TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
25.10.22 13:07

@TerezkaSt já sem chtěla nějaké barefoot boty ale měla sem strach něco kupovat přes net protože každá bota jiná a abych ji to správně zmerila, takže sme vyrazily a nakonec sem poridila značku Richter -barefoot boty. Sou lehoucky, pekne ohebná ta podrazka. Už sem rovnou vzala zimní verzi s koziskem, takže teď ji v tom asi bude teplo par dni :lol: ale myslím ze během týdne už nebude takhle teplo venku takže potom by ji zas byla zima.
Nechala sem si poradit, zkoušela víc typu a tohle ji sedelo nejlépe. Má hodně drobnou a úzkou nohu takže ten vyber nebyl obrovský, což sem rada protože já a rozhodování 8o :lol:

• Upravit
6687
25.10.22 13:23

@Ráďa 25 Mareček mi brecel u vysavace nějakou dobu a celkove je takový lekavy a citlivý :nevim: něco houpaciho taky není špatný napad :palec:

• načítám...
7611
25.10.22 13:25

@Latty jee, taky bych si dala k snídani vajíčka, wafle nebo palačinky. Jak to v praxi stihas uvařit? Hugís vstane kolem 7:30 a než bych mu udělala palačinky nebo dokonce wafle, tak mu zavřu pusu lahvinkou mléka ještě u mě v posteli a on mi až do oběda nic nechce papat. Pak si dá obed a k odpolední svacine už se zase dožaduje lahvinky

• načítám...
7611
25.10.22 13:30

@Petrussee jaj, to mi povidej, to samé je náš Hugís. Včera na plavani měl zase z ostatních dětí amok a dneska na cvíču se taky pěkně předvedl. Ostatní děti si tam vesele hrají a utíkají od maminky pryč a Hugís je zaprdnutej u mě, kouše mě do stehna a nejlepší hračka je pro nej můj palec u nohy 🙈 jako kdybych s nim byla furt doma, tak neřeknu, ale my 3× týdně někam chodíme mezi děti a o víkendu k rodičům na chatu a on je furt tak litostivej… :roll: a lidi mu vyloženě vaděj

• načítám...
6687
25.10.22 14:04

@kambalaka nechápu, ja si rikam, jestli je to období nebo povaha..přítel je introvert a nemá rad lidi..tak Kezby to bylo období :roll: ja jsem úplný opak a návštěvy plné řevu a ze je nalepeny u mě..mi lezou na nervy :zed: taky s nim porad chodím..na cvičení, s dětmi..a je to porad stejne.. :nevim: on si ani sám hrát neumí..tak nevím, takže wafle, palačinky opravdu taky nedávám :D dneska vařím pro sebe a ještě jsem se nestihla najíst..porad knoura..nevím, možná i kvůli tomu jednomu zubu :D

• načítám...
7611
25.10.22 14:12

@Petrussee tak to jsi jak já, u nás hodně teď s vařením pomáhá manžel. Uvaří třeba večer a já to mám na 3 dny. Nebo spolu navarime více jídel o víkendu a já mám pak přes týden, co jist. Taky bych nestihala normálně vařit. Oni asi s nějakým dítětem to jde, ale ne s tím mým, který je u mě nalepený, lísá se mi k nohám a neustále kňourá. Ale on je takový už od malička, takže prisuzovat to tomu jednomu zubu… to asi ne 😁

• načítám...
875
25.10.22 15:37

@kambalaka u nas se vstava 6-7 a 3× tydne vyrazime se starsi do skolky. Kojim dle libosti, takze pri probouzeni si da, pak tu chcili nez udelam snidani v pohode vydrzi a pak se najime vsichni spolu :) Snazim se predchystat vse potrebne vecer, testo na vafle, i ty vajicka si rozbiju a rozmicham do krabicky a zeleninu nakrajim :lol:

• načítám...
6687
25.10.22 17:14

@kambalaka ja někdy uvařit stíhám, ale mám to taky na několik dni a někdy si proste něco koupím :D, přítel neumí vařit, ja ho teda moc nevidim, chodí kolem 8 domu..ale snad se to zmeni až se prestehujeme a nějak ho více zapojim a snad si trochu oddechnu..Mareček je taky u knourany a hrát si moc neumí, takže většinou si dá hodinku spánku dopoledne, tak něco udělám nebo když se postesti a někdo ho hlídá :D @Latty ja už jsem večer z toho celého dne unavená, takže dam vanu, pripravim večeři, svačinu a lehnu si :mrgreen:

• načítám...
6687
25.10.22 17:37

Typ na dárek, Mareček dostane od tety tuhle dráhu  ;)

• načítám...
114
25.10.22 19:52

@Petrussee @kambalaka

Holky, nahodou som sem klikla (inak mam mimco az 07/22).
Len chcem napisat, vazte si to dobre, co je na tej lakavej povahe, ze sa deticky druhych boja a ostavaju pri vas. :) Starsi syn je uplny opak a ono to samostatne dieta, co uteka od maminky taky nie je vyhra. Prave naopak je to riadny zahul a ja zase trochu zavidim maminkam, ktore nelietaju cez pol supermarketu za dietatom, vonku z obchodu pri platení, dieta pri nich chvilku pocka, ked fakt treba atd. atd. (ako zlepsuje sa to, taky ze synovi uz je 2,5 roku). Takze aj u vas sa to zlepsi a deti sa otrkaju, ale mozno sa aspon najete s nimi v restike relativne v klude (u nas sci-fi doteraz). :D

• načítám...
7611
25.10.22 20:11

@Petrussee já bych taky něco udělala, když spí, jenže když chrupká, tak já jdu s ním taky. Jak jsem těhotná, tak jsem unavená a já si fakt lehnout potrebuju, takže nějaký úklid a vaření jdou bokem. Navíc musím stíhat práci. Uvidím, jak to bude se dvěma dětmi. Jestli se té práce nebudu muset vzdát, to bych nerada.

• načítám...
472
25.10.22 20:19

Děvčata poraďte, chtěla bych malému vyrobit adventní kalendář, ale nemám moc nápadů co dovnitř. Sladké nahrazuji křupkami, mám i malé jablíčko, nějakou kapsičku a třeba do koupele sáčky ty ovesné. Máte nějaký další nápad? Něco menšího…

• načítám...
6687
25.10.22 20:22

@kambalaka to chápu, ja byla unavená cele těhotenství :roll: někdy odpoledne jdu taky s nim..ale dopoledne nechodím..jako unavená jsem porad, jak se budí co hodinu dvě na kojeni..a podle mě i to kojeni unavuje, ale ještě držím :D

• načítám...
472
25.10.22 20:22

@kambalaka taky teď chodím spát s malým a tehu nejsem. To počasí láká k tomu vlézt do postele. Už aby byl víkend, to má být pěkně tak bude zahrada zase

• načítám...
3554
25.10.22 20:24

@Logodice ponožky, nějaké leporelo(dělají je opravdu už i malá) slintak,.a vůbec to není špatný nápad :palec: taky super. Já bych kdyztak vzala od Svojtka, jestli bude, jsou tam kmizuy, pohádky a nám by se to opravdu hodilo :mrgreen: malej miluje knížky

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100