Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No a u nás katastrofa. Já jsem lehla ve středu s chřipkou, a v pátek už malej sotva dýchá, v noci suchého kašel, rýma, a z očí mu celý den teče jako by plakal. Chudák malej je úplně vyřízenej
@Logodice jeeej, to přeju brzké uzdravení! Je to hrozný, že jim nemůžem pomoct ![]()
U nás víkend celkem ok v sobotu knihovna a odpo prochazka v neděli cely den herna takže dobrý
@ Logodice a Rada ať jsou prtouskove brzo fit. @ Nikca zvladni práci a pak si uzij relax bez malé, ty jo 2 dny klidu bych brala hned a ještě s vědomím ze je malá spokojena u babičky.
U nás spánek zatím přes den i v postýlce jde jen teda režim taky nulový vše se řídí Emmou ![]()
Tak jsem se tak vytočila👿 😤Po tom co jsme sháněli sirupy na horečku, jsem dnes zjistila, že v okolních lékárnách neseženu antibiotika do očí! A oční kapky a mastičky taky ne😢Takže dnes Anička oko skoro neotevře a já budu jezdit tak dlouho, než je seženu.
Tak jsem se tak vytočila👿 😤Po tom co jsme sháněli sirupy na horečku, jsem dnes zjistila, že v okolních lékárnách neseženu antibiotika do očí! A oční kapky a mastičky taky ne😢Takže dnes Anička oko skoro neotevře a já budu jezdit tak dlouho, než je seženu.
@Ráďa 25 hodně léků není k dostání, ale některé lékárny si tyto léky vyrábí sami. Já bych spíše obvolala lékárny, případně se zeptala, zdali si něco podobného vyrábějí. Já v Praze, když jsem sháněla cipky na horečku, tak takové ty velké lékárny jako Dr max nebo Benu absolutně bez šance. Pak jsem ale zavítala do jedné NO NAME lékárny a tam mi řekli, ze si ibuprofenové čípky na bázi nurofenu vyrábí sami a dali mi je, akorát upozornili na nižší trvanlivost. Nebo zkus i nemocniční lékárnu, tam by taky mohli si to míchat sami.
Ahoj holky,
prvně přeji všem brzké uzdravení. My valcime se zoubky. Jinak je malej zdravej.
Zvyka si u nás v ložnici, tak ty noci jsou mnohem lepší, akorát nejsem zvyklá, jak se vrtí, hned jsem vzhůru ![]()
Jinak já už dávám malému skoro vše, co vařím. Jen oddelam do vedlejšího hrnce nebo zapékací mísy a dodělávám stejně, jen mám víc nádobí. Kaše už mu tolik nejedou. Stačí mu um a jinak začínám dávat večer polévky, nebo na svačinu.
S mužem jsme byli v poradně, je to takové divoké období
taky se szivame spolu v jedné domácnosti. Tak snad to bude vše ok. Čekám na menses, měli jsme nechráněny sex a mám skluz. Myslel si, že beru prášky. To jo, ale při kojení jsou jedny a když nekojim, tak nic. Tak čekám na MS a 3 dny -, poboliva mě jakoby na děloze. Podle stálých MS to mám dostat a podle druhých, že jsem dost krvacela tak my vyšli akorát dny k ovulaci ![]()
Jinak je to fajn. Malej je se psem parťák
, vleze mi už úplně všude, začíná uklizet věci a čím dál tím min je rád v kočáru. Takže spíš jen na rychlý přesun nebo vychytat spánek. To se liší +- hodinu.
Tak se zatím mějte ![]()
@wendelina30 Tobrex,už je má hodně zahnisaný. Naštěstí jsem je sehnala ve městě.
Kolik máte spánků denně? Hugi má přes den někdy 2, někdy 1 spánek. Dopolední spánek dnes vynechal. Ale ten odpolední - když usne, tak se do 15 minut probudí, protože zjistí, ze nejsem u nej a začne strašně plakat. Takže si ho na odpolední spánek beru k sobě do postele. A to je schopný spinkat někdy i dvě a půl hodiny. Vzdycky jen otevře oči, zkontroluje, ze tam jsem a hned je zase zavře 😁 a běda, jakmile tam nejsem 🙈 Takže nic doma neudělám, ale aspoň si odpocinu. Jsem zvědavá, jak to takhle budu dělat se 2 detma. Asi je budu mít v posteli oba 😁
Ahoj holky, po delší době vás zdravím.. ![]()
@kambalaka Davidek má vždycky 2 spánky, dopolko hodku 9:30-10:30, a odpolko taky 14:30-15:30.. A celkem režim držíme, ikdyž někde jsme.. Venku, ap.
Teď i celkem hezky jí, snad si to nezakřiknu.
@MILINKA35 a kdy budeš dělat test?
Jak jsem minulý měsíc myslela, že by se nám mohlo zadarit na druhé, tak se jasani nekonalo, jen se mi mezes zpozdil.. A tento měsíc taky čekám, ze se opakuje situace z minulého měsíce.. Nemám zatím odvahu na test.. Zatím zpoždění 3 dny..
Jinak Davidek má zatím stále 8 zubů, jí jídlo to co my, jen méně slané.. Ale nechce jist cerstvou zeleninu ani ovoce..
.. ale už se dost pouští nabytku, když chodí a ve volném prostoru uz udělá 5 kroků sám, nez žuchne. Žvatla si, ale umí táta, máma, baba, deda, dej, ne, nejde.. Je s ním zábava..
nočník se taky stále daří, vetsinou na den ma jednu až dvě plinky, podle toho, jak se daří casovat nočník.. ![]()
@Ssfr85 s nocnikem super! Naše malá na tom moc sedět nechce takže to teď nějaký přes koleno
drzim palce aby test vyšel tak jak si prejes ![]()
Holky, já Vás tak oceňuju, že jdete do druhého dítěte teď. Já mám strašně zlatý dítě, ale na druhý se vůbec zatím necítím
asi jsem na to moc pohodlná ![]()
Taky koukám jak se to rozrůstá
pro mě je to úplně tabu
Mareček je náročný, jsem vyrizena
a kvůli penězům si to ani nemůžeme dovolit..ja teda nemám ani ms, asi kvůli kojeni
, ale držím vám palce
ja si asi musím splnit ještě nějaké věci než se pohrnu na druhé
teď děláme byt, chtěla bych taky někdy svatbu, tak musíme šetřit ![]()
@Petrussee @Nikča2020 tak ono hlavně je to věkem.. Mě je 37, manželovi 38, a tím, jak jsme dlouho čekali na Davidka, tak to zkoušíme.. Tak uvidíme.. Kezby se to povedlo.. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat