TP prosinec 2021

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6695
19.11.22 17:01

@TerezkaSt budu to muset lépe zabezpečit nebo spíše neusnou :roll: už je vzhůru, chvíli brecel, ale vypadá dobře, nikde asi nic nemá..tak ho budu pozorovat..těch padu bude, ale ten první větší je nejhorší :roll: :?

• načítám...
motivi
19.11.22 18:12

@Petrussee taky nám malá spadla, sice sme měli zábrany na každé straně postele ale u noh ne :) takxe k ránu když se vzbudila tak se vydala na průzkum a i přes to ze nám lezla přes nohy tak nás to nevzbudilo a spadla. Úplně vysoké to nemáme ale taky nás vzbudila až rána 8o od té doby sme ji učili lézt z postele takže už to umí a sleze si sama a teď už bývá teda ve spacim vaku jak je chladno a v tom není tak pohyblivá takže dobrý :lol:

• Upravit
6695
19.11.22 18:15

@motivi on jak ještě nestojí, tak ho to naučit nemůžu :roll: asi koupím zabranu všude :D

• načítám...
motivi
19.11.22 18:46

@Petrussee jo my sme ji to naučili a to ještě jenom lezla. Ale naucila se spustit z té postele má nohy a pak z toho sedla. Ale my nemáme moc postel vysoko zase dobre spustí na ty nohy no.

• Upravit
6695
19.11.22 18:57

@motivi to on nedá ta naše je vyšší :roll: :zed:, ale super, ze to umí, to se hodi

• načítám...
1115
19.11.22 19:18

Teda holky, koukám, že už přecházíte na jeden spánek :D to u nás asi zatim nehrozí, Ella má dopolední spánek cca od 10 do 11:00-11:30 a odpo spánek cca od 15:00-16:00 nejpozději do 16:30 a pak se jde v 7 koupat a po půl 8 je v postýlce a spí :mrgreen:

Jinak dneska jsme měli první oslavu, nakonec dorazila jen manželova maminka s manželem a manželovou ségrou, ale i tak to bylo fajn. Ellinka dostala lezoucího medvěda, kterýho se bojí :D ze začátku byla dost nesvá, asi jak jsme okolo ní byli všichni s dárkama, ale pak dobrý. Jsem zvědavá na zítřek, to nás bude asi 16 😅

• načítám...
5617
19.11.22 19:21

@Petrussee hele klid, nám spadla taky, ještě že jspu tak gumový😉
A teď se naučila vylézt na křeslo, takže hlídám pořád 😱
Dnes asi spát nepůjde, lítá tady po gauči jak splašená🐒

• načítám...
3961
19.11.22 20:28

@kambalaka prave ze jsi psala, ze ti tenhle jeho rezim nevyhovuje. A myslim, ze by se to dalo docela v pohode posunout behem par dni. Nektery deti si nastavi rezim samy a kdyz to vyhovuje rodicum, tak jsou vsichni spoko. Vetsina deti ale potrebuje s tim rezimem pomoct, holt parkrat vzbudit, ale pak jsou i ty deti vic v pohode, protoze deti obecne rezim milujou :)

• načítám...
3961
19.11.22 20:30

@Petrussee Jejda, dalsi padavka z postele. Nastesti jsou na to ty deti uzpusobeny a v naprosty vetsine se jim nic nestane. Taky mi Mikulas letel po hlave, dvakrat :roll: A jakmile lezl tak jsem ho zacala ucit slejzat, jeste nestal. Porad mi prijde lepsi kdyz slezi po nohou nez po hlave.

• načítám...
3961
19.11.22 20:35

@Janinac23 Prosimte ty jsi psala, ze ma mala mliko jen jednou denne rano? Vzdycky nez na neco stihnu reagovat tak se mi to ztrati..
Mikulas uz nechce kojit. Napred zacal odmitat pres den a ted uz si trikrat nedal ani vecer pred spanim. Aspon to byl poklidny odstav, ale doufala jsem, ze to kojeni na noc nam vydrzi dyl, je to tak pohodlny.. dneska jsem mu dala um, ale prijde mi, ze ani nema potrebu toho mlika pred spanim. Ale zas nevim jestli staci, aby mel jen rano.

• načítám...
2087
19.11.22 21:00

@Bjetuš nn, už jsme na umělém a má je před každým spaním, takže dvakrát přes den, večer a pak v noci.

• načítám...
3555
19.11.22 21:01

@Bjetuš malej se mi odstavil sám skoro před měsícem úplně. Baští všechno, miluje polévky, do toho mu dám i chleba :lol: snědl i br knedlík s krupici, maso a základ na svíčkovou :D rýže mu taky nevadí. Ale je kontaktní, tak se tulime :srdce:
@Ráďa 25 to je taky malej čertík koukám :mrgreen: malej litá s jídelní židli všude tam ale musí se hlídat, jak je lehká, tak je na něj rychlá :mrgreen: a co malá a bobik? Je to lepší?
@Petrussee mě malej spadl z postele taky a to byla taková pecka, stihla jsem ho trochu chytnout, ale stejně rána :? Naštěstí dobrý. Hned neusnul, to se má sledovat, pak jestli je tam boule, zvracení a apaticky. Jinak hned radši dr. Ale neboj, bude to dobrý. Stane se a těch pádů ještě bude. Já jsem ráda, že malej spí v postýlce a občas nad raném u nás.

• načítám...
3555
19.11.22 21:05

@kambalaka u nás má malej soanky 2 a někdy jeden. Většinou má kolem 10 10:30na hodinku a pak chodí mezi 2 a 3 dneska třeba šel v půl 3,usnuli jsme si spolu v posteli a ve 4 jsem ho začala budit. A šel spát ve 20:30. Když vstane do půl 4,tak je do 20 h spinká. Já ho budila, sice plakal, ale udělal se v tom režim nějaký. Když třeba nespí, tak vydrží i v postýlce přes půl hodiny, jak si tam lozi a já se prostě natahnu. Někdy usne. V noci dostane čaj arsno začíná um a něco k tomu. Když jsem ho nechala spát do těch 17, tak už to spaní přes noc bylo úplně na prd.ja bych to zrovna zkusila, když je víkend muž je po ruce, aby ti pomohl nebo rodiče teď :palec:

• načítám...
3555
19.11.22 21:06

@Petrussee a taky jsme učili slizat, a nestal ještě. Takže teď si sleze i z vyšší postele, pomalu se pouští dolů.

• načítám...
3961
19.11.22 21:21

@Janinac23 aaha promin, to byl nekdo jinej

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky