Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Nikča2020 gratuluji! Sama nechápu jak rychle to uteklo! Vdycky mi to připadalo jako klišé když někdo říkal “až s detma poznáš, jak čas rychle leti”. A je to tak.
Co jste kupovali k narozeninám? Nebo ste to nějak nehrotili?
oslavu budete dělat? ![]()
@motivi my to s rodinou oslavime, ale přijde mi, ze okolní rodina to hrotí víc než my. Rozhodne nemám v plánu mu kupovat milion hraček. 1-2 hračky a konec. My mu věci kupujeme průběžně po celý rok, co zrovna potřebuje nebo se nám líbí. Navíc v 1 roku z te oslavy stejně ještě nemá rozum 😁 takže je to spis oslava dospělých než Huga 😁
@motivi moc děkujeme
přesně, všichni měli pravdu, přijde mi, že ten čas letí 2× tolik 😅 budeme mí oslavy o víkendu, v sobotu přijede manželova rodina, v neděli moje. My jsme Ellince koupili náušnice z bílého zlata, byla prča když jsme jí je dávali
jinak všechny tipy co jsem měla jsem rozdala rodině, všichni by jí koupili všechno, musim je krotit. Vždycky jim říkám, že jsme se přestěhovali do většího bytu abychom měli prostor a ne aby nám ho zakrámovali ještě více věcma 😅 a pak ještě příští týden dělám dětskou oslavu. Přijdou kamarádky s dětma, tak to taky bude sranda ![]()
@Nikča2020 Vsechno nejlepsi! ![]()
Mrkam zas na fotky jake maji kluci nohy, jake mate realne velikosti? Ja co jsem ted koupila ty zateplene capaky co jsem si myslela, ze by mohla mit pak i v pohode do snehu jsem v osku z toho jak je to velke a je to vel. 18. ![]()
@Nikča2020 taky přejeme všechno nejlepší
my budeme slavit až 19.12. Zatím pro Huga nemám koupený žádný dárek, ještě poradne ani nevím, co koupit 🙈 ale něco vymyslim.
@TerezkaSt já zatím velikost nohy neřeším, tím, jak nechodí a ještě se ani nestaví, tak jsem mu koupila jen zateplené capáčky, když ho vezmeme na ruku venku a jinak zatím botky neřeším 🙂
@Nikča2020 všechno nejlepší. Náušničky z bílého zlata má Anička taky a k roku jí přibude řetízek.
@TerezkaSt máme velikost 18😉
U nás už sněží, ale zatím se to nechytá. Dnes pojedeme do bazénu a večer jdu ke kámošce na vínko. Taky už jsem balila dárky, nemám ještě všechno, ale děti mi lezou do skříně, tak ať alespoň nevidí co to je.
Jen pro Aničku mám těch dárků nějak moc😁Vůbec nevím kam to všechno dáme.
A na závěr posílám fotku- tak to je, když je doma podezřelý klid👿
@kambalaka @TerezkaSt děkujeme holky ♥️️ s dárkama je to oříšek no 😅
@Nikča2020 přesně 😀já sem rodině rekla ze co za krámy si koupi, tak si to nechají u sebe doma a bude si s tím hrát ksyz dojdeme k nim
naši pořídili kuchynku a výbavu do ni
my budeme kupovat takovou tu Montessori houpacku a desku a nejkou knížku dostane protože ty má moc rada a končíme
náušnice už dostala od moji babi k narození.
Oslavu budeme taky dělat ale bude to spis ze se sejdeme, bude dort a budeme hodovat spis my než malá ![]()
@MILINKA35 uteklo to jako voda
fakt bych neřekla že už je to rok. Teď mi přijde, že než se otočim, budu po druhé těhotná 😅
@Ssfr85 tak co? Už sis dělala ten test? Mně by se líbilo, kdybych v TOM nebyla sama 😁
@kambalaka ani nevíš, jak ráda bych v TOM s tebou byla..
ráno jsem si dělala test, clearblue, ale vyšel negativní.. Tak nevím, co si o tom mám myslet.. Můj běžně 26 (max. 28) denní cyklus je už 34 dc a po kramech ani památka.. ![]()
@Ssfr85 já mám cyklus jak ty. Jenže tou antinou pro kojící, přestala jsem kojit, tak to samo nepodrzela. Měla jsem MS dle plánu, týden pauza, pak zase týden MS a pak byl sex a teď mám zpoždění týden a po MS ani špinění. Test jsem ještě nedělala, myslím, že u mě je brzy, ale kdo ví. Ovu jsem měla později, že se mi to do toho zrovna trefilo. Ještě pár dní počkám
@Ssfr85 předtím jsem ho dělala ale po 10 dnech, dr max a vyšel jasně.. Pne mě dole, občas mi to střelí do trisla, vaječníky, kdo ví. Ale držím ti moc palce ✊ ✊ ✊
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka Joo mekac mi taky dělal dobre
tak držím palce aby to tak vydrželo nadále 

Rossman jsem nezkousela, nemám to nikde moc v okolí ale jak půjdu kolem tak vyzkousim. Díky za tip