TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
3.11.22 10:14

@TerezkaSt neschovávají, ale pořád mi ho bere. A moc se mu líbí, když si s někým voláme přes FaceTime 😁

• načítám...
5617
3.11.22 10:54

@TerezkaSt nene,jen dudlíky, většinou ale do pračky, tak vím kam jít. Mobil chce jen na fotky a pak chce volat bábě

• načítám...
7611
3.11.22 13:45

Dneska je Hugísek pro změnu naprosto uzasnej a krasne si vyhraje 🙏 má dobrou náladu. Sice ještě nemluvíme, ale za to vydáváme všelijaké zvuky 😁

Načítám video...
  • načítám...
530
3.11.22 20:04
@kambalaka píše:
Dneska je Hugísek pro změnu naprosto uzasnej a krasne si vyhraje 🙏 má dobrou náladu. Sice ještě nemluvíme, ale za to vydáváme všelijaké zvuky 😁

To dělá naše malá taky :lol: vždycky jak kdyby tůrovala motor :lol: :lol:

• načítám...
6702
4.11.22 11:03

Tak máme za sebou o par dni dříve 10m prohlídku..9,4kg a 75 cm :D vážila, měřila, ocicka nekontrolovala, jak někdo psal, exem je lepší přestala jsem mýt hippem, takže k tomu nic neřekla a máme 2 zuby :mrgreen:

• načítám...
1738
4.11.22 12:15

@Petrussee dobrej rizek, nas to ceka v pondeli :palec:

Mala teda prekonava moje predstavy - neleze, ale umi lizt do schodu, taky umi slizat, padat a ma tendence chodit, bud po nas nebo si pred sebou tlaci ten pejskuv stolecek. Mam pocit, ze budu muset snyst dolu to choditko - a je po darku na vanoce, snad nebudu muset misto toho kupovat boty neexistujici velikosti. :think:

• načítám...
6702
4.11.22 12:33

@TerezkaSt možná přeskočí lezení, ja taky nelezla a hned jsem chodila..s těmi boty, jedna maminka na cvičení říkala (má taky takovou malou holčičku, která chodila brzy)..ze snad objednavala někde na internetu, ze v kráme takhle malý neprodavaji :mrgreen: nebo na zakázku :roll: :D Mareček má do chůze daleko..padá a řve a to jen leze :D

• načítám...
5617
4.11.22 13:09

@TerezkaSt teď jsem sháněla papučky Befado-nosila je i moje první dcera.Jsou i v malinkých velikostech

• načítám...
1738
4.11.22 14:08

@Ráďa 25 a jakou velikost jsi brala? Btw. jak je na ot mted Anicka a po jake dobe se pak rozbehnou venku?

Na doma ma ted capacky se stelkou 11cm a nohu ma 9cm.

• načítám...
5617
4.11.22 14:37

@TerezkaSt brala jsem velikost 18.Mě právě přijde, že v těch capáčkách se jí ty nožky vyklání. A většinou jí sjíždí z nohy.Dr. říkal, že když už tak obchází, tak jí mám dát pevné papučky.

• načítám...
2087
4.11.22 14:47

@Ráďa 25 jak každý říka něco jiného ☹️️ naše obchází už min. 2 měsíce, ale prej když nechodí, tak rozhodně nedávat pevnou obuv. Ach jo, pak člověk neví…já ale teda zatím necham jen capáčky, beru to tak, že vždy je lepší naboso než boty.

• načítám...
motivi
4.11.22 15:13

@Janinac23 naše malá už teda chodí sama a kupovala jsem barefoot boty a to má drobnou úzkou nohu a nebyl problem - nechala sem si poradit v obchodě kde ji změřili nohu, zkusila víc bot a potom sme vybrali.
Doma ji nechávám na boso úplně nejčastěji, ale když někam jedeme kde je studena podlaha tak má barefoot capacky.
Podle fyzio dokud nechodí stabilně aspoň 2 měsíce tak nema mit pevnou botu která by fixovala kotník a tu nohu svirala :nevim: tot má zkušenost ;)

• Upravit
1738
4.11.22 15:46

@motivi a to vlastne hned co zacla chodit jsi brala boty na ven?

To ja jsem skoro rada, ze ta moje Dr. nerika nikdy nic. Protoze zrovna v botech a stravovani jsou ty nazory rozporuplny. :nevim:

Ja mam takove capacky na gumicku a ono ikdyz tam ma tak obrovsky nadmerek (2cm) ona sjede podle toho jak doslapne. Ja bych je davala normalne na jare pak na ven i ted davam kdyz jdeme na houpacku a bohate to staci. Proto mam taky hruzu ze zimnich bot.

Jakmile stoji, posiluje mnohem intenzivneji jak pri plazeni/lezeni a je videt pokrok tedy kazdym dnem.

Radost pozorovat, jen teda holky ten mobil porad nemam! Jsem z toho dobre v haji, jeste ze fotky mam na icloudu. Musim extra jet do CR a vse vyridit, pritom je nekde doma zapadly! A ja se uplne bojim bez mobilu nekam jet. Uz jsem proste generace co to mela od prvni tridy. Pripadam si uplne jak bez ruky. A s nasema bude hur. :oops:

• načítám...
2087
4.11.22 15:59

@motivi jj, takhle si to taky myslím a plánuji botky taky až bude sama chodit 👍 ale je to fakt těžké se rozhodovat, když má každý jiný názor

• načítám...
3961
4.11.22 16:04

@TerezkaSt To je husty s tim mobilem, ze ho jeste nemas! Mikes uz taky schovava, ale mam zatim vsechny schovavacky vypozorovany. Tak ji nech aby ti cmajzla neco dalsiho cennyho a sleduj kam to zasije :D
Na boty mam taky nazor, ze pevny co nejpozdejc. Starsi obchazel nabytek 4 mesice :mrgreen: Samostatne zacal chodit ve 14mesicich, to byl konec zari, do ty doby mel jen kozeny capacky, i na ven. Verim, ze je to pro nozky a zada nejlepsi, ale dost se v tom nazory ruzni🤷‍♀️

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100