TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
motivi
16.11.22 23:56

@kambalaka Joo mekac mi taky dělal dobre :lol: tak držím palce aby to tak vydrželo nadále :palec:
Rossman jsem nezkousela, nemám to nikde moc v okolí ale jak půjdu kolem tak vyzkousim. Díky za tip :palec:

• Upravit
motivi
16.11.22 23:58

@Nikča2020 gratuluji! Sama nechápu jak rychle to uteklo! Vdycky mi to připadalo jako klišé když někdo říkal “až s detma poznáš, jak čas rychle leti”. A je to tak.
Co jste kupovali k narozeninám? Nebo ste to nějak nehrotili? ;) oslavu budete dělat? :kytka:

• Upravit
7611
17.11.22 06:58

@motivi my to s rodinou oslavime, ale přijde mi, ze okolní rodina to hrotí víc než my. Rozhodne nemám v plánu mu kupovat milion hraček. 1-2 hračky a konec. My mu věci kupujeme průběžně po celý rok, co zrovna potřebuje nebo se nám líbí. Navíc v 1 roku z te oslavy stejně ještě nemá rozum 😁 takže je to spis oslava dospělých než Huga 😁

• načítám...
1115
17.11.22 10:04

@motivi moc děkujeme :srdce: přesně, všichni měli pravdu, přijde mi, že ten čas letí 2× tolik 😅 budeme mí oslavy o víkendu, v sobotu přijede manželova rodina, v neděli moje. My jsme Ellince koupili náušnice z bílého zlata, byla prča když jsme jí je dávali :lol: jinak všechny tipy co jsem měla jsem rozdala rodině, všichni by jí koupili všechno, musim je krotit. Vždycky jim říkám, že jsme se přestěhovali do většího bytu abychom měli prostor a ne aby nám ho zakrámovali ještě více věcma 😅 a pak ještě příští týden dělám dětskou oslavu. Přijdou kamarádky s dětma, tak to taky bude sranda :D

• načítám...
1738
17.11.22 10:51

@Nikča2020 Vsechno nejlepsi! :kytka:

Mrkam zas na fotky jake maji kluci nohy, jake mate realne velikosti? Ja co jsem ted koupila ty zateplene capaky co jsem si myslela, ze by mohla mit pak i v pohode do snehu jsem v osku z toho jak je to velke a je to vel. 18. 8o

• načítám...
7611
17.11.22 10:57

@Nikča2020 taky přejeme všechno nejlepší :kytka: my budeme slavit až 19.12. Zatím pro Huga nemám koupený žádný dárek, ještě poradne ani nevím, co koupit 🙈 ale něco vymyslim.

@TerezkaSt já zatím velikost nohy neřeším, tím, jak nechodí a ještě se ani nestaví, tak jsem mu koupila jen zateplené capáčky, když ho vezmeme na ruku venku a jinak zatím botky neřeším 🙂

• načítám...
5617
17.11.22 11:12

@Nikča2020 všechno nejlepší. Náušničky z bílého zlata má Anička taky a k roku jí přibude řetízek.
@TerezkaSt máme velikost 18😉
U nás už sněží, ale zatím se to nechytá. Dnes pojedeme do bazénu a večer jdu ke kámošce na vínko. Taky už jsem balila dárky, nemám ještě všechno, ale děti mi lezou do skříně, tak ať alespoň nevidí co to je. :lol: Jen pro Aničku mám těch dárků nějak moc😁Vůbec nevím kam to všechno dáme.
A na závěr posílám fotku- tak to je, když je doma podezřelý klid👿

• načítám...
1115
17.11.22 11:13

@kambalaka @TerezkaSt děkujeme holky ♥️️ s dárkama je to oříšek no 😅

• načítám...
3555
17.11.22 11:15

@Nikča2020 všechno nejlepší 😘 :kytka: uteklo že :srdce:

• načítám...
motivi
17.11.22 13:46

@Nikča2020 přesně 😀já sem rodině rekla ze co za krámy si koupi, tak si to nechají u sebe doma a bude si s tím hrát ksyz dojdeme k nim :lol: naši pořídili kuchynku a výbavu do ni :lol: my budeme kupovat takovou tu Montessori houpacku a desku a nejkou knížku dostane protože ty má moc rada a končíme :lol: náušnice už dostala od moji babi k narození.
Oslavu budeme taky dělat ale bude to spis ze se sejdeme, bude dort a budeme hodovat spis my než malá :lol:

• Upravit
1115
17.11.22 15:14

@MILINKA35 uteklo to jako voda :lol: fakt bych neřekla že už je to rok. Teď mi přijde, že než se otočim, budu po druhé těhotná 😅

• načítám...
7611
17.11.22 21:23

@Ssfr85 tak co? Už sis dělala ten test? Mně by se líbilo, kdybych v TOM nebyla sama 😁

• načítám...
173
17.11.22 23:55

@kambalaka ani nevíš, jak ráda bych v TOM s tebou byla.. :lol: ráno jsem si dělala test, clearblue, ale vyšel negativní.. Tak nevím, co si o tom mám myslet.. Můj běžně 26 (max. 28) denní cyklus je už 34 dc a po kramech ani památka.. 8o

• načítám...
3555
18.11.22 07:02

@Ssfr85 já mám cyklus jak ty. Jenže tou antinou pro kojící, přestala jsem kojit, tak to samo nepodrzela. Měla jsem MS dle plánu, týden pauza, pak zase týden MS a pak byl sex a teď mám zpoždění týden a po MS ani špinění. Test jsem ještě nedělala, myslím, že u mě je brzy, ale kdo ví. Ovu jsem měla později, že se mi to do toho zrovna trefilo. Ještě pár dní počkám

• načítám...
3555
18.11.22 07:04

@Ssfr85 předtím jsem ho dělala ale po 10 dnech, dr max a vyšel jasně.. Pne mě dole, občas mi to střelí do trisla, vaječníky, kdo ví. Ale držím ti moc palce ✊ ✊ ✊

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100