TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1479
28.10.22 22:14

Holky, teď ještě procházím net a hledám adventní kalendáře. A narazila jsem na tento. Cena teda nic moc, ale je pro děti od roku

https://www.mall.cz/…alendar-2022?…

• načítám...
1115
28.10.22 22:22

@kambalaka já bych na pohotovost klidně jela a mohli by zkusit mě sprdnout co tam dělám. Jsou tam od toho aby tomu dítěti pomohli, případně tě uklidnili, vysvětlili co dělat. Dej na svojí intuici 🙂

• načítám...
5617
28.10.22 22:36

@Petrussee alergii na b. kravského mléka má moje starší a vypadá to, že z toho vyrostla. Pamatuji si jak mi tenkrát říkali, že ta vyrážka kolem pusy je, jak se v zimně olizuje 😁Pak jsme museli hlídat každý jídlo, nyly sýry co jí nevadily, ale třeba polotučný mlíko taky ne.No a pak jí tchýně dala plnotučný a do 5.minut zvracení, průjem. Ale teď jí a pije vše a vypadá to, že dobrý.

• načítám...
3555
29.10.22 06:42

@wendelina30 https://www.knihcentrum.cz/…tni-kalendar?…

Já koupila nakonec tento. Je tam 24 pohádek a my knížky rádi :)
Ještě objednám bazén, akorát si nemůžu vybrat motiv toho bazénku, ale asi hodně barevný.

U nás nic nic moc. Malej má zvýšenou, trochu průjem. Lezou mu vrchní 3ky, ma tam 2 malinké tečky. Chudák. Jsem ráda doma za prostor, že mám kočár ještě doma. Naštěstí jsem ho nevyhodila 🙏 tak mi v něm chrupe a nemusím do garáže a oblikat. Má skoro 10.kg a představa nosit ho pořád na ruce 8o nostiko, co jsem měla, tak jsem koupila špatně.

@Ráďa 25 taky dobré vědět, jak se to projevuje. A je fajn, že teď je to dobré. Musí to být úleva. Ale člověk se přizpůsobí všemu. Kolega mají doma 2 kluky a manželka, alergie na lepek, takže se bere jako by ji měl taky a přizpůsobil se tomu. Já se naučila nějak bojovat s atopem. Bazén mi Teda dr zakázala. Možná má povedomost u nás ve městě, jak to chodí. Takže příští rok napustime u nás. Uvidíme do budoucna. Naštěstí to má formě, že ho to nesvědčí, nemokva, sušší kůže. Akorát mě štve, že se mu to posunuje.ted to má na rukách kolem jamek a nohy nad kotníky z boku, ale má tu lehčí formu. Když jsem viděla, co to všechno může udělat za paseku, chudáci dítka :,(

Kambalaka snad u vás nic lepší ✊ ✊ ✊

• načítám...
6702
29.10.22 07:38

@wendelina30 tohle Mareckovi moc chutná :D kupuju občas v Německu :mrgreen:

• načítám...
6702
29.10.22 07:39

@Ráďa 25 kolem pusy nic nemá, ale zajdeme příští týden k doktorce, minule tam nebyla a na kožní se nemůžu dostat, jsou tam šílený čekací doby :zed: tak super, doufám, ze i ty fleky mu zmizí 🙏

• načítám...
6702
29.10.22 07:45

@MILINKA35 moc hezky kalendář :palec: tyjo, tak snad Lukyn bude taky brzy fit :kytka: Mareček teda noc hrůza, několik vzbuzeni, kojeni..ale jako i po půl hodině.. :zed: Mareček má taky skoro 10kg nosítko mám, ale taky nějaký obyc, vezmu jen parkrat když jdu vedle pro jidlo třeba :mrgreen: a musíte ještě něco dodržovat, kromě bazénu? On má ty fleky taky sušší..ale ještě jsme se proste nedostali někam, aby mi rekli, co to je..a jestli má alergii, atopak..vyměnit kosmetiku :roll: :zed:

My jsme teda včera byli v lázních, tak uvidím, co ty fleky na to :nevim:..ale Mareckovi se to moc líbilo, byl úplně hodný a ja si odpočinula, ve vodě se tahá lépe :mrgreen:

• načítám...
3555
29.10.22 10:08

@Petrussee já koupu ve vločkach. Je vtipné, že skoro v žádné lékárně je nemají, aspoň u nás. Ale hned mi nabízejí ty drahé výrobky. Promazavam ambiderman, ten je namichany a mažu 3× denně ta místa. Jemu to vyskočilo po covidu. A potraviny teď snáší dobře. Ale zkouším nové jen po 1 a na dva dny. Naštěstí lepek atd dává dobře. Už i celer. Jahody nevím teď. Měla jsem strach z alergie na psa, ale uff. Vždycky po očkování se mu to zhorší. RAďa má doma taky dítka. A nemazu ho žádnou kosmetikou. Občas přidám pár kapek oleje do koupele. Tak ať nemáte atop. a oeru jen v lovele, ta mu dělá dobře. Takže už oeru v dětském vše :mrgreen:

• načítám...
5617
29.10.22 10:22

@MILINKA35 zkus sirovátka, mají je všude v lékárně a za pár kaček. Koupala jsem v tom obě děti.
Včera jsme byli na ohňostroji, Anička nadšená 😁Šla spát až o půl desáté a vzbudila se o 4 na mlíko a pak jsme spali do 7.Takže jsem se i vyspala.Dnes slaví moje děti narozeniny,11 a 14.🍹Tak bude veselo.

• načítám...
7611
29.10.22 10:23

My jsme s manželem do nej včera pod tlakem nalili strikackou skoro deci vody. Řval jak tur, ale nedalo se nic dělat, celé odpoledne az do večera měl úplně suchou plínu. V noci se mi povedlo do nej dostat mléko 2×180ml, tak se aspoň trochu zavodnil 🙏 ráno vstal bez teploty, ale je hrozně ukňouranej a má nejakej zachraptěnej hlas. Uvarila jsem mu cajik, ale jen tak lehce jednou si cucnul 🙄 to bude boj s těma tekutinama 🙈 o jídle ani nemluvím, dal si 2 kostičky toastoveho chleba s avokadem a konec.

• načítám...
6702
29.10.22 10:32

@MILINKA35 tak uvidím, co nám řekne doktorka, ja ho teď nemyju ničím, jen vodou a uvidím, jak to bude reagovat..ja teda peru v Lovela od začátku a budu dal, peru mu jeho zvlášť a naše normálně ;) dekuju za info :andel: @Ráďa 25 to jsou už veliký, hezké narozeniny :kytka: narodily se ve stejný den? :D @kambalaka kdyžtak bych s nim zajela, kdyby to trvalo déle 🙏

• načítám...
7611
29.10.22 11:58

@Petrussee Teď jsem do nej po 5ti hodinách dostala pod tlakem a za neustálého řvaní 90ml mléka a usnul. Chjo, to jsou nervy :(

• načítám...
6702
29.10.22 12:11

@kambalaka klidne jed, aby alespoň rekli, z čeho to má :? jestli je to k zubum, 6.nemoc..nebo bracha hodne jako miminko trpěl na zánět ucha a měl k tomu vysoké teploty, ze chodíte na to plavání..tak ještě to mě napadlo..snad to brzy přejde, drz se

• načítám...
7611
29.10.22 13:40

Jsem volala na pohotovost do Motola a jediné co, tak se ozval automat “Dobrý den, s ohledem na platnou legislativu není možné poskytovat odborné rady po telefonu” a následně byl hovor ukončen. No to je zdravotnictví na h***o, vůbec teda nechápu, proč tam ten telefon mají.

• načítám...
5617
29.10.22 14:28

@kambalaka můj doktor vždy říká, že teploty co se drží tři dny a nevím z čeho = vyhledat lékaře. Alespoň se podívají jestli už není dehydratovaný. @Petrussee Jsou od sebe o tři týdny, ale slavíme to zároveň. Pak zas máme další oslavy v rodině, pak Vánoce, Silvestr a Anička rok😁A to já nemám ráda oslavy😁 Nejlepší je se narodit v létě, to se slaví venku, děti se zabaví…No a já si je všechny porodím v zimě🙊

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100