TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
472
5.11.22 19:45

@Petrussee jujky, chuderka, snad to bude dobré, držím palečky. A měsíc čekat vydržíme. Tak to stihne do roka no :lol:

• načítám...
motivi
5.11.22 20:31

@Petrussee jako už ho měl skrz dáseň a ulomil si ho?

• Upravit
6698
5.11.22 20:43

@motivi měl trochu venku..prý si ho nemohl ulomit, ale asi si ho zarazil, kamarádka má tetu zubarku..v pondělí zavolám, ať se na zubarka podiva..jestli tam je nebo není :nevim: :?

• načítám...
motivi
5.11.22 21:00

@Petrussee někde tam je neboj :D on se zase proreze.. zařazeni zubu u děti je časté a to jsou třeba už normálně vyrostle, tam se potom sleduje jestli se nepoškodil ten zárodek stálého zubu, ale to ty nemusíš mít strach ;)

• Upravit
6698
5.11.22 21:06

@motivi ulevilo se mi, doufám, ze se objeví..nechci, aby měl dole díru :roll: měla jsem radost, ze má konečně zuby a už o ne malem přišel :mrgreen: :zed:

• načítám...
motivi
5.11.22 21:21

@Petrussee díru tam být určitě nebude, on zase vyjede neboj. :palec:
Ono i když si člověk vyrazí zub a das ho zpět na místo do půl hodky tak se ve většině zpátky chytí, takže tohle je “maličkost”, kor jestli měl z dasne jen kousicek, to nemohl zarazit nějak hluboko :palec:

• Upravit
3555
5.11.22 21:32

@Logodice to už vypadá hodně nadějně. Ale jak psaly holky, obrysy jsou i dlouho. Malej je má pořád dole. Spíš mu roste vršek, jak spodek. A jsem ráda, že si nechá čistit zuby kartáčkem. Drží a pak ho začíná okusovat. Ale zvládnem to 🙏 asi mu to dělá dobře i na dásně 👍
@motivi to jsem ani nevěděla a je dobré vědět. Jak jsem se nezajímala o mimča, dokud ho sama nemám, tak je fajn to vědět 👍

• načítám...
motivi
5.11.22 23:01

@MILINKA35 joo je dobre to vědět, člověk neví kdy se to bude hodit - jak u dospělého tak u děti :palec: když se ulomi část zubu tak dospelak to zvládne dat pod jazyk ten ulomeny kus (aby to byl ve slinach), děti ne, tak třeba naplivat do sklenicky a do toho ten zub hodit (popřípadě do mléka) a rychle k zubari :palec:

• Upravit
1115
5.11.22 23:27

@MILINKA35 no mě se právě u nás podlaha zdá studenější, i když je to vinyl :D a nebo jsem možná já moc velkej cimprlich 😅 ale Ell má teď zase rýmu snad 3. za 2 měsíce. Neodsaju to, to nejde, ale asi tam někde vzadu má hleny nebo já nevim. Dýchá nosem, ale tak jako popotahuje.

Ty ceny energií jsou šílený, taky jsem zvědavá. U elektřiny jsme si dali vyšší zálohy, tak uvidíme v květnu 😅

@Petrussee já tomu teda nerozumim, ale snad se o zoubky nemusíš bát 8o matka příroda je snad moudrá a ví že ty děti jsou nemotorný a těžko je ohlídat 24/7 :nevim:

• načítám...
6698
6.11.22 08:33

@Nikča2020 doufám :kytka: v pondělí raději zavolám zubarce, snad se na to mrkne

• načítám...
5617
6.11.22 19:09

Tak u nás už mrzne :roll: Dneska bylo sice krásně, ale mrzlo, tak už jsem dala i fusak.

• načítám...
7611
6.11.22 19:52

@Ráďa 25 my teda s fusakem jezdíme už nějakou dobu.

Nám dnes vykoukl druhý zoubek :pankac:

• načítám...
6698
6.11.22 20:18

@Ráďa 25 ja měla ten podzimní, zítra měnim na zimní, ráno jsme taky mrzli :roll:

• načítám...
3555
6.11.22 20:29

@Ráďa 25 já mám ještě podzimní. Ale dávám mu kombinu, nemusím tolik vrstvit. Ono se to bude vše ještě hodit. U nás už taky primrzlo, ale chodíme spíš po obědě, to se ještě dá :mrgreen: noo, prckum to na chození nevyšlo úplně dobře. Pliskanice atd.. Uvidíme :)

• načítám...
472
7.11.22 11:08

Holky jdete tady některá z vás do toho vánočního kolotoče?

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100