TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6695
9.11.22 06:13

@Sissela my máme na zimu tyhle čepice, Mareček čepice nesundava, na krk dávám slintak nebo má přes body rolacek :D

• načítám...
5617
9.11.22 07:14

Ten úplněk byl teda hnus. Svítil do okna a Anička se furt budila. Spí v overalu a většinou odkopaná a cestuje po postýlce.
Jinak už mám nakoupeno na Vánoce :) Jen musím něco dát babičkám k nim pod stromek. Jedna chtěla tatru a povlečení, ale druhá to nevím, asi doszane to auto- odrážedlo. Jen vůbec nevím co na narozeniny.Ale vím, že určitě dostane řetízek, to je u nás už taková tradice. Dostává se na křtiny, ale Anička pokřtěná není. Pak mě ještě napadl vozíček, kolečka, sekačka, to moje děti bavilo a dalo se to pak na zahradu a doma to nezavazí. :palec: Panenky a kočárky má po ségře v super stavu, dcerku to vůbec nebavilo, milovala lego a pet shop.

• načítám...
7611
9.11.22 07:24

Hugina jsem nakonec včera uspala ve 21:15. No a v 5:15 budicek 🙈 do 6:00 ještě tak nějak rozjímal a od té doby nám řádí. Nejdřív nám lezl po hlavách a teď po bytě. Kdyby spal aspoň přes den, ale on nespí ani ve dne ani v noci, nechápu, kde bere tu energii 🙈

• načítám...
motivi
9.11.22 08:22

@kambalaka tak asi má nižší spankovou potřebu :nevim:

• Upravit
7611
9.11.22 09:21

@motivi doufám, ze mi to pánbůh oplatí na druhem dítěti a dopřeje mi spinkavé miminko

• načítám...
1960
9.11.22 13:46

Ahoj holky u nás se spí většinou od sedmi do sedmi takže 12 hodin v kuse ale samozřejmě se přes noc tak třikrát vzbudí. Horší to je když tady spí Partner jak na to není zvyklá tak je z toho celá vedle a spí mnohem hůř. Jinak myslím si že tak od Vánoc budeme také přecházet na jeden spánek i z toho důvodu že až bude v jeslích tak tam už se spí jenom po obědě dost dobře Nevím jak by byli schopni dávat spát ještě dopoledne. Takže asi nějak Přejdeme - teď většinou spí tak 40 minut dopoledne a hodinu odpoledne takže kdyby to spojila tak by to bylo asi ideální.

Jo jinak na Vánoce už snad také všechno nakoupené mám tak jsem ráda že na to nemusím myslet

čepičky máme normální ale má k tomu takový ten návlek na krk Ani vlastně nevím jak se to jmenuje asi nákrčník teda?

Na cvičení jsem zvědavá měli bychom jít zítra ale jestli reálně půjdeme Úplně nevím plus zvažuji že až dochodíme těch 10 lekcí Takže už asi další kupovat nebudeme. Ema si tam stejně dělá co chce a pro mě je to zase stresové směrem k tomu abych byla někde s malou na čas a do toho ještě koordinovala všechny ty moje telekonference a pracovní povinnosti tak asi budeme chodit spíše Jen do volné herníčky :lol:

• načítám...
6695
9.11.22 13:53

@sofie_13579 pro Marecka mám taky vše, ostatní pokulhává :D ano nakrcnik :palec: taky asi poridim, zatím má ty slintaky místo toho :mrgreen: my už jedeme druhé kolo cvičení a zaplatila jsem nám další, našla jsem si tam kamarádku, tak to spojíme vždy s procházkou a ja si alespoň pokecam :mrgreen:, ale chápu, mě samotné cvičení taky úplně nebere..ale jelikož ho mám cely dny na starost, doma už se nudí, tak tím zabiju alespoň čas, teď začal lezt, tak muže dělat i více věci, poprvé minule prolezl tunelem…sice knoural..ale dal to :D, má tam jiné hračky, tak se zabavi, sice je hodně u mě, ale nebreci, občas tam zaknoura :mrgreen: má teda skoro cele cvičení dudlik a ostatní děti mu ho chteji brát, to se mu nelíbí :D

• načítám...
7611
9.11.22 14:05

@Petrussee to je krasne, jak ti sedí 🙂 taky se už nemůžu dočkat. My taky máme na cvičení dudlík po většinu času, zacpavam mu s nim pusu, aby tam tak neřval 🙈 😁 dneska měl výjimečně dopolední spánek nějak extrémně dlouhej na nej - skoro hodinu a půl, to jsem koukala, hold ty poslední dny musel někdy dospat 😁

Já poslední dobou uspavam přes den jen v kočárku. Nějaké období asi, ale jinam nemám šanci ho uspat. Dávám mu rozepinaci mikinu, takže ho pak ve spánku vysvleknu a prenesu do postýlky. Nebo mu nechám jen dlouhé tričko a do kočárku mu pod fusak dam ještě teplou deku, zkratka, abych ho nevzbudila, až ho prenesu do postýlky. Děsím se dnů, kdy bude mrznout a já mu budu muset fakt dat svetr nebo kombinezu, to nevím, co pak budu dělat 😁

• načítám...
7611
9.11.22 16:17

Holky, dáváte dětem v tomto věku už občas kravského mléko? Nemyslím tím dávat pít z lahve, spíš ve vaření. Mám v plánu dělat kuře na paprice a trosku to zjemnit mlékem nebo smetanou (trosku tam cmrndnout). To by snad nevadilo, ne?

• načítám...
6695
9.11.22 16:18

@kambalaka to sezení je super, když teda nepadá :mrgreen:, ale lépe si takhle hraje, na to jidlo i ve vane taky sedí, on více teda sedí než leze, je takový linejsi :D my to dneska máme cely divny s tím spánkem, ale prý byl úplněk :nevim: vstaval v 5 ráno, ultraprotivny, pak spal chvíli po 7, stejně byl protivny, v 11 šel znovu spat a spal 3h, což se taky neděje..teda vzbudil se a pak ještě usnul..teď tu mám mamu, tak si s nim hraje :D tak mám chvíli pauzu..nám se ten spanek taky porad mění, většinou ho uspavam doma v posteli, abych měla klid..lehnu, on mě stipe, tahá, hraje si s tkanickou od mých tepláků a nějak se unavi a usne :D

• načítám...
6695
9.11.22 16:19

@kambalaka ja mu dávám ten bílý jogurt a tam to mléko taky je, asi už bych to tak nehrotila ;) ja dělala kaši a dala jsem tam um, ale zase práce navíc a stejně to nejedl :roll: :mrgreen:..mě ty dva dny i vše plive..nevím, co by si už pral k jidlu :mrgreen:

• načítám...
1479
9.11.22 16:53

@kambalaka Já jsem dala smetanu, když měl 8. měsíců. Taky jsem dělala kuře na paprice a pak mi došlo, že se tam dává smetana :lol: Doma jsem měla jen šlehačku 31% :nevim: Od roku už budu dělat z mléka i pudink apod..

• načítám...
7611
9.11.22 17:11

@Petrussee když my poslední dobou bojujeme i s uspavanim v posteli. Dříve taky se po mně válel a nějak se uválel a usnul, ale teď se překulí na břicho a začne zdrhat pryč z postele a je mu jedno, ze by třeba mohl spadnout 🙈 a když ho držím násilím u mě, tak řve 😁

• načítám...
6695
9.11.22 17:24

@kambalaka on taky děla blbosti, ale když je unavený leží a pak usne, ale je to proces no :D :roll:

• načítám...
459
9.11.22 19:51

@TerezkaSt Mně malá taky pořád zahazuje čepičku, někdy je to asi dost komický nás pozorovat, jak jí 100 x nandám čepičku, kterou ona zvesela znovu zahodí :zed: :lol:.

@motivi Děkuju za tip!

@kambalaka No o tomhle mi něco povídej, tohle je naše večerní rutina… malá usne jako andílek u kojení a po cca 15-20 minutách se přetočí na bříško a začne mi zdrhat pryč z postele.. :nevim:. A tohle se u nás teda opakuje několikrát a to i když je unavená z celého odpoledne.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100