Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kajka kajka To je fakt skoda, ze se ta hlavicka nestihla driv
Porad je to vcas a bude to dobry
ale proste skoda. Jsem rada, ze se ozyvas, myslim na tebe.. Mluvila jsi uz s tim doktorem co to zanedbal??
@Janinac23 spis aby nás z těch kroužků nevyhnali dřív, než odejdeme my 😁 no… v prosinci bude mít manžel skoro 3 týdny dovolenou, tak ho na ty kroužky s Hugem pošlu. Třeba to s nim bude lepší. Třeba to fakt dělá naschvál jenom mně ![]()
@kambalaka Mareček na cvičení docela dobrý, ale drží se u mě..dneska jsme byli u kamarádky a jak se ho malá dotkla nebo udělala nějaký zvuk tak řev
musí si zvyknout, zítra přijdou k nám, ať je ve svém prostředí
..ale je pravda nejvíce zlobí mě a taky se občas vzteka, ale zatím je to v normě..jak leze a hlavně sedí, tak si sám lépe hraje, sedne si a hraje si chvíli..to lezení je horší, jsem se otočila a dítě bylo pryc, tak jsem ho volala a on šel do ložnice ![]()
@Bjetuš jen se sestrou jsme se domlouvali na predoperacnim vysetreni. S tim zanedbanim je to takovy vselijaky, cetla jsem stostrankovou diskuzi, kde si o tom vypravi maminky od roku 2012 a pediatri to rozpoznaji evidentne malokdy, tech pripadu je treba jen 50 za rok a to jeste ne vsechny jsou na operaci a jeste je tech vad x druhu. Nicmene to, ze jsme mu to rikala a on me odpalkoval, je samozrejme na pest a taky mu to pekne vytmavim az tam na predoperacko prijedu. Spis zvlastni ze to neodchytila porodnice, nektera miminka se sleduji uz od porodu, protoze ten srostly sev je vetsinou jiz z prenatalniho veku.
Je to proste pech tvl, takova vec a ja my si zrovna vytahneme tu kratkou sirku. Ale vim, ze nekteri rodice si vytahnou jeste kratsi…takze je lepsi si nestezovat ![]()
@Petrussee sem ti to rikala ze je to paradni to sezeni
Taky si to uzivam..Jen to lezeni za mamou a hysterickej zachvat u toho bych teda ozelila ![]()
@Petrussee já se hrozne těším, SZ budeme sedět. Je to blbý, porad ho krmim v polosedu, v kočárku je taky v polosedu, koupu ho porad ve vanicce a hraje si vleže na brisku. Třeba když vidí ty ostatní děti ve skupince, jak všechny sedí, tak takhle reaguje
nevím. A třeba se vzteká, protože se potřebuje už posunout, ale co já vím ![]()
@kambalaka jo ten sed je fakt super, ja ho teda začala dávat sedět na to jidlo, na chvíli, ale pak si za chvíli sedl sám..musela jsem mu to holt ukázat ![]()
Ahoj holky Moc vás všechny zdravím a hlasim, že u nás bude také operace Emme se zhorši poměrně významně ten hemangiom tak půjde do celkové narkózyca na odstranění… Byli jsme to řešit v úterý tak nás čeká předoperační a potom vlastní výkon půjdeme do královských Vinohrad v Praze. Měli by tam na to mít největší odbornici. Tak uvidím. Pojedeme ještě na konzultaci přímo k operatérovi. Tak snad bude i nějaký rozumný termín. No jako upřímně moc mě to nepotěšilo když si představím že jsme skoro čtyři měsíce naprosto zbytečně dávali vysokodávkové beta-blokátory na to že se hemangiol vstřeba a najednou vam v úterý řeknou že ne že se nic nevstřebavá a ať se jde na operaci a invazivní odstranění…jako člověk docela kouká…
Omlouvám se že moc nereaguji teď jsem vás teprve dočetla. Zítra jdu ještě já na sono prsou čistě teda preventivně ale máme rakovinu prsu v rodině v příjme řadě tak také úplně nejklidnější nejsem ale věřím že to bude OK.
Jo a jinak Ema v rámci skupiny dětí je už trošku lepší s chůvou kupodivu dobré ale jinak amok a vztek a záchvaty vzdoru máte taky zdařilé zrovna večer 1 předvedla že se i starší dcera přišla podívat co se děje ![]()
@sofie_13579 to me moc mrzi, hemangiol nepomohl, nam pomohl opravdu hodne. Chodili jste k dr. Malisovi? Kde, ze ten hemangiom ma?
@Ráďa 25 píše:
@kambalaka to bych ještě nehrotila, školka daleko@MILINKA35 Anička se taky na všechny směje, povídá, děti jí nevadí. Nechá se i od cizích pochovat, ale musím stát u ní, jinak řve. Ale máme jednu výjimku a to doktor 😁V čekárně je zlatá, ale jak jí vysleču a jde na váhu, spustí hysterák a řve až do odchodu.😁
@MILINKA35 On ti vstane už sám ze země bez držení?
Tak naše malá je úplně to stejný jak přes kopírák s tím doktorem
![]()
Ahoj holky,
moc Vás zdravím! Teď jsem vůbec neměla čas něčím přispět, ale ono vlastně není ani čím 😅 Ell má teď zase nějakou divno rýmu a pořád si strká prsty, pěsti do pusy. Asi to má k zubům nebo já už nevím.
Jinak u nás vše ok, žádné extra novinky ![]()
@kambalaka z toho si nic nedělej, na kroužkách na to musí být zvyklí a Hugíno se časem zklidní. Aby to nebylo že teď je trošku asociálek a pak bude sociální až moc 😁 zatím to neřeš, určo si to sedne ![]()
@kajka kajka mám dojem, že si psala, že Bárt se staví a chodí podél nábytku a že jsi zvědavá kdy se pustí
tak naše Ella už takhle chodí asi 2 měsíce, když jí nedojde že stojí a nedrží se, tak vydrží i celkem dlouho stát. Jakmile jí to dojde, tak si kecne na zadek ![]()
@kajka kajka píše:
@sofie_13579 to me moc mrzi, hemangiol nepomohl, nam pomohl opravdu hodne. Chodili jste k dr. Malisovi? Kde, ze ten hemangiom ma?
Jj choodili jsme k nemu je nejvetsi kapacita jinde bych do lecby nesla. Operaci chceme jedině od prof. Skupy je tez nejlepší.
Dijy holky za podporu
![]()
Uz vam prcci schovavaji mobily (vybity!!!
) jsem z toho od vcerejska uplne silena, uz jsem rozmontovala nabytek a vsechno. A to prosim od nechodiciho ditete! Kdo nezazil to zoufalstvi - nepochopi. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat