TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
472
10.11.22 22:46

@kambalaka za mě- ne že by toho času bylo tolik, ale zkusila jsme tři skleničky a nic nejedl. Proto vařím svoje. Jinak ty čínský nudle by se zeleninou taky mohl ne? To je jako těstoviny. I rýži jsem vařila s kuřecím prsem a hraskem a mrkví. Pak byly skoro čtyři porce rizotka. A trvalo to cca 20 min. Jen nakrajet vždy na co nejmenší kousky a je za 10 min vařeno.

• načítám...
1115
10.11.22 22:51

@kambalaka to je v klidu, ono se to třeba zklidní 😁 já taky když nestíhám, jsme třeba dýl venku dopoledne, tak jí ohřeju skleničku. Jinak vařím jednoduchý jídla, mám kuchařku mami, mám hlad, tak tam čerpám inspiraci.

Holky, já mám takovej pocit, že mi Ell za chvilku přestane pít mlíko, tak jsem na to zvědavá. A mám dotaz, dáváte dětem nějaké sušenky, křupky? Ella to nijak nevyžaduje, pravidelná strava jí stačí, ale u ostatních to vidím, tak jestli nejsem nějaká divná :lol: občas jí dám křupku, ale fakt jen občas :D

• načítám...
472
10.11.22 23:00

@Nikča2020 já mám v tašce u kočárku sušenky od sunaru, srdíčka s banánem jako nouzovou když se zapomeneme na zahradě nebo na vycházce a začne kňourat. Tak dostane tohle. Ale není to nic pravidelného

• načítám...
1479
10.11.22 23:07

@Nikča2020 Já sušenky nedávám vůbec, křupky občas (cca 10 za týden). Já v tom moc nevidím smysl, protože Maty jí cca co 3h a celkem pořádné porce. Dávat mu ještě křupky mi přijde zbytečné :nevim:

• načítám...
7611
10.11.22 23:14

No jo, ale vaše děti už jedí, koukám, normální jídla a hlavně sedí. Hugíno, jak má (ale jen na cinkutí lžičkou) dva zuby, tak mi nic neukouše. Výhoda těch skleniček je, ze jsou takové “omáčkové” a dobře mu to klouže do krku. No a protože manžel omáčky nejí, tak se to u nás nevaří. Rizoto by mi fakt nesnedl. Hlavně my zase děláme taková ta krémová italská rizota, co mají svůj postup, obsahují víno, parmazán (nic moc pro děti) a manžel je na ty kuchařské postupy pes, takže to radši uvaří sám a nějaké odebírání a následné dosolení nepřipadá v úvahu. A Hugíno sám teda taky nejí. On není ten typ, co si všechno cpe do pusy. Proste sedí a “mami, nakrm mě” 😁 my ani nepouzivame bryndák. On je po jídle většinou naprosto cistej 😁 proste jen sedí a otevírá pusu 😁 no takže my asi ještě na skleničkách budeme dlouho. Zase ale ty skleničky jsou fajn pestré, je tam hodně zeleniny a třeba mladá masa, ze kterých tak často nevarime. Dneska měl bio jehněčí se zeleninou

• načítám...
472
10.11.22 23:25

@kambalaka my máme veden na cinknutí a zvládá to. Že začátku jsem se bála a těstoviny mačkala ale uvidíš že není potřeba a rychle to spolkne pokud to není velké. Špagety krajim na cca 2,5cm kousky co se vejdou na lžíci. dnes baštil salátovou okurku i bez zubů a jak si šmakoval

• načítám...
motivi
10.11.22 23:29

@kambalaka tak ono ty jídla co varime se daji pomixovat. :D Jak myslíš ze ty sklenicky vzniknou :lol:
A ty decka dokážou jist kousky i bez zubu, neboj. Dyt i ty sklenicky pro tenhle vek jsou s kouskama nebo?

• Upravit
7611
10.11.22 23:35

@motivi @Logodice Jojo, ty skleničky jsou s kousky a to zvládá, jak je to v té omáčce. Nicméně já jsem zkoušela okurku, rajcatko nebo ty dětské sušenky od 6 měsíců a Hugíno to fakt ještě nedá. Neporadí si s tím. @Logodice krasne si tu okurku strká do pusinky. To Hugo nedělá. Zkoušela jsem ho navézt, ale zvládne jen křupku, která se mu rozpustí ve slinách. Jinak to okamžitě zahazuje a nechce to. Chlebik mu dávám na malé kostičky, které mu pak celé dávám do pusinky a stejně každý kousek zapíjí vodou 😁 on na to tvrdé ještě prostě není. Zkoušela jsem mu dát i celý rohlik nebo banán, ale když zjistil, ze to by si musel ukousnout, tak to vezme a zahodí. Takže já to musím nakrajet na malé kostičky a dávat mu to přímo do pusinky. 😁 chlapec je pohodlnej 😁

• načítám...
5617
11.11.22 07:19

Já dávám křupky, různé, někdy i brumíka. Když je oslava, ochutná snad všechno. Už to moc neřeším. Jí všechno co jí dám, není vybíravá.
Teď jsem četla o Německu a přídavcích na děti. Dostávají 6000 na dítě a je tam jedno kolik si rodiče vydělávají :roll: Tady u nás musíte kvůli pár stovkám pořád dokládat potvrzení, šílený a ještě se člověk stydí, že to vlastně potřebuje. :(

• načítám...
6695
11.11.22 07:56

@Nikča2020 ono je asi lepší, když ji to nedavas :D ja mu to dávám v kočárku, když huci, nejsou toho zastánce, ale zavřu mu tím pusu :mrgreen: takže dávám sušenky, Krupky..nebo mu to dávám v zidlicce, abych se najedla :mrgreen: ja dávám na oběd skleničku, ale pak mu dam to co mám ja a ji sám..abych se najedla ja :D, ale většinu hází na zem :roll: @kambalaka Mareček má taky jen ty dva zuby, musí mít ty zadní, aby jim to bylo k něčemu, jinak používá dasne :mrgreen:, ale skleničky dávám od 8m a kousky tam má..ale teď bojkotuje vše :roll: @Logodice taky takhle dávám okurku :D ja dávám vše, ať ozkousi, něco sní, ale spíše děla bordel no :D @Ráďa 25 s těmi penězi je to šílený.. :roll:

• načítám...
7611
11.11.22 08:04

@Petrussee tak kdybych před Huga postavila takovýhle talíř, tak vůbec neví, co s nim 😁

• načítám...
1115
11.11.22 08:40

Tak to jsem ráda, že nejsem jediná :D taky mi to přijde zbytečné, Ella jí snad do 2,5 - 3h. Taky jí dám křupku třeba když večeříme později a ona prudí, ale to jsou třeba tři křupky :lol:

• načítám...
6695
11.11.22 10:19

@kambalaka ja musím koupit nějaký s prisavkou, on ho pak vždycky zahodí :roll: :zed:, ale zkouším..snad se nauci jist normálně, ne to házet a plivat..

Jinak Mareček pokračuje v módu neji, nepije, nespi, knoura nebo řve..nevím, zda zuby :nevim: ze by ho bolely ty dva co rostou, jinak mi nepřijde, ze by měl další..no hrůza, snad to přejde :zed:

• načítám...
3961
11.11.22 10:29

@kambalaka Jak tu docitam vic stranek najednou, tak jsem si vsimla, ze si moc nenechas poradit :? Vsechny te tu ujistily, ze deti zuby na kousani nepotrebuji, uz to tu bylo nekolikrat.. Hlavne pokud porad krmis v lehatku, tak Hugo nema moc moznost si to jidlo prohlidnout a osahat. Uz ho opravdu muzes posadit na jidlo do zidlicky, ukazat mu jinou perspektivu. Z toho co pises mi taky pripada, ze by toho spanku potreboval vic, ale neumi to. Pokud cele dny knoura a vyzaduje pozornost, tak myslim, ze je vlastne unaveny. Ja mam treba hodne rezimove dite - musim ho ukladat pravidelne a pak je vicemene spokojenej. Varim kdyz dopoledne spi nebo vari se mnou, kdyz vstane driv. Nekdy jen nahazim zeleninu do toho parniho hrnce, nekdy neco slozitejsiho.. Je mi jasny, ze to takhle napsany asi nevyzni dobre. Ale i s ohledem na tvoje tehotenstvi a druhy mimco by se ti vyplatilo mit pro Huga spankovou rutinu, rezim a chvili pro sebe. Jsou deti, ktere tu pravidelnost opravdu potrebuji. Pak budes potrebovat aby deti spaly nektere spanky spolu.. Jsi skvela mama, jak se Hugovi venujes, jen to preci nemuze byt 100%dne.

• načítám...
motivi
11.11.22 11:03

Tak my sme dneska zvládly premiéru 2 hodky vlakem :lol: mela sem z toho strach aby neknourala a nerusila tím všechny :lol: ale dobrý, pochodovani po chodbě ji bavilo :)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100