TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
16.11.22 09:44

Taky máte někdo v noci tak hladové děti? Hugo se mi začal budit už 2× za noc na UM, ale kolik toho vypije 🙈 klidně 500ml za noc. Já to vůbec nechápu, ze může mít takovej hlad 😳 přitom večer v 6 zbouchá misku kaše. Pak před spaním mu dám ještě UM, to vypije asi jen 150ml, ale pak to začne… 3 hodiny na to se vzbudí hlady a vypije 240ml mléka (když bych mu dala víc, vypije i víc) a za další asi 4,5 hodiny dalších 240ml mléka 😳 přes den jí normálně po 3 hodinách. Musela jsem ho začít zase v noci prebalovat, protože tohle by ani pamperska už nedala 🙈

• načítám...
6695
16.11.22 09:52

@kambalaka ja mám opak Mareček moc neji a nepije :roll: :nevim: teď bojujeme i se spaním..nejde uspat..řev řev a řev..v noci děs, od půl 2 do půl 4 nespal vůbec a v půl 6 měl vyspano.. :zed: mě teda ani po 3h neji, ještě nic nejedl..většinou si dá oběd a večer kaši, ty svačiny jsou bída.. :zed:

• načítám...
1479
16.11.22 10:33

@kambalaka Maty měl mléko v noci naposled ve 4 měsících. Dávám mu kolem 20h a pak až mezi 8-9h. Zkus se na to zeptat pak doktorky, jestli to může něco znamenat. Možná to tak některé děti mají :nevim:

• načítám...
7611
16.11.22 10:43

@wendelina30 zeptám se na rocni prohlídce. Hugo teda se budil vzdycky 1× za noc a to vím, ze se kolem mě budí i starší děti mých kamarádek, ale Hugo je fakt hladovec

• načítám...
173
16.11.22 11:01

@kambalaka když dám Davidkovi na večeři kaši, taky se v noci budi častěji na kojení.. Ale když mu dám polévku - vývar s hodně testovinkama, nebo nějakou zeleninovou polevku hustejsi- pečivo, sýr.. Tak spí mnohem lépe.. Sice taky 2× za noc kojení, ale po kasi jentontreba 4×.. Tak jsem si to odůvodnila, že ta kaše je pro ně asi až moc dobře stravitelná.. :think:

• načítám...
459
16.11.22 11:52

Zdravím všechny po delší době :mavam:, my byli doma všichni nemocní, chytili jsme nějakou střevní chřipku a bylo to teda náročný, ale snad už se to obrací k lepšímu.

Naše malá sedí ve W sedu, vím, že jste to tady taky někdo řešil, nemáte prosím někdo nějaké info o tom, jak tohle řešit? Do normálního sedu si sedne občas, spíš omylem…

• načítám...
7611
16.11.22 12:03

@Sissela já jsem četla, ze i w sed je přirozený vývoj. Dokonce i Kiedroňová to píše ve svých knížkách. Hugo k tomu má taky sklony. Bavila jsem se s kolegyni fyzio a řekla, ať to zatím vůbec neřeším. Ze je důležité, ze má rovná záda a hlavičku taky ve správném postavení.

• načítám...
1738
16.11.22 12:53

A nejoriginálnější babyschovku ultraslim iphonu vyhrává...

… Noha od barový židle. Tak kdyby někoho potkalo podobný zoufalství… Po 2tydnech mám samozřejmě nový mobil.

• načítám...
3555
16.11.22 13:01

@TerezkaSt 🤣 to by mě nenapadlo jako vůbec 🤣

• načítám...
3555
16.11.22 13:11

@Sissela tak hlavně, že to máte za sebou ✊
Já ten w sed řešila u dr v 8 m, teď na 10 m. Řekla, že to tak děti mají, jak píše Kambalka, že to je i vývoj. Sed je vrchol vývoje. Ale nemám ho v tom nechávat dlouho, sleduji záda, aby nebyla kriva. On si třeba na posteli, na sedačce sedne normálně. Teď jsem vyměnila židli za obyc z ikey a tam sedí nádherně. Sledovat špičky, aby nemserovaly ven, že pak se můžou krivit nohy. Ty dává dovnitř a začal si sedat mnohem více na nohy. Ale on se nezastaví, pořád někde leze, obchází. Teď zjistil před pár dny, že se opre o židli a litá :mrgreen: jen z té ikei je lehká a ta je pak rychlejší než on.

Jinak na jídlo jsem začala dávat skoro vše, nějak v normě. Dnes měl ráno plnou misku jogurt s banánem a pár piškotů, svačina um a brokolici. Na oběd Žufánek polévky a rozletane španělský s rýží. Je to kyselina. Kolem 2 dostane um, pojedem dom, na svačinu krajicek chleba se sýrem, kaši a um, podle spaní. V noci se mi na jídlo nebudí, občas dám napít čaje.
Až mi přijde, jestli nejde i do růstu :think: dala jsem mu i br kaši s pažitkou, mlékem a nám dosolila a úplně v pohodě.

@kambalaka a co domácí strava, vyzkoušet. Skleničky nezavrhuji, mě je malej totálně zase odmítá. Ale s ním můžu dělat všechno, což je obrovská výhoda.

• načítám...
1738
16.11.22 13:14

@MILINKA35 to vubec nikoho i kdo tuto domacnost videl, ono se nezda, ze by tam byla skvira :oops:

• načítám...
472
16.11.22 13:26

@kambalaka u nás před spaním v 9 Um pak v noci mezi 1-4take UM. Dávám 210 vody. A plenu už také budu muset začít převalovat. Ráno v 8 se zbudi prochcanej a mokrej.

• načítám...
472
16.11.22 13:28

@TerezkaSt no tak sláva a pak že se do země propadl 😂

• načítám...
1479
16.11.22 13:42

@Sissela Já jsem tady psala o w sedu. O měsíc později si začal sám sedat správně. Nijak jsem neřešila s odborníkem nakonec

• načítám...
5617
16.11.22 13:45

@TerezkaSt no tak máš jeden do zásoby😁U nás zase schovává dudlík, takže už potřetí kupuji, protože někdy ty její schovky nenajdu😁 @kambalaka Anička v noci vypije tak 170 ml. A někdy přes den nechce mlíko vůbec. Nenutím jí, protože vypije hodně čaje. Je to asi jen období. Jinak třeba nechce kupované skleničky a chleba.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100