TP prosinec 2021

• Fotoalbum (1072)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
26.10.22 21:57
@Petrussee píše:
@kambalaka Mareček už trénuje, dneska vstaval o hodinu dříve :zed: v 5:20 :roll: @Bjetuš děkujeme :srdce: Kezby, zní to hezky, jak si to napsala :D mě všichni straší, ze se nezastavím, ale přesně doufám, ze se sám zabavi, unavi a bude spat :mrgreen:, ale teda je mi to líto, už není miminko ????, zub, lezení a dneska se snažil sedat, ale spadl :D, takže to sezení přijde za chvíli, ale v zidlicce ho to baví, dekuju za tip :palec: zdravime všechny :andel: už je to chlapák :srdce:..v postýlce byl 2 minuty nez začal řev :mrgreen: kdyby uměl, tak z ni hned vyleze :D

Je to šikula :palec: Tu postýlku bych dala raději už níž :lol: Jsou to fofry a za chvilku z ní určitě vyleze :lol: :lol:

• načítám...
1347
26.10.22 22:17

@Christin92 gratuluju k uspechum tveho ditete! Kdybys nekdy potrebovala pomoc s dotaznikem, napis. Asi jste brali na Ing. jine veci, nez jeho metodologickou spravnost. Rada pomuzu :srdce:

• načítám...
3961
26.10.22 22:27

@Sissela Nejste jediny s tema zubama.. my si je uzivame uz dlouhe mesice a stoji to za to. Taky vlastne nic nezabira. Uz jsem premyslela i o jantarovych koralkach :D

• načítám...
Christin92
26.10.22 22:52

@kajka kajka
Uf, ja uz snad ani necekala, ze by tady mel nekdo pochopeni! 🙈 Jsem ekonom, DP je zamerena na analyzu trhu prace a jeho flexibilitu, problemy, lidsky kapital, teorii preferenci a hlavne poptavkovou stranu. Tvorba dotazniku je uplne mimo muj obor a je zahrnut do diplomky, jen aby tam byl aspon nejaky pohled ze strany matek, ktery nejspis ani nebude nikoho zajimat. Takze asi tolik k dotazniku! 😄
Mala je skvela, ne s kazdym ditetem lze studovat, za coz kazdym dnem dekuji! 🙈 🙏🏻

• Upravit
6651
27.10.22 06:49

@kambalaka mě sám úplně nesedí, ale už ho dávám, ale snaží se, ve vane mám lehatko, pak ho dam pryc a koupu ho na břiše :mrgreen: @MILINKA35 ta postylka je na parádu, jen jsem ho vyfotila, jinak ho tam dávám jen než prehodim osusku a pyzamo, ale jsem u něho :D Lukyn je sikula :srdce: @kambalaka jemu je jedno v kolik jde..bohužel, dávám ho spat podle toho v kolik vstane odpoledne, když vstane ve 3, jde v 7, když ve 4 jde v 8..dříve neusne až po těch 4h :nevim:..ale výsledky jsou stejný predevcirem šel spat po 8 a včera v 7 a vstaval v 5:20 a v 5:30..možná vychází lépe, když jde spat v těch 7 :mrgreen:, alespoň mám klid večer..holt není spac, predtim vstaval po 6, nevím, co je to za erupci :zed:, ale dneska se ani moc nebudil, ja jo, protože mi to bylo divny a byl na mě úplně namackly :roll:

• načítám...
6651
27.10.22 06:53

@Christin92 ja jsem rada, ze jsem stihla školu před teda, ne s každým dítětem to jde a opravdu tohle neovlivnis :D a nemám potrebu se teda Ing. úplně chlubit, ale ekonomku mám taky, dotazník mi teda nějak unikl, ale klidne se na něho muzu podívat ;) dělala jsem ho na bakalarku i na diplomku, ale pokud na tom nestojí práce, tak snad to bude ok..a když jsou děti takhle napřed taky to není z hlediska fyzio úplně ok..ale ono když mas hlídání, nekojis, tak proč nestudovat, když mas pohodovy dítě..taky jsem si chtěla dodělat pedagogické miminum, ale nemám to tak lehký no, kojeni, skoro bez hlídání a zrovna mám dítě, co se porad budí a vyžaduje dost pozornosti :mrgreen:

• načítám...
5616
27.10.22 08:27

Teda ten posun času bude zajímavý :D
Vstáváme v 6,takže asi nebudu ani chodit spát.
Anička má už dva měsíce jen dva zuby dole a o ně si všechno trhá.
Včera jsem byla v pepcu a měli tam moc pěkné zvířátka do vody a takové gumové maňásky na prst, takže za málo peněz dárky na Vánoce. Hraček do vody není nikdy dost.
Jinak včera jsem byla řešit ten průšvih v bazéně. Majitel mě vysvětlil, jak k závadě došlo a dal mi na pernamentku 2000,–

• načítám...
6651
27.10.22 08:31

@Ráďa 25 no jestli Mareček bude vstavat ještě dříve, tak na ten spanek kašlu :mrgreen: :zed: ty zvířátka do vody ma taky rad jak jsou gumovy :mrgreen: tak hlavně, ze se to vyřešilo, a pernamentka potěší..ja dneska vyrazim do Lidlu, taky tam mají mít něco do vany :D

• načítám...
7611
27.10.22 10:37

Já Huga budim v 5 odpoledne, takže usíná večer až tak v 21, což mi nevadí, změna času to posune na 20. V noci se vzbudil v 00:30 na UM a pak v 6:30 na UM a ještě zabral do 8 ráno, ale od těch 6:30 jsem ho měla v posteli. Jenže ráno jsem ho změnila a horečka 38,5 po odečtu :( je ukňouranej, mrzutej, dala jsem mu paralen čípek a teď spinká v kočárku. Horší je, ze mám doma poslední čípek a pak už jen sirup. Ale čípky pro kojence teď naskladnila pilulka, tak jsem hned objednala, ale přijdou až v pondělí :nevim: budeme muset vydržet

• načítám...
1959
27.10.22 10:48

Ahoj holky my jsme na dovce v tom welness hotelu. Noc nic moc mala byla vzhuru asi 10× vecere tez vesela ona je jeste takova necivilizovana :)

Za to s chuvou lepsi uz si na ni zvyka od ledna bude v soukromych jeslich tak to uz bude fajn. :)

• načítám...
6651
27.10.22 11:35

@kambalaka na nás to asi vliv mít nebude, Jee, tak to se držte, ja zatím čípek dala jednou, takže ještě mám, pak mám teda taky jen sirup, už musím koupit..když vidím jak spíše nemají, když člověk potřebuje :zed: @sofie_13579 jo ty dovolené s dětmi :roll: tak od ledna si oddechnes, ja snad taky, když se prestehujeme, tak zapojim přítele :D

• načítám...
3551
27.10.22 12:29

@Ráďa 25 taky se tam chystám, do Pepca. Úplně to nechci přehánět :mrgreen: ale malej mě včera tak zcakal ve vaně 🤣 až na zrcadle to bylo. Ještě že je dlažba všude a ne malba 🤣 nemůžu ho udržet na zádech. Pořád na břichu, seda si, ale dávám i víc vody a prostě blbnem. Jinak se mi malej odstavil sám. Už nechce. Začal se krásně tulit a večer ho máme u nás na sedačce, tak je pořád rozložena :mrgreen: a jde ke mě, k muži :srdce: teď je mi muž obrovskou oporou. Nejsem schopna vstávat v noci. Jak jsem si zvykla spát, tak je to strašný. Dnes jsem mu to říkala. Permanentka potěší. Ono málokdo se k tomu tak postaví :think: jinak malej má 6 zubů, začaly vylézat horní 3ky a dolní 2ky 8o zhoršil se mu exem na tváři. Ale zase to bude ok.

Dnes máme v plánu si udělat hezky večer :mrgreen: koupila jsem víno, chceme prvně konečně zatopit v kamnech a já ze sebe udělat ženskou, až přijede. Teď spí, pujdem ven a musím ho utahat :mrgreen:

Jinak začal mít mléčné období. Takže um. @kambalaka může to být i k zubům, i se může vyklubat 6ta nemoc. Uvidíš. Každopádně ať je to brzy za vámi ✊

• načítám...
1479
27.10.22 12:38

Holky, nemáte doma suchý bazének s míčky? Já bych chtěla pořídit, ale jsem nějak zmatená z toho, že se prodává v několika cenových kategoriích. Zajímalo by mě, jaký je v tom rozdíl. Samozřejmě se mi nechce kupovat ten nejdražší :zed:

• načítám...
3551
27.10.22 12:43

@wendelina30 já ho budu kupovat. Míčky využiji i do vody. Kamarádka má myslím kolem metru a dítka 4 a 1,5 a vyhrají si s tím oba. Berou to i ven, do vody, něco na hraní, něco v bazénku. Budem to mít k narozeninám :palec: a zase i na učení barev, na házení, na koulení. Vícero využití. Tím mi tak nějak končíme s dárky. Vánoce tatra, odrzadelo, něco do vany a narozeniny suchý bazén.

• načítám...
6651
27.10.22 13:01

@MILINKA35 my gauč už taky neskladame, hrajeme si tady přes den :mrgreen:, ale teda ja už neumím spat, dneska spal par hodin vkuse a ja ho kontrolovala..jak to není zvykem :D takže mám opačný problém :roll: a Mareček chce jen mě, jde k němu přítel a on knoura, přijdu ja, dotkne se mě a usne :D ale většinou chce 🐐 a pak usne :D

Ja teď koupila par hraček a oblečení v Lidlu, tím teda končím, chci mu udělat doma oslavu k narozeninám, uvidím, kolik peněz dostane k Vánocům a narozeninám a asi půjdu nakonec do Montessori houpacky. Míčky super, ale nechci je mít po bytě rozházené. Mareček teď začal dělat bordel a musím si zvyknout. :zed: Nesnáším to :mrgreen: ta houpačka bordel nedela :D

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100