Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Ráďa 25 ale musí to byt sranda
Mareček se netuli, ten mě skrabe, stipe a kouše
občas dá teda pusinku, ale žádný veliký mazleni
v posteli je s nami celou noc a asi to tak dlouho bude
teď jsem ho tam nemohla najít, jak jsem unavená
vstával dneska tak 5×, co jsem teda spala ja, jinak než jsem šla spat tak byl parkrat vzhůru ![]()
@kambalaka Joo tak já před dítětem sem si taky říkala ze ne, ale už když byla novorozence tak jsem pochopila, jak moc potřebuje kontakt a od té doby spi s námi
a až tady na ty výjimky prospi celou noc, což tak není, když ji dam do postýlky ![]()
@kambalaka Ty jo, jak je to možné, že toho tolik v noci vypije
A přes den toho sní a vypije kolik?
@wendelina30 no ráno kolem 6 vypije lahvinku, pak kolem 9:00 mu dam žitný chlebik s lucinou nebo pomazankou (sní necelý jeden krajicek - ale ony jsou malé) a kousek ovoce (4 kolečka banánu nebo 3 maliny). Pak dá oběd ve 12 většinou celou skleničku (max 2 lžičky nechá). Odpoledne toho už moc nechce, to sní tak 1/2 jogurtu, někdy 2/3 a večer pak v 6:00 kaši ze 150-180ml (jak kdy). No a pak před spaním kolem 20:00 mu dam mléko - většinou vypije tak 150-180ml no a pak to dohání v noci 🙈 to mu dávám mléko z 210ml a vypije to vzdycky celé a myslím, ze by klidně vypil i více. Takže mléko v noci v 23:00, pak ve 2:00 a pak zase v 6:00 🙈
@kambalaka Tak to dá celkem dost
A třeba vody a čaje vypije dost? Někdo pak v noci nahrazuje mléko čajem
@wendelina30 máme Bbox lahvicku a to přes den dá tak 2/3 lahvičky. Zkoušela jsem mu v noci dát vodu, ale to řval ještě víc
Ahoj holky, tak jaký jste měly víkend?
My byly s Ell včera na oslavě, měla toho plný kecky a večer už byla pěkně protivná
všimla jsem si, že už reaguje na změnu prostředí, už po 3. mi nechce na chatě usnout sama. Musela jsem pochovat, potom uložit a být u ní
nevadilo mi to, to vůbec, naopak to bylo hezký, to vědomí, že mě potřebuje
dnes jedeme domů a já jdu zítra do práce a ve středu jede Ella k babičce do pátku ![]()
@Nikča2020 u nás včera byli moji rodice - pozvali jsme je na husu, tak Hugísek měl zpestření. Tento víkend je moc hodný. Dneska jsme ho s manželem vzali dopoledne do herničky - byli jsme tam asi po mesici a úplně jsem koukala, jak si tam hrál a neplakal tam
tak teď nevím, jestli po mesici na tu herničku dozrál nebo to bylo tím, ze tam byl i manžel 😁
Mi byli na asi 10 km vycházce. Do jedné hospůdky na husu. Anička byla moc hodná, snědla tam teda snad všechno😁Pak si jí vzal na klín úplně cizí chlap a jí to bylo úplně jedno.Jen noc byla hrozná. Syn nám pozvracel půl baráku a Anička má asi zánět spojivek.
U nás bída, noc silena (jako vždy) a porad bojkotuje jidlo, teda snědl oběd po několika dnech..ráno neměl nic, nechtěl ani dopoledne spat, usnul až v 1 a úplně vzteklej
oplachla jsem mu obličej, doufám, ze bude spat alespoň 2h ať se uklidnim i ja
režim nula..ani v jídle ani ve spaní..snad se to zase srovná, tohle nedávám..nejde nic plánovat ![]()
@Petrussee my občas nějaký režim máme, ale zase se nám furt teď mění. Odpolední spánek - někdy se ve 3 už probudí a někdy jde teprve ve 3 spát. A večerní spánek - to je taky něco. Někdy je vyrizenej už v půl osmé s někdy ho v půl desáté prosím, aby už šel spát. Nicméně efekt v ranním vstavani to nemá žádný. Vstává furt stejně v 6. A když se mi chce v 5:30 čůrat, tak našlapuju po špičkách, abych ho nevzbudila, protože to už by pak neusnul 🙈
@kambalaka jako je to těžký pak plánovat no, vždycky mi nabourá můj plán
snad se to uklidní..Mareček vstává mezi 6-7 většinou, ale taky už vstal několikrát kolem 5, ale déle jak do 7 ještě teda nespal
@Petrussee Hugo taky není žádný spáč. Navíc má teď období, kdy usne jenom v kočárku. Může být na smrt unavenej, ale doma ho v posteli nespím ani náhodou - dělá hrozne kraviny, zdrhá mi z postele, bouchá na dřevěný rám. No a přitom stačí ho položit do kočáru, prikryju ho dekou, zapnu fusak s jen co vyjedeme z garáže, tak spí. Takže obrátím kocar, jedeme domu, sundam z něho deky a prenesu do postýlky a je to. Vtipné bude, až bude venku vánice nebo hodně pršet, to doufám, ze ho období “usnu jen v kočárku” přejde.
@kambalaka nám to spaní doma taky jde hůře a hůře
, kočárek je jednodušší, ale ja se nemůžu otočit a jet domu, on se teda stejně vzbudi, minule jsem ho chtěla přenést a vůbec to neprošlo ![]()
@kambalaka to je super, ta hernicka
Vidíš to, tak pomohlo třeba, že jste tam delší dobu nebyli. Myslím, že to ještě chce nějakou dobu, ale je to na dobré cestě ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat