TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1960
16.11.22 13:58

Ahoj holky

@kambalaka Ema ještě tak zhruba před dvěma týdny v noci také pila dvě láhve tedy zhruba půl litru mléka potom najednou z ničeho nic to přešlo Dávala jsem tedy dve pleny protože jinak by byla Pročurana snad až na záda. Teď mě přijde že i o něco lépe spí tak jestli to byl nějaký vývoj nevím ale každopádně Taky mě to trošku překvapovalo že v noci vypije půl litru mléka tak snad jen pro uklidnění že jsme to měli taky.

Terezko ty jo tak ten mobil to je výborné to by mě nenapadlo mě ho včera schovala malá ještě ke všemu firemní mobil tak jsem měla radost Naštěstí jsem ho záhy našla takže žádný velký stres se nekonal :) :)

• načítám...
7611
16.11.22 14:30

@MILINKA35 domácí strava - jako sní to, ale žádná velká hitparáda. A to si myslím, ze nevarim špatně. Skleničky u nás vedou. Zbasti většinou celou porci. K snidani má brzy ráno mléko, pak ke svacine kolem 8-9 si dá 1 plátek chleba s lucinou/pomazankou/sýrem/šunkou/avokadem + kousek ovoce, pak obed sklenicka, svacina jogurt s kousek ovoce a večer pak miska kaše. Před spaním pak ještě UM a stejně mi v noci vypije kolem 500ml mléka dohromady (na dvakrát) 🙈

• načítám...
3555
16.11.22 16:35

@kambalaka já co jsem přišla z porody, ano kojila jsem na požádání, a od příkrmu, neřeším vůbec čas… Jak má hlad, tak je uknouranej a dávám mu podle toho. Někdy nejí 4 h, pak přijdem z venku a snědl by toho. Ale ji mi opravdu moc pěkně. Jak ho teď bolely zuby, tak to bylo horší, ale zase se vrací do normálu :palec:

Jinak to stále nemám, 5 dní zpoždění, víc sekretu, tak jsem na to sama zvědavá. Předtím jsme řešili něco jiného, a bylo to hned. Cítím obdobu pnutí dole jako předtím, jako něco jinak. Sice jsme si dali čas.. Ale z druhé strany by mě to asi přišlo líto :lol: ale jak jsem psala. Buď se to zrovna trefilo do plodných dnů nebo to mám rozházené. Na test ještě čekám… Je brzy

• načítám...
3555
16.11.22 16:39

@Logodice to je u nás už taky pozdě. Když se třeba v noci vzbudí, tak jen omakem kontroluji a buď prebalim nebo ne. Ale když spal skoro 8 a chvilku lítal v posteli s tátou, tak byl durch, pročural až peřinu malé stejně jsem ji chtěla vyprat :D jen po ránu, kdy člověk vyleze, tak hned peřiny :mrgreen: komplet. Ale z 98% je to ok :palec: máme Bella happy a stačí, větší velikost a dobrý
Máte někdo už ty panty? Ono ho prebalit, když ho to chytne, je masakr 🤣

• načítám...
6702
16.11.22 18:27

@MILINKA35 Mareček taky neji po 3h, buď chce nebo ne, neřeším to, když by měl hlad tak se naji, test klidne udělej, jestli mas zpoždění 5dni, to ukáže :palec: plina je u nás ok po noci, má vel 4, ale tím jak tolik nepije, tak vydrží

• načítám...
1738
16.11.22 18:54

@MILINKA35 To by byla nahodicka, ze takhle hned napoprvy a proc ne. Myslim jsi kdysi psala, ze bys dalsi po sobe taky chtela. Pokud tak drzim palce. :mavam:

To ja si holky ty menstruacni kalhotky kupovala uplne zbytecne, ja skoro menzes nemam. Jako jsem uplne heppy za to telisko, protoze nic nemusim resit. Mne nejvic stval ten management okolo - brat prasky, tahat sebou tampony, kupovat to, myslet na to… :nevim:

• načítám...
1738
16.11.22 18:57

@MILINKA35 hele bohuzel jsem koupila pleny na rok dopredu (bylo u toho odrazedlo), jinak bych urcite koupila ty pants, je to strasna pohoda na oblikani i pro lezaka co se uz lip hybe, uz se mi takhle stalo, ze mi zacla zdrhat a rozmazla houvnajska po pohovce :oops: taky jsem si blahoprala, ze nemam prebalovak, to by to dite muselo mit vic zivotu… :nevim:

• načítám...
6702
16.11.22 19:30

@TerezkaSt Mareček ještě na prebalovaku je, dam mu vždycky do ruky nějakou věc, co dostava jen tam (krém třeba) :D jednou se zkusil otočit a úplně jsem ho okrikla, od te doby je klid (máme vedle topení, takže jsem se lekla) :roll:

• načítám...
173
16.11.22 20:36

@MILINKA35 jj, my je máme ty pants a je to ještě víc za trest, než klasická.. :D pri oblíkání zdrha, furt je nohama zkopává.. Je to za trest.. Ale hlavně me to asi stve proto, ze jak ho dám na nočník, všechno sundá.. Takze několikrát denně na ně nadávám.. :roll:

• načítám...
7611
16.11.22 20:52

Tak my používáme taky ty klasické a zatím jsem s nimi spokojena. Vzdycky Hugíse polozim na záda a dam mu do ruky buď krém nebo kartáč na vlasy nebo kartáček na zuby a rychle ho prebalim a je to 😁 anebo mu u toho zpívám, to na mě zamilovaně kouká a neotočí se 😁

Ty Pants nám vůbec nesedí, aspoň ne zatím teda. Ale třeba se mu do nich ještě změní postava. Já mu je parkrat dala na noc a protekly mu, měl úplně mokré pyzamko i spací pytel 😳 nekudy bokem to vyteklo. Prostě mu to nesedí :nevim: má taky někdo takový problém? A jaké plenky vůbec používáte? Já pampersky premium care dávám jen na noc nebo když někam jedeme. Jinak doma si úplně v pohodě vystacim s jakýmikoliv jinými. Někdy koupím z Lidlu, někdy z Alberta, teď jsem si hodně oblíbila z Rossmanna, ty mu hezky sednou a není po nich otlačený.

• načítám...
motivi
16.11.22 21:15

@kambalaka u nás teda začíná být prebalovani peklo :lol: občas zabere ovladač do ruky nebo něco co už dlouho neměla v ruce ale občas se teda vztekne pekne :lol:
Pants sem měla dva vzorky a dobrý, ale ze bych to teď musela koupit, to úplně ne.
Pampers taky dávám na noc a teď sem teda koupila babylove a sem moc spokojena. Naposled jsem je koupila úplně ty mini když sme dosly z porodnice protože byly nejmenší co sem našla a od té doby sem nekoupila. Ale jedna paní je v DM teď hrozné vychvalila jiné paní tak sem je vzala :D a sou super. Líbí se mi ze mají nařasení takové pružné na zádech, protože malá je drobná a často ji to odstává. Takže doporucuji :palec: jinak koupim na co zrovna narazím - lidl, teta, tchyně občas něco dotahne a nemůžu říct ze bych s necim měla problém. Ale do DM půjdu znovu :palec:
A jak se vůbec citis? Žádné nevolnosti? ;)

• Upravit
3961
16.11.22 21:22

@TerezkaSt To je super schovka s tim mobilem! Hlavne ze je zahada vyresena :D

• načítám...
58
16.11.22 21:27

Zdravím skoro po roce ????

Ahoj holky,
Naposledy jsem se ozvala po porodu od té doby po večer doháním Vaše konverzace a ne se dostat k tomu něco napsat 😅

Samuel měl teď 11 měsíců a je to celkem obřík oproti dětem v našem okolí skoro už 10kg tak se pronese 😅

Koukala jsem že se ti řešilo jídlo apod. U nás je to půl na půl skleničky a domácí strava. Jí už tedy všechno co my a nějaké kokina taky ochutnal ☺️️ Je to jedlík co 2h musí něco zobat jinak je protivný.
UM má už jen jednou v 6 ráno jinak usíná okolo 20:00-21:00, denní spánky má stále 3 ale jen po půl hodině.
Už docela dlouho sedí a obchází nábytek teď se začal i pouštět a udělá pár krůčku jen v prostoru se sám nepostaví :nevim: Říká jen táta a ne občas máma jinak žvaní pořád, ale bůh ví co :lol:

Lumpárny se učí velice rychle vytahovat věci ze skříní je nejlepší :D
Tak se tu zase mějte a třeba se opět ozveme :P

• načítám...
1115
16.11.22 22:31

Ella má rok ♥️

Ahoj holky,

já se dnes celý den dojímám :srdce: Ellince je dnes rok, tak vždycky koukám na hodiny a řikám si co zrovna jsem před rokem v tu danou hodinu dělala :D a řikám si kam se ten rok poděl 😅 jinak Ella v noci nejí, spí cca od půl 8 do 7, půl 8 jak kdy. UM má ráno a před spaním. Skleničky má občas, snažím se vařit, ale ona sní naštěstí všechno 🤣 co se týče přebalování, občas mazec, ale většinou když jí něco dám do ruky, tak je v poho :lol:

• načítám...
7611
16.11.22 22:58

@motivi heled, jako… nezvracim, ale po večerech mám trosku nakopnutý žaludek. Většinou pomáhá kyselé ovoce. Takže třeba grep, granatove jablko, kiwi nebo třeba jablka granny smith. Dnes jsem si dala po dlouhé době mekáč a taky mi udělal dobře 😁
Babylove jsme taky měli, ale Hugi je po nich otlačený. Za nás nejlepší Albert nebo Rossmann Babydream. Ty nám sedí nejlépe. Pak Pampers premium care jsou top, ale to už je jiná cenová třída. Ty dávám jen na noc 😁

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100