TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
7611
9.11.22 20:20

@Sissela přesně, ikdyz je unavenej, tak se přetočí na bříško a zdrhá. Tak ho pak šoupnu do kočárku, objedu blok (aspoň vyvencim psa) a Hugíno vytuhne jak nic, pak ho prendam do postýlky :nevim:

• načítám...
472
9.11.22 23:29

Tak hlásím u nás už také dnes konečně Cink. 😁

• načítám...
7611
10.11.22 09:40

@Logodice no paráda, nám ten 1 cink už trosku popovyrostl a druhý cink se objevil 🙂

• načítám...
5618
10.11.22 12:55

@Logodice no vidíš 🌼
https://youtu.be/hZ4jZXZUNDc
https://youtu.be/9PcEXBY2gDg
Naš provokatérka💕 😁

• načítám...
7611
10.11.22 13:08

@Ráďa 25 náhodou… sikovna holčička a připadá mi taková mentálně vyspělá oproti tomu našemu rošťákovi 😁 Přijde mi, ze se Anicka hezky umí zabavit ikdyz vecma, které jsou “TYTYTY”, ale zkouší to - lumpice 😁 ten náš po chvíli knoura a nudí se. U záclony v ložnici vydržel tak 15 vteřin a nebavilo ho to a v obýváku jsme vysunuli žaluzie nahoru, aby na ně nedosáhl, takže jsme mu vzali zábavu a jemu teď nezbývá nic jiného, než prohánět autíčko po bytě nebo listovat knizkama 😁 ale zase knížky má rád

• načítám...
6714
10.11.22 13:26

U nás je to teď divoky..Mareček spi ještě hůře :zed: dneska od půl 12 do 1 ráno byl vzhůru..přítel vzteklej, ze dneska spi v obýváku, ze už se to nedá :roll: vypil v 1 ráno 90ml um, pak se vzbudil jen 2×..tak nevím :nevim:, jidlo plive, úplně vše a je ultraprotivny :zed: nevím, jestli zuby nebo období, ale snad to přejde co nejdříve

• načítám...
1004
10.11.22 13:41

@kajka kajka Omlouvám se za pozdní odpověď. Že na to přišli až tedka? Každopádně hlavně ať to malemu dobre dopadne a je v pořádku. Moc moc budu držet palečky. Jen jak velký problém je ze to srostlo mají strach pak do budoucna? :hug:

• načítám...
472
10.11.22 13:44

@Ráďa 25 jujky to je sikulka

• načítám...
7611
10.11.22 16:04

@Petrussee to bude období. Hugovi se teď mění režim a má ty spánky taky takový divný. Dneska se probudil ve 4:15, já si ho pak vzala do postele a do 5:30 jsem ho premlouvala, aby ještě spal. Nakonec vytuhl a probudil se v 8:00. Nicméně já k němu vstávám taky 2× za noc na mléko. Ale 90ml mu teda nestačí a pokaždé vypije 210-240ml (hladovec 🙈) a vodou ho neošálím, to už jsem zkoušela a neprošlo to - řval ještě víc.

• načítám...
1961
10.11.22 17:00

Ahoj holky já počítám že také už Mleko až tak moc řešit nebudu neříkám že bude pít kravské mléko jako třeba 0,5 l denně ale semtam když je třeba v bramborové kaši tak to neřeším vůbec my tím jak jíme víceméně pořád restauracích tak emma má jídlo odtamtud a teda zatím v pohodě jinak má 9,5 kg a 71 cm a dva zuby dnes jsme byli na desetiměsíční prohlídce doktor schválil jesle tak mám radost. No a jinak emmčiny nejoblíbenější hračky jsou samozřejmě kabely zásuvky případně naše domácí zvířata ta jistě mají velkou radost když si s nima emička chce hrát svým způsobem :) docela baví jízda v takovém tom vozíku když jí tahám po bytě tak to je taky spokojená nebo tak aspoň vypadá a nejprve… dneska jsme byli na cvičení a zase si dělala totálně co chtěla takže ostatní dětičky relativně spolupracují náš individualista si jede po svém celá maminka celý tatínek zase se ji nemůžu až tak moc divit :)

• načítám...
6714
10.11.22 17:09

@kambalaka já ho v noci kojim, několikrát, ale nechtěl ani to, tak jsem zkusila to um, už fakt nevím, co s nim, nebo mu jedou zuby, nechce ani dudlik a nic neji..to normálně nebývá :roll: :nevim: on moc nepije, takže 90ml něčeho je úspěch :mrgreen:

• načítám...
6714
10.11.22 18:53

Nespi, neji, nepije, knoura, zlobí…ale je roztomilej :mrgreen:

• načítám...
1738
10.11.22 19:32

@Petrussee to je zaklad :mrgreen:

• načítám...
7611
10.11.22 19:43

@Petrussee ten můj jí, ale třeba k snídani (nebo to už je spis taková snídaně/presnidavka) vyžaduje chleba. Dnes jsem po dlouhé době zkusila presnidavku a hodil mi ji na hlavu, tak jsem šla mazat chlebik a ten si dal. Z ovoce chce jen maliny. Banán sní max kolečko a do jablka se taky nehrne, takže furt kupujeme maliny 🙈 😁 poradne se nají vždy na obed a na večeři, to sní celou porci, jinak ty svačiny - to jsou spis jen zobky. No pak to dohání v noci no :nevim:

• načítám...
6714
10.11.22 20:00

@kambalaka oni si fakt vymysli :roll: on má teď dietu, dávám vše, ráno měl na kolečka mandarinku a banán (stejně je skoro vše po zemi), pak plival jogurt, oběd si dal par lzicek, pak si dal malou kapsicku a trochu kaše :nevim:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100