Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 Mareček mi brecel u vysavace nějakou dobu a celkove je takový lekavy a citlivý
něco houpaciho taky není špatný napad ![]()
@Latty jee, taky bych si dala k snídani vajíčka, wafle nebo palačinky. Jak to v praxi stihas uvařit? Hugís vstane kolem 7:30 a než bych mu udělala palačinky nebo dokonce wafle, tak mu zavřu pusu lahvinkou mléka ještě u mě v posteli a on mi až do oběda nic nechce papat. Pak si dá obed a k odpolední svacine už se zase dožaduje lahvinky
@Petrussee jaj, to mi povidej, to samé je náš Hugís. Včera na plavani měl zase z ostatních dětí amok a dneska na cvíču se taky pěkně předvedl. Ostatní děti si tam vesele hrají a utíkají od maminky pryč a Hugís je zaprdnutej u mě, kouše mě do stehna a nejlepší hračka je pro nej můj palec u nohy 🙈 jako kdybych s nim byla furt doma, tak neřeknu, ale my 3× týdně někam chodíme mezi děti a o víkendu k rodičům na chatu a on je furt tak litostivej…
a lidi mu vyloženě vaděj
@kambalaka nechápu, ja si rikam, jestli je to období nebo povaha..přítel je introvert a nemá rad lidi..tak Kezby to bylo období
ja jsem úplný opak a návštěvy plné řevu a ze je nalepeny u mě..mi lezou na nervy
taky s nim porad chodím..na cvičení, s dětmi..a je to porad stejne..
on si ani sám hrát neumí..tak nevím, takže wafle, palačinky opravdu taky nedávám
dneska vařím pro sebe a ještě jsem se nestihla najíst..porad knoura..nevím, možná i kvůli tomu jednomu zubu ![]()
@Petrussee tak to jsi jak já, u nás hodně teď s vařením pomáhá manžel. Uvaří třeba večer a já to mám na 3 dny. Nebo spolu navarime více jídel o víkendu a já mám pak přes týden, co jist. Taky bych nestihala normálně vařit. Oni asi s nějakým dítětem to jde, ale ne s tím mým, který je u mě nalepený, lísá se mi k nohám a neustále kňourá. Ale on je takový už od malička, takže prisuzovat to tomu jednomu zubu… to asi ne 😁
@kambalaka u nas se vstava 6-7 a 3× tydne vyrazime se starsi do skolky. Kojim dle libosti, takze pri probouzeni si da, pak tu chcili nez udelam snidani v pohode vydrzi a pak se najime vsichni spolu
Snazim se predchystat vse potrebne vecer, testo na vafle, i ty vajicka si rozbiju a rozmicham do krabicky a zeleninu nakrajim ![]()
@kambalaka ja někdy uvařit stíhám, ale mám to taky na několik dni a někdy si proste něco koupím
, přítel neumí vařit, ja ho teda moc nevidim, chodí kolem 8 domu..ale snad se to zmeni až se prestehujeme a nějak ho více zapojim a snad si trochu oddechnu..Mareček je taky u knourany a hrát si moc neumí, takže většinou si dá hodinku spánku dopoledne, tak něco udělám nebo když se postesti a někdo ho hlídá
@Latty ja už jsem večer z toho celého dne unavená, takže dam vanu, pripravim večeři, svačinu a lehnu si ![]()
Holky, nahodou som sem klikla (inak mam mimco az 07/22).
Len chcem napisat, vazte si to dobre, co je na tej lakavej povahe, ze sa deticky druhych boja a ostavaju pri vas.
Starsi syn je uplny opak a ono to samostatne dieta, co uteka od maminky taky nie je vyhra. Prave naopak je to riadny zahul a ja zase trochu zavidim maminkam, ktore nelietaju cez pol supermarketu za dietatom, vonku z obchodu pri platení, dieta pri nich chvilku pocka, ked fakt treba atd. atd. (ako zlepsuje sa to, taky ze synovi uz je 2,5 roku). Takze aj u vas sa to zlepsi a deti sa otrkaju, ale mozno sa aspon najete s nimi v restike relativne v klude (u nas sci-fi doteraz). ![]()
@Petrussee já bych taky něco udělala, když spí, jenže když chrupká, tak já jdu s ním taky. Jak jsem těhotná, tak jsem unavená a já si fakt lehnout potrebuju, takže nějaký úklid a vaření jdou bokem. Navíc musím stíhat práci. Uvidím, jak to bude se dvěma dětmi. Jestli se té práce nebudu muset vzdát, to bych nerada.
Děvčata poraďte, chtěla bych malému vyrobit adventní kalendář, ale nemám moc nápadů co dovnitř. Sladké nahrazuji křupkami, mám i malé jablíčko, nějakou kapsičku a třeba do koupele sáčky ty ovesné. Máte nějaký další nápad? Něco menšího…
@kambalaka to chápu, ja byla unavená cele těhotenství
někdy odpoledne jdu taky s nim..ale dopoledne nechodím..jako unavená jsem porad, jak se budí co hodinu dvě na kojeni..a podle mě i to kojeni unavuje, ale ještě držím ![]()
@kambalaka taky teď chodím spát s malým a tehu nejsem. To počasí láká k tomu vlézt do postele. Už aby byl víkend, to má být pěkně tak bude zahrada zase
@Logodice ponožky, nějaké leporelo(dělají je opravdu už i malá) slintak,.a vůbec to není špatný nápad
taky super. Já bych kdyztak vzala od Svojtka, jestli bude, jsou tam kmizuy, pohádky a nám by se to opravdu hodilo
malej miluje knížky
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@TerezkaSt já sem chtěla nějaké barefoot boty ale měla sem strach něco kupovat přes net protože každá bota jiná a abych ji to správně zmerila, takže sme vyrazily a nakonec sem poridila značku Richter -barefoot boty. Sou lehoucky, pekne ohebná ta podrazka. Už sem rovnou vzala zimní verzi s koziskem, takže teď ji v tom asi bude teplo par dni
ale myslím ze během týdne už nebude takhle teplo venku takže potom by ji zas byla zima.

Nechala sem si poradit, zkoušela víc typu a tohle ji sedelo nejlépe. Má hodně drobnou a úzkou nohu takže ten vyber nebyl obrovský, což sem rada protože já a rozhodování