Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@motivi dobře, dekuju za info
doktorka to nebere, zkusím zítra znovu ![]()
@Petrussee u nás 6ta cca 3, 4 dny vysoké teploty, 39..Pak přestaly a vysypal se.. Cca 2 dny to bylo pryč. Uvidíš. Ale malej byl hodně ospalý, nechtěl jist… Zkus se zeptat i na ten pád, jestli to třeba nějak souvisí. ake spíš dr
@motivi @MILINKA35 poslala jsem to doktorce, zítra zkusím zavolat znovu..no jist predtim nechtěl, ale horečky nic..na ten pád se muzu zeptat, ale to si nemyslím, ze by souviselo..snažila jsem se vyfotit znovu…má trochu i zada, obličej a nohy čiste..moje máma teď, ze je to atopak, ale to jsou jiné pupinky podle mě ![]()
Ahoj holky,
tak my dneska byly na roční prohlídce. Děs běs, čekaly jsme skoro hodinu, Ell už pak byla unavená a protivná, takže to celý profňukala 😅 ale 75cm a 10,49kg a vše v pořádku
dostaly jsme hexu a prevenar a šly jsme 😅 nechala jsem se překecat na 2 vakcíny najednou a zatim teda dobrý, tak snad to tak zůstane
@Petrussee mně to přijde jak nějaká vyrážka třeba z jídla. Ale nejsem odborník. My taky mivame občas po těle nějakou takovou vyrazku a vzdycky to pak do 3 dnů zmizelo, tak jsem to neřešila
@Petrussee jo tak 6. Nemoc u nás vypadala úplně jinak s byla osypana fakt celá, tohle mi přijde občas někde ze to má. Ale uvidíš co rekne doktorka a treba to je fakt reakce na jídlo. To se taky muže projevit jakkoliv no. Tak snad ho to nesvedi. ![]()
@kambalaka tak uvidím, co napíše doktorka, dobře, snad to zmizí..
@motivi nesvedi, nedrbe se ![]()
@Petrussee jo tak toto je spíš ekzém, může to být i z jídla, alergie
@motivi @Petrussee hlavně pro šestou nemoc jsou typické horečky 3 dny a pak horečky klesnou a osype se - takové krupičky po těle. Tohle mi jako 6.nemoc nepřijde. Spis jako reakce na něco. Já myslím, ze to do 3 dnů zmizí a bude to dobré.
Děkuji za reakce holky
první dítě no
prášek mám dětský, nic nepřidávam, koupila jsem drahou kosmetiku kvůli tomu, tak jedine alergie na něco
nebo ten atopak..ale asi to souvisí, snad to pomine..jinak zdravime, venku přituhuje
@kambalaka jojo psala sem no. typické to je, ale třeba u nás žádné vysoké horecky nebyly, jen zvýšena takže ani bych to nepostrehla nebýt toho jak se potom vysypala ![]()
@Petrussee já jsem ze začátku používala kosmetiku od Hippu a pak jsem zkusila dětskou kosmetiku z Rossmanna Babydream - udělá úplně stejnou službu a je 3× levnější 😁 a Hugimu je to jedno 😁
@Petrussee ty ceny těch derma věci stojí ledvinu no.
Malá měla taky problemovou kuzi a nakonec ji sedí bioderma atoderm a to taky stojí dost. Ale zas je to fakt na dlouhou dobu
tak držím palce ať to má malej vporadku co nejdřív ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Petrussee tak být to ta 6. Nemoc tak tomu osypani předchází horecky. Ale kdo ví, malá měla 6. Nemoc v lete a horecky neměla, jeden- dva dny zvýšenou teplotu ale to sem prisuzovala zubum co se ji tlačily a další den se celá osypala. Kromě končetin to měla všude- zada, břicho i trosku obličej a zezadu krk až k linii vlasu. Za dva dny to měla pryč.