Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@kambalaka 11 asi nejčastěji, přes den 1,5-2,5h jak kdy, asi bych spíše brala kdybych spala vkuse no
, mě třeba nevadí spat 5-6h, ale štve mě vstavat po hodině ![]()
@kambalaka Ella spí cca od 19:45 do 7-7:30, teď se většinou budí kolem té 7. Přes den má ještě dva spánky 😁
My ty spánky máme teď hrozně divný. Hugo vstane po 9ti hodinách v 7 hodin, pak dopoledne jedeme s kočárkem a usne mezi 10:30-11:00 tak na půl hodinky max a pak ho cele odpoledne přemlouvám, aby si dal šlofík a ne a ne ho uspat. Nakonec vyvenčim psa a Hugo vytuhne zase v kočárku třeba až v 5 odpoledne 🙈 takže pak tu straší zase do noci. No ted mi pochopitelně spí. Vůbec mi ten jeho režim takhle nevyhovuje. Vůbec nechápu, jak mu muže stačit tak málo spánku. Ale přes den je jinak v pohodě a normálně si hraje, akorát má tendence ten “delší” spánek směřovat třeba na tu 17hod a to by spinkal klidně 2-2,5 hodiny, no ale pak by mi tu strasil zas do půlnoci. Včera jsem ho vzbudila dřív, ale byl zbytek večera neskutečně protivnej a měl šílené hysterické amoky, tak to už dneska nechci zažít, to ho radši nechám spinkat.
@kambalaka kamarádky holka chodí spat mezi 17:00 a 17:30 je ji 10m a holt vstávají mezi 4-5 ráno no
to je proste různý..zase má klid večer a když jde spat vcas, tak se i trochu vyspi ![]()
Dnes deseti měsíční kontrola: 9580g 70cm. Nechodí nemluví bez zubů. Jen sedí a leze po 4.
@Logodice váhu máme podobnou, ale Mareček je dlouhán
na vše má čas neboj, my ty zuby máme za trest, porad padá na pusu
taky jen sedí, leze, ale říká máma porad, asi moc neví, co to znamená, ale je to hezky ![]()
@Logodice my sice máme 2 zuby na cinknutí lžičkou, které se objevily v průběhu těchto 14ti dní. Lezeme, nesedíme a bude nám 11 měsíců. A taky nemluvíme, jen se vztekáme a vydáváme různé skřeky 😁
@kambalaka ano, období vzdoru u nás probíhá také. A zjišťují že kojení máme už jen 2-2×. Tak asi brzy ukoncim.
Holky v klidu, Ella už tak dva, tři měsíce obchází nábytek, ale ne a ne se pustit
mají dost času 😁 ona už si sedla v 7měsících, lézt začala asi o měsíc později. Jsem zvědavá, kdy začne chodit, líbí se mi jak je na sebe opatrná 🤣
Taky u nás probíhá období vzdoru. Už nějak nevím, jak jí zabavit
Nejvíc jí baví košíky s nabíječkama a tahat za záclony. Když dělá něco zakázaného, tak si u toho říká nene a když zvednu prst a zvýším hlas, tak se ještě začne smám. Manžel jí jednou plácnul přes plínku, tak teď se u toho smíchu ještě drží za zadek
Jinak na kočku volá Bára, pak říká máma, táta, bába, dede, dej, mňam, nende, au, když si někdo prdne- blééé- to dělá ikdyž se pokaká. Když zvednu hlas na ty svoje puberťáky, takvzačne stračně ječet ![]()
No u nás je veselo, v 19.h.jde spát a já jsem ráda za klid.
@Petrussee ale povedlo se, spis, ze ho na tu deku musis davat sejdrem, 12 mesic uz mu budes muset nalepit na celo ![]()
@Ráďa 25 Anicku bych dle tvych popisu chtela poznat, moje mala cudna by na ni cucela jak na zjeveni ![]()
Dneska u doktorky 65cm, 7,4kg - zacina asi trochu vic rust do sirky jak do vysky. ![]()
@TerezkaSt tak to už není zas tak malá, aby nepřekvapila a všechny nás nakonec nepředběhla😁
@kambalaka Naše malá spí v noci v průměru 11 hodin, přes den hoďku dopoledne a hoďku odpoledne. Ten odpolední šlofík musí být ale nejpozději do 17 hod vzhůru, jinak nám usíná pak večer až kolem 22/23 hod. A když jsme ten odpolední zkoušeli vynechat, usnula sice kolem 20 hod, ale dala si toho odpoledního hodinovýho šlofíčka a pak byla vzhůru až do těch 23 nebo dokonce do půlnoci.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat