TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
472
11.11.22 11:10

Dnešní svačinu jsem vytunila. Přesnídávka a dovnitř nalámanou sušenku.

• načítám...
7611
11.11.22 12:12

@Bjetuš jsi moc hodná. No já se Huga posadit bojím, když ještě sám nesedí. Precijen by se měl nejdřív posadit sám, ne? No nevím… s těmi spánky se snažím, ale Hugíno mi do toho proste hází vidle. Někdy máme 1 spánek, někdy dva. Hugi mi občas pláče i v noci, ale když si ho dam k sobě do postele, tak je to lepší. Odpolední spánek má delší, ale… on se třeba za 3/4 hodiny probudí a začne plakat, tak si ho dam k sobě do postele a to hned zase usne a když se k němu přitulím, je schopný spát klidně ještě hodinu a půl. Anebo na mě musí vidět. Tak občas pracuju v posteli a mám ho vedle sebe. Hugíno vzdycky otevře oči, zjisti, ze tam jsem, tak je zase zavře a spí dál. Kontroluje si mě 😁 závisláček je to. A to nemyslím, ze jsem si ho tak naučila. Je to asi povaha :nevim: jo, jak jsem teď těhotná, je to horší, protože jsem unavená a klidně si jdu lehnout s Hugem. Vzdycky se na ten odpolední spánek těším. Ale jak říkám, někdy máme spánky 2 a někdy jen 1. Ten dopolední buď není anebo je hodně krátký (dnes 15minut v kočárku) a to vstával v 5:45 🙈 ale jinak byl během dne hodnej a ani moc neknoural, ale není to, ze bych ho nechala si hrát a šla si dělat svoje věci. Pořád se mi motá pod nohama nebo kňourá, když chce pochovat. No většinou si jdu k němu lehnout na zem, protože ho ve svým stavu nechci moc často tahat a to je spokojenej a leze mi po hlavě a po nohou 😁

Možná děti ke kousání zuby nepotřebují, ale Hugo si s tím zatím neporadí. Nebo je na to pohodlnej. Dnes jsem dělala kuře na paprice a stejně ty těstoviny mu nestačily pokrájené a musela jsem to mixnout. On asi na to ještě není zralej :nevim:

• načítám...
6695
11.11.22 12:22

@Logodice ja ji třeba mixla s piškoty :D

• načítám...
6695
11.11.22 12:25

@kambalaka toho sezení se neboj, kamarádce to řekla i na rehabilitaci, když nechce, tak ať ho posazuje, když jsou takhle větší..Mareckovi to pomohlo a za chvíli si sedl sám :palec: to jidlo se musí zkoušet, aby se naučili, chce to trpělivost, ja mu to dam a nechám ho byt..taky se mu občas zvedne žaludek, ale proste se musí naučit, jsou to velící kluci :andel:

• načítám...
7611
11.11.22 12:59

@Petrussee budu to zkoušet. A na to sezení se radši zeptám bývalé kolegyně fyzio

• načítám...
5617
11.11.22 13:16

Tak něco pro pobavení, u nás zatím nemá cenu uklízet😁
 https://youtube.com/…/Ac6hzhRcbEo?…

• načítám...
7611
11.11.22 13:25

@Ráďa 25 Hugo je oproti Anicce takovej klíďas, on si tak maximálně sáhne na kosik s prádlem 😁 i našeho pejska hladí opatrně, ze se ho spis tak lehce dotkne 😁 ale raubíře bych brala, aspoň by se zabavil sám. Hugina by to rozházené prádlo vůbec nebavilo 😁

• načítám...
1479
11.11.22 14:37

@Ráďa 25 Že mi to něco připomíná :lol: Taky mám „pomocníka“ :lol:

• načítám...
2087
11.11.22 17:41

@kambalaka úplně tě chápu! já teda vařím, ale taky rychlovky a kvůli druhému ditku, kvůli sobě bych nevarila. Malý je jen jednou a dokud můžeš, tak se mu věnuj😉 :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
1738
11.11.22 18:58

Reknete mi proc je tolik „antisklenickarek“ (uz kvuli tomu abych mela argument pro tchyni). Ja sice taky varim, ale kdyz se mi nechce nebo nekde na cestu to sklenickou prolozim a vidim to naopak spis s vyhodami - cas, potraviny a maso v bio kontrolovane kvalite (ktery ja normalne nekupuji) a presne mnozstvi a skladba potravin co maji prcci v danem veku k obedu dostat (ja mam tendence malou precpavat a tedy i sebe :oops: ). Jediny minus je treba cena (ale treba tady stoji sklenicka v biokvalite 1€) a prechod na „normalni“ stravu. Diky za nestranne nazory.

Jinak doporucuji skupinu Detske prikrmy na FB - je tam hodne tipu a fantazie maminek.

Mleko chci asi taky brzy davat prave v te kasi - ono tyhle zakysane co se „smi“ davat male vubec nechutnaji. Jinak ji treba davam rajce co by se melo az od roka, ale ji to proste moc chutna a dobre to s ni bez odpadu (ty datlova), ale spis tam jde mozna o ty postriky. A dneska mela trochu „omylem“ kiwi - chutnalo a nic ji nebylo. Tak si myslim, uz to jako taky prestanu resit uplne. I by jich treba zkusila na ochutnani orechy.

• načítám...
1738
11.11.22 19:05

@Ráďa 25 vy jste ostravacky ze? :mrgreen:

• načítám...
1738
11.11.22 19:51

@motivi next level - autobus (dalkovy) :mrgreen: toho jsem se bala jakoze otevreny prostor a nakonec dobry, moje se nejvic zabavi tim, ze ma pozornost cizich lidi herecka :mrgreen: :oops:

• načítám...
1479
11.11.22 20:17

@TerezkaSt Já jsem pro skleničky. Třeba rybu jsem mu ještě nikdy nedala jinak než ze skleničky. To mám strach z kostí

• načítám...
3961
11.11.22 20:26

@TerezkaSt Ode me to asi mohlo pusobit, ze jsem antisklenickarka, ale nejsem :) Radsi varim - pro me jsou duvody penize a odpad. Mne treba i to domaci chutna, kupovany sklenicky fakt ne. Ale kdyz je program, vylet, vikend nekde pryc.. tak beru sklenicku ani nemrknu :) A obcas dam sklenicku kvuli masu, my ho tolik nejime. Mne prislo, ze by Kambalaka rada treba uvarila, ale ze to s Hugem neni mozny.. a resila ze nevi co uvarit diteti kdyz nejedi baby friendly jidla. Ja zas jim klidne co deti - tenhle tyden jsme spolu meli kuskus se zeleninou a tresku, neco jako bolonsky spagety, ryzi s cervenou cockou a bilym jogurtem..

• načítám...
7611
11.11.22 20:44

@Bjetuš já jsem mu za cely jeho život uvarila tak 3×. Myslím si, ze vařím dobře, ale Huginovi stejně víc chutnají skleničky :nevim: ale nemám na to moc času no. A já radši, než bych ho poslouchala knourat, tak s nim jdu ven, nebo si s nim hraju nebo děláme berany berany duc. Hodně mu zpívám nebo říkám básnicky. Večer ho uspavam ukolebavkou a líbí se mu to.

Taky detem tolik zpivate? Já mám pocit, ze nezavru pusu od rána do večera 😁 dokonce i u jídla mu zpívám, aby otevíral pusu 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100