TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1738
4.11.22 16:12

@Bjetuš no prave proto skoda, ze nam ty krucky vychazi na zimu - i mi prijde, ze se mala venku lepe hybe nez doma, ma proto vetsi kuraz. Tak se nechame holt prekvapit. :nevim:

• načítám...
3961
4.11.22 16:48

@TerezkaSt skoda skoda, neumim si ty zacatky chozeni v zime predstavit. Kombineza, zimni boty, kliuzavo..se prerazi. Zatim to neresim, nejak to dopadne :)

• načítám...
motivi
4.11.22 17:17

@TerezkaSt sla sem kupovat asi po 2 týdnech co začala dělat první krůčky, kvůli počasí kdy už je celkem zima na ty capacky jen. Teď už doma většinu času chodí místo lezení takže když jdeme ven tak chce chodit a tím ze už je vetsi zima, tak sem chtěla něco teplejšího v čem muže být na zemi a nebude ji zima, jinak bych ji nechala v tech “cvickach”. Takže už má zateplene na zimu s oveckou vevnitř. Sou lehké, ta podrazka se dá celá zrolovat, ne jak u klasické boty. Jak bude sníh tak nemám iluze o nejakem chození úplně :D, takže vyloženě do sněhu mám Stonz “snehule” ve kterých se teda muže i chodit ale je to spis takový návlek, ve kterém muže do sněhu a nepromokne.
Ale většinu času jsme vevnitř takže to je fakt naboso.
Nadmerek mi teda řekli ze max 1.2 Cm, ideálně do 1 Cm u začínajících chodicich :nevim:

• Upravit
motivi
4.11.22 17:24

@Janinac23 je to jak se vším no.. všechny výzkumy jdou dopředu a někteří doktoři s tím drží krok a někteří jedou podle toho co mají zažité. Stejně se člověk musí rozhodnout podle sebe :palec:
Když se začínalo s prikrmy tak sem taky jel trosku jinak než mi říkala moje MUDr protože mi to tak bylo blizsi podle toho co sem různé četla nebo sledovala..
V tomhle sem dost sledovala na IG dětské fyzio a podle toho sem se řídila ;)
Je pravda ze ty naši deti s tim obdobím roku vychytali na chůzi nejhůř co mohli :lol:

• Upravit
1738
4.11.22 20:29

@motivi tak ono tak male capacky co ma nohu nejsou :nevim: to uz bych opravdu rovnou koupila holiny s tou vlozkou, ale otazka jak se pocinajicimu chodci v tomto chodi :nevim:

• načítám...
459
4.11.22 20:29

Přesně tohle jsem teď taky řešila, zatím máme zateplené capáčky. Naše malá venku ještě samostatně nechodí, jen si stoupne a o něco se opírá, takže na to ty capáčky stačí. Taky jsem přemýšlela nad tím, jak to budeme dělat v zimě, až bude chtít venku ťapat. Ona teď nechce být ani v kočárku, prostě s sebou pořád šije a absolutně nejšťastnější je u nás doma, kde je neustále v pohybu - nahoru, dolů, obchází nábytek, běhá po kolínkách, zkoumá všechno možný. Svět doma je pro ní mnohem zajímavější, než kdekoliv jinde. Je mi to svým způsobem líto, zvykla jsem si na ty procházky s kočárkem venku, ale co, prostě se mění a já se musím měnit s ní :).

Někde jsem četla, že děti do 3 let nemají mnoho zájmu o společnost ostatních dětí, že to je trochu mylná představa nás rodičů, že je vypustíme mezi vrstevníky a oni si spolu budou hrát. Asi je to jako u všeho ostatního, každý dítě je jiný a nic neplatí univerzálně, ale myslím, že ty mrňousci do 1 roku potřebují hlavně tu primárně pečující osobu u sebe a v jejím bezpečí poznávat svět kolem sebe.

• načítám...
3961
4.11.22 20:54

@Sissela To mame stejne. Jsme ted hodne doma a je tak nejstastnejsi. Porad ted potrebuje lezt, stoupat si, objevovat a na to je ten domov s maminkou nekde pobliz nejlepsi. Ale kdyz ho necham poradne vybehat, tak ho to pak bavi i v kocarku. Tuhle jsme chodili dve hodiny, se starsim jsme lovili kešky :) a malej celou dobu spokojene cumakoval ani neusnul.

• načítám...
motivi
4.11.22 22:21

@TerezkaSt to těžko říct.. myslím ze čím objemnejsi bota, tím pro ne horsi ta chůze :D nebo teda naše mala je jak kocour v botách :lol: bosa beha jak rychlik a s tema botama tak srandovne naslapuje. Jak když das boty psovi. Ten taky nevi co s tím :lol:

• Upravit
1738
5.11.22 07:17

@motivi u tech capacku neni poznat rozdil. Moje dite tedy nejradsi lozi po venku, coz opet od vcerejska neni mozne. Ta zima na to bdue smutna. :nevim:

Jinak mne se libi barefoot znacky Froddo a Bundgaard celorocky celokozene co mam i okoukano u znamych. Ty budu urcite kupovat a daj se i dobre sehnat na akcich. Jinak jsou ty cely silene.

https://www.eobuv.cz/…rk-blue.html

maj i ty zimni 18ku kdyby nekdo shanel

https://eschuhe.at/…-navy-ws-519

• načítám...
3555
5.11.22 07:33

@TerezkaSt s počasím je to fakt na prd. Malej obchází nábytek, venku se staví a teď ta zima. Zrovna jsem koukala po nějakých a super tip, a jsou líbivé. A fajn, že máš zkušenost od lidí :palec:

• načítám...
1115
5.11.22 08:28

Ahoj holky,

na froddo botky jsem taky koukala, měla je i kámoška a byla moc spokojená. Ale co si budeme povídat, ty ceny jsou strašný 😅 na to že to mají jen na chvíli. Já budu boty kupovat až Ell bude chodit, zatím obchází nábytek a ne a ne se pustit :D ale nevadí mi to, má ještě spoustu času. Občas i vydrží dlouho bez držení stát, když je něčím zabavená, ale pak si to uvědomí a padne na zadek 😁 zatím má capáčky, úplně na boso jí chodit nenechávám aby nenastydla.

• načítám...
3555
5.11.22 08:50

@Nikča2020 nemá cenu je kupovat dopředu. Noha zase poroste.. Já dnes vyřadila ponožky, kupovala jsem mu termo na zimu do capaku a s botkama uvidíme :nevim: já ho teď nechávám na boso. Co se topí v kamnech, tak má pak podlaha 23-24 st. Šetříme El, jsme zvědaví, kolik budem platit. Máme podlahový na El. Nikdo nevěděl, že to tak dopadne s energiemi. Dřeva je naštěstí dost 🙏 a na kamnech bych i uvařila aspoň polévky, něco jednoduššího :lol: my jsme na polní podmínky zvyklí :mrgreen:

Jinak jsem ráda, že si malej celkem dobře poradil s posunem času. Upravil si denní. Má 2, kratší, usíná kolem 8 a spí do 4, pak se napije a usne ještě do cca 6. Nají se, napije a teď usíná. Začal mi bojkovat kaše. Takže ráno má chleba, nějaké ovoce, oběd, svačina a večer začínám dávat polévky, do toho um, pití a je spokojenej. Je to Teda kyselina. Toustovy mu nechutná, ale klasika chleba, klidně suché, a hlavně sám :mrgreen:

• načítám...
motivi
5.11.22 09:47

@TerezkaSt jojo na froddo sem taky měla tip, nakonec ji seděli lépe Richter zimní, dali se lépe stáhnout na nohu tkanickama. Ceny jsou masakr, ale vím ze to zas muzu prodat a na tehle věcech nehodlám šetřit, když vidím kolik lidi kolem mne má ploché nohy, špatnou klenbu a od toho potom spoustu problému :?

• Upravit
472
5.11.22 18:45

Že by už i u nás? Jsme jedni z poslednich, ale tohle už dnes vypadá slibně

• načítám...
6698
5.11.22 19:39

@Logodice Mareček měl dva a už má asi jen jeden :,( spadl, krev a řev..a už ho tam necítím :? Ach jo, nechci, aby mu chyběl..bude vypadat blbě a sislat..jinak takové obrysy měl měsíc než mu vylezly..

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100