moc nejsme :)

jinak Halloween naopak drží starší a nejstarší dcera - nejstarší je v Americe takže u ni je to jasné a naši Prostřední to celkem inspirovalo ona také hodně inklinuje do USA, takže u nás naopak Halloween bude už to vidím jak bude všude zase vyzdobeno.

Jo a jinak posílám jednu fotku z vánočního focení :)
A doma máme činčily morčátko a králíčka takže Ema je se zvířaty v kontaktu a celkem to jde - samozřejmě má tendenci zkoušet co a jak Ale Zvířata jsou hodný Nic ji nedělají a já je zase držím relativně v bezpecne vzdalenosti, tak se tak vzájemně toleruji :) :) :)

• načítám...
1738
21.10.22 20:01

@sofie_13579 tak ty vypadas fakt super, potkat te s Emmou s kocarem tak ti tu starsi dceru nezeru ani omylem, ta naopak do tebe moc neni.

• načítám...
6651
22.10.22 08:03

Zkousime zidlicku, kamarádka byla včera na rehabilitaci, má chlapečka skoro rok a nesedí, neleze..řekla ji, ze se mu nechce a ze s tím nijak nic neudelaji a ať ho posazuje, ukazuje mu to..Mareček si sám nesedne, jen v kočárku a houpatku, ale je stabilní.. ;) tak snad si sedne už :D

• načítám...
1738
22.10.22 11:15

@Petrussee Super, heled jeslti se neklati tak ja myslim, ze dobre. Vsak moje mala si taky nesedne do sikmeho, ani naznak, ale sedne si z lehu pres brisaky a z kleku? Vcera zacla obchazet po gauci a neleze… ja uz se nad tim nebudu proste pozastavovat.

• načítám...
6651
22.10.22 11:21

@TerezkaSt mě přijde stabilní, když ho posadim, tak nespadne, už je veliký..takže na to jidlo..občas na hraní, v kočárku dávám ten polosed..prý pokud to dělají sami tak nevadí..jako člověk muže motivovat, hlídat to, ale stejně je to na nich :D

• načítám...
5616
22.10.22 12:04

@Petrussee @TerezkaSt hele za dva roky na tom budou všechny naše děti stejně a už si ani nevzpomeneme komu začaly první sedět a chodit :D Mě už ani nepřijde, že jsem tento rok rodila, tak strašně to letí

• načítám...
6651
22.10.22 12:12

@Ráďa 25 ja se těším až mezi nimi nebudou takové rozdíly, máme kamose těm je rok a je to znát :D to jo, utíká to 8o ten první rok je nejrychlejší

• načítám...
3961
22.10.22 12:45

@Petrussee Treba ho to sezeni zacne bavit a s tim i to jidlo :palec: Taky mi prave dr rikala at ho klidne na jidlo do zidlicky posadim, dam ten polosed v kocarku, at ho to motivuje, ze je svet z jiny perspektivy zabavnejsi. Takze jakmile se zacal v houpatku i autosedacce, kde jsem ho krmila, pritahovat do sedu, tak jsem ho dala do zidlicky. Vzdyt Mikes se zacal az v 7.mesici pretacet na brisko.. a pak najednou chytil slinu, leze tu po byte jako drak, chodi u nabytku.. Marecek si dava na cas a pak si asi proste stoupne a pujde, uvidis :D Jakmile bude sedet, lezt, tak si s tema starsima kamosema bude moct hrat. Moji kluci uz si spolu hrajou, to jsem ani necekala.

• načítám...
459
22.10.22 14:47

@MILINKA35 Mně se taky nejvíc líbí ten od kalendář Svojtky, tak nejspíš pořídím ten, až bude k dispozici. A začínáš ukončovat kojení hned teď? To ti doporučil gyn? Jestli s tím nejsi úplně smířená, tak je mi líto, jestli „musíš“… Ale zase na druhou stranu to může napomoct s druhým těhu, myslím, že jsi psala, že byste chtěli relativně brzy druhé, jestli se nic nezměnilo. Já ukončovat zatím nechci, ale je fakt, že mě to taky docela vyčerpává. Jen nechci malé vzít to jediné, co jí aktuálně uklidňuje při růstu zoubků. Včera jsme opětovně zkoušeli UM a totální katastrofa, cucla si, ale pak už jsme do ní nedostali ani kapku.

@Petrussee Moc hezká ta tabule s hodinami, tkaničkami apod. :srdce: Odkud prosím?

@Bjetuš Díky za ten slevový kód! :kytka: Taky miluju předvánoční čas.

@TerezkaSt Kdybys našla tu hledací knížku, hodíš prosím odkaz? Já znám jenom ty knížky se jmény - viz např. https://modryslon.cz/…ni-leporela/

@Ráďa 25 Prosím tě jaké máte konkrétně ty boby pro miminka? Já hledala na netu, našla jsem asi tak dvoje úplně pro nejmenší, ale psali tam v recenzích, že se miminka snadno vyklopí.. no, stejně bych to viděla jen na povození sem tam po rovince, maximálně nějaké menší sjezdy, kdy malou budeme jistit. Nebo jsou fajn sáňky, na kterých může člověk jezdit i s miminkem na klíně.

@kambalaka Heleď Haloween je prý původně keltský lidový svátek, spíš jak se hodně (a poměrně dost konzumně) slaví v USA, hodně lidí má dojem, že je to nějaký vývoz z USA :D. Já znám hodně lidí, co ho slaví - děti chodí koledovat od domu k domu, nebo si prostě zorganizujou maškarní s heslem, že čím víc důvodů k oslavám, tím líp. Když mě tím nijak nemezuje, ať si kdokoliv slaví cokoliv :lol:.

• načítám...
459
22.10.22 14:50

První narozeniny

První narozeniny se nám blíží :-). Co plánujete? Já si dělám zálusk na tenhle dort: https://mamavkuchyni.cz/mimidort/
I když ho malá celý nesní, u nás se vůbec neztratí, a nemusím mít aspoň výčitky ze sladkého :lol:.

• načítám...
6651
22.10.22 15:29

@Bjetuš mas pravdu, mě přijde, ze už se prave nudí :roll:, tak snad už se nauci něco nového :andel:..včera jsme byly s kamarádkou a byl to teda děs :roll: breceli v kočárku, tak jsme šli k ni, položili na zem kluky a řev, pak zase..nevím, zda si proste nesedí a můžou si vybírat takhle rychle kamose :zed: jen se viděli a rvali :mrgreen: :nevim:..to je super, ze si takhle hrají :srdce: Mareček si moc sám nehraje a ja si ho proste nonstop všímat nemůžu..asi by se mu sourozenec hodil :D @Sissela mě taky nechce láhev, pití a ani um, unavená jsem taky, ale holt vydrzim, co mi zbyde..a Mareček porad zuby nikde, to asi dříve dokojime než mu vyrostou :mrgreen: :roll:..ta tabule je z Lidlu, za 300 :D mají i holčicí verzi s růžovou mikinkou

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100