Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Logodice Asi ne
Holky taky vám děti všechno montují? Anička vypíná pračku, myčku, na troubě šteluje hodiny. Nárazové rohy z nábytku už všechny oddělala. Jo a dnes vylezla na nočník a z něho se chtěla dostat na gauč. Nebo přišla na to, že když v nočníku zakryje prsty ty dírky, začne hrát písmičku i bez vyčůrání-tak to tady furt řve😁
Poslední dny se nezastavím. Mám třetí dítě, ale takto mi nikdy neřádily.🙊 🐒 🐵
@Ráďa 25 Mareček teď hodně padá
takže se taky nenudime..leze, spadne, řve, sedí, spadne, řve
děla bordel..Ach jo..nezvyknu si, nemám rada bordel
miluje wifinu, máma router na zemi, v ložnici, tak to furt tahá..dveře, otvírá a zavírá..hrůza ![]()
@Ráďa 25 Anicka je fakt drak
Velmi zive dite.. jako Mikes taky, ale tak nejak vsechno tise zkouma a zabavi se a mne je spousta veci jedno, ze si s tim hraje. Tenhle byt jsme zarizovali uz s tim, ze tu bude lozit mimco, takze tady neni nic nebezpecnyho a mam docela klid. O to vic me prekvapuje (a stve), ze ackoli je celej den v pohybu, v noci proste nespi. Porad se budi, porad sebou sije.. jsem uz vyrizena
rostou mu ty horni zuby, snad je to tim. Ale takhle dlouho a v kuse?
Dneska jsme byli na 10m prohlidce a dle pani doktorky je v poradku. Coz jsem rada, ale at uz spiiiiii
@Petrussee Jeeje, ty jsi mela tak dlouho ležáka, ze ted je to velkej šok vid
Nebooj, bude to lepsi! Prestane padat, zabavi se, bude s nim vetsi sranda..
@Bjetuš no my se máme v prosinci stěhovat, takže to udělám tak, abych byla klidna, ze někam leze, tedy ve 2 místnostech to nemám kam schovat..
už se těším až bude mít pokojíček, koberec a proste svůj bordel
u nás ve spaní taky není rozdíl, říkala jsem to doktorce a spíše se mi směje, ze jednou vyrostou a Haha..spíše bych řekla, ze se budí více, ale už to nepočítám, kojim tak 10×..asi hlad nemá, ale nic jiného moc nezabere a ja ho nebudu chovat a chodit po bytě a dělat vopicarny..snazim se dat rychle kozu ať nebudi tatínka
takže Mareček spi od 7 do 7 cca, někdy usne později a vstává dříve..ale je každou hodinu vzhůru, někdy dvě když se postesti a pokud je to horší, tak je klidne 3× za hodinu vzhůru, minule od půl 3 do půl 4 nespal vůbec, myslel si, ze je asi ráno nebo nevím..je to děs
ano, byl dlouho lenoch a porad je takový nestabilní, on se zabavi, ale musím ho porad sledovat..kamarádka teď nedavala pozor a malej se polil horkým čajem, takže jsou na popaleninach v Praze, to stačí okamžik ![]()
Tak holky, mám to potvrzené, dnes jsem 7+5 a dnes jsem byla na 1.UTZ. Mám akorát nad váčkem hematom, tak se mám maximálně šetřit, takže jsem už stornovala plavání s Hugem a budu se snažit ho moc netahat.
@kambalaka gratuluji a setri se!
jsem zvedava co to bude ![]()
Mne tu furt byly reklamy do oka. Tak jsem tu zimni botu koupila, je to v podstate zateplenej capak s gumovou podrazkou a s tou akci je dyztak i prodam nebo ikdyby jen do kocarku myslim, ze dobre.
https://www.humanic.net/…a/3872000357
Moje mala je celkem dost opatrna a pomala (zatim) na to, aby si ublizila. Naucila si vyskocit i po sosaku z te houpacky na gauc. Slezat jsem ji ucila venku na klouzacce - pustim po brise, necham viset na kraji, parkrat padla na zadek a ted to uz umi na nohy.
@TerezkaSt taky jsem zvědavá, zatím to cítím na druhého kluka. No - je to jen můj pocit, uvidíme. U Huga jsem skoro od začátku měla tušení, ze to bude kluk a byl. Tak uvidíme, jestli se i tentokrat nebudu mýlit 😁
@kambalaka jůů moc moc gratuluju a určitě se snaž šetřit! Budeš mít letní miminko 😁
Jinak Ella tady taky šteluje 😅 pračku mi pravidelně vypíná, na troubě nastavuje minutku a zapíná v ní světlo 😅 naučila se už otevírat skříňky, dveře. A nějaký moje ne jí absolutně nedrtí, spíš z toho má srandu
teď se začala strašně vztekat když jí něco vezmu. To spustí takovej řev. Ale mě to nechává klidnou, prostě jí nechám být a nebo se snažím jí zabavit něčim jinym.
Hugís taky miluje otevírání a zavírání dveří. Nejlepší je ráno - otevře si dveře do koupelny a sáhne si do skříňky pro můj NIVEA krém. Z toho je unešenej každé ráno 😁 dneska večer měl amok, ze jsem nevěděla, co s ním. Měl trosku rozhozenej den, protože měl jinak spánky a hned se to na něm podepsalo. Usnul mi cestou na nákup v kočárku v půl 6 ni a když jsme přijeli domu, tak ho to vzbudilo a Hugíno totál protivnej a začal řvát, že byl k neuklidneni. Dokonce ani vana nepomohla a to ji miluje. No nakonec jsem to vyřešila tak, ze jsem ho položila do postýlky, pustila mu tam noční oblohu a odešla pryč. Do 10ti minut se zklidnil a teď si tu u mě hraje a je zase veselej
Jeste dejte nejake tipy jak si s mimi hrat. Krom toho houpani, veze, pejskova stolecku uz fakt nevim… ![]()
@TerezkaSt u nás ji baví nejvíc věci co nejsou hračky
takže jeden suplik v komode co máme v obyvaku tak sem vyklidila resp. Dala sem tam věci se krerymi si muže “hrat”
a ji baví to vytahovat všechno. Nebo mi kramuje v kabelce nebo batohu, takže sem jeden naplnila vecma, které nevadí když si vezme (jako ze tam nemá třeba pilnik
) a to ji vždycky zabavi.. budeme vyrábět activity board, protože ji fakt fascinují věci co používáme my nebo je kolem sebe vidí, mnohem víc než hračky ![]()
Holky, přešli jste někdo už jen na jeden denní spánek? U nás jsou teď poslední tři dny s tím spánkem takové divné. Maty vstává celkem pozdě, pak dopoledne usne v pohodě, ale odpoledne už nechce..No a večer je samozřejmě unavený a nevydrží do koupání. Přemýšlím, že pomalu přejdeme jen k jednomu spánku. Ale nevím, jestli na to není ještě malý ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat